IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да инвестираме през 2014?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявам се след една кратка корекция от януари до март, Софикс да пробие доста върхове!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Защо в анкетата няма биткойни?
      Пропуснал съм!

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059555476]Е аз пък съм наобратно, рисковата 1/2 навън, по-консервативната - на БФБ.
        Могат си преливат една в друга, ако се наложи...

И где ги тия депозити с добра лихва ?
        На БФБ можеш без проблем да си направиш диверсифициран портфейл от 5-6 стабилни акции с 10-11% чиста доходност дори и на сегашните цени.
        Който и капиталова немалко да ти даде отгоре на това.
        Мани ги тия депозити....

Депозита е в КТБ +

Считам, че не бива 100% в акции все пак имам отговорности към семейството!
        Преди 7-8 години бях 100% рискови но сега съм по умерен. Желая ти успех през2014!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
          Аз залагам на БФБ за 2014 за рисковата част от портфейла и депозит с добра лихва за консервативната. Ще продължавам постепенно да вдигам още дела на акциите! Смятам че има компании, които могат да удвоят цените си.
          Е аз пък съм наобратно, рисковата 1/2 навън, по-консервативната - на БФБ.
          Могат си преливат една в друга, ако се наложи...

И где ги тия депозити с добра лихва ?
          На БФБ можеш без проблем да си направиш диверсифициран портфейл от 5-6 стабилни акции с 10-11% чиста доходност дори и на сегашните цени.
          Който и капиталова немалко да ти даде отгоре на това.
          Мани ги тия депозити....

Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Аз мисля да дебна корекцията на американските борси, също разцъквам форекс. Но и задължително 5-10% ценни метали.
          Правилно. 5-10% РМ хедж задължителен. Еле пък на тия тънки цени
          Ма за всеки случай аз съм се хеджирал допълнително и с уранец и зърно.
          Last edited by pipbel; 01.01.2014, 17:51.

Коментар

• Аз мисля да дебна корекцията на американските борси, също разцъквам форекс. Но и задължително 5-10% ценни метали.
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Аз залагам на БФБ за 2014 за рисковата част от портфейла и депозит с добра лихва за консервативната. Ще продължавам постепенно да вдигам още дела на акциите! Смятам че има компании, които могат да удвоят цените си.

Коментар

• ЧЕСТИТА НОВА 2014г.! Нека е успешна за всички инвеститори. Аз съм се концентрирал единствено върху БФБ и ценни метали. Петрол още е интересен, от софармите бягам, атерите само се облизвам. Като цяло металите са в низините и затова блазнят.

Коментар

• Защо в анкетата няма биткойни?

Коментар

• Здрасти приятелю Пиб,
                    Само ти ли пожела да се включиш? Да знам че си фен на задграничните акции но както тази, така и 2014 мисля че ще е добра за БФБ!!!
                    Здравето колкото можем го пазим, в българчета инвестирах - за съжаление само в едно , ама така се случи - то да е живо и здраво!
                    Аз резаци не ща! Заложил съм на гърците - ще ги видя - дано имат добра корпоративна култура и се окажат лоялни чорбаджии.
                    Поздрави и успех!

Да разбирам че 2014 си в акции?

п.с. Много хора на лични ме подкрепят да не спирам с новите теми, така че няма да се вържа на закачката ти - жив и здрав!

Коментар

• Кой не могъл да дочака новата година да отвори нова тема...

Инвестирай в здраве и деца Тони - това са най добрите инвестиции.

Ето ти и още 3 други, ма искат дъъълъг хоризонт и те.
                      Демек пари де да ги позабравиш ....около 5-10 годинки поне.
                      Затуй пък ще ти се отплатят четирикратно.
                      URA, JO, GDXJ (BVN)

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=URA&ty=c&ta=0&p=m
                      http://www.finviz.com/quote.ashx?t=JO&ty=c&ta=0&p=m
                      http://www.finviz.com/quote.ashx?t=BVN&ty=c&ta=0&p=m

По кратките са много, ето още 3 на първо време: TUR, CORN, NTWK

Коментар

• Къде да инвестираме през 2014?

Здравейте приятели,
                        На прага сме на 2014 след една година през която СОФИКС нарасна с 40%! Нормално е всеки да се запита къде да влага парите си през 2014. Аз лично мисля да продължа да купувам акции, но за тези които се колебаят ето няколко предложения:

http://www.bankrate.com/finance/inve...t-ideas-1.aspx

какви са вашите идеи?
                        167
                        Акции на БФБ
                        62.28%
                        104
                        Акции на международни пазари
                        9.58%
                        16
                        Ценни метали
                        7.78%
                        13