IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На вниманието на Големите Фирми!!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Pyramid Засрами се човек и се извини! Направил си си профили в 10 форума и пишеш ли пишеш и все нещата отиват до твоите гига-тера уникални изобретения!
    А ти, Дохтуре, изброй, за начало, 4 от тези 10 форума, да ми ги припомниш, ОК?
    За Разбирателя:
    Друже, сложил съм го, за да се вижда, че не съм някакъв мистификатор. Да ме знаете как изглеждам и, който иска, да се пази. Ям хора, все пак Шегувам се. Една от малкото ми прилични снимки е това. На останалите, или съм прав, или са с много детайли, а аватарът е дребен.
    Виж, за "агресията" ми, още не сте видели АГРЕСИЯ. Просто, следвам една /може и за свещена крава да я обявят но, все пак/ стара аксиома: "Ако искаш да те чуят, говори. Ако не са добре със слуха - викай". При нормален свят, където интелектът не е започнал да закърнява, хората, обикновено, задават въпроси, срещат се, сравняват гледни точки и т.н. В такъв нормален свят, и обикновеното, не толкова агресивно излагане на едно-друго-трето, досега, да би срещнало мммм...известен интерес. Защото, финансовите проблеми на гражданите продължават, енергията, като цяло, държи възходящ тренд (с леки временни колебания) а екологичната загриженост все повече влияе на едно-друго-трето, а това просто нещо, помага в тази насока. Е, нашата страна не е чак такова нормално място. Не аз я кръстих Абсурдистан. Затова, опитвам да отворя повече очи тук. Не е задължително да ме харесвате. В същото време, къде по-мазни личности тук, водят останалите за носа, отново, по пътеката на Стадото. Не може да не дразни. За тях, за да спечелят те от някакви покупко-продажби, където се преразпределя краен или поне, доста ограничен ресурс /виждате оборота на БФБ-то, например/ някой трябва да изгуби. И се навиват, навиват, навиват...
    Както и да е, до тук с оправданията. Няма да се отказвам - ако не съм приятен някому, да не ме гледа: Не ми липсва също, взаимно е.
    Поздрави.
    Last edited by Pyramid; 16.09.2013, 11:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
      На първо време махни това фото с пуловерчето, ако ще дерзаеш да ловиш съмишленици, приятелската ти редя, не е заяждане….и не я карай толкова агресивно, че отблъсква … може и да си струва предложението ти, наистина … ама подхода ти куца … и това е съвсем приятелско … КЪСМЕТ!
      +1 !
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        "Уширение" му викаш ти. Пък и днес нещата не тръгнаха оттам. почти не е ставала дума за "уширения" но, да ме наричаш "измамник" - явно, критерият ти куца. Извинявам се, че не приемам да ме сравняваш със себе си.
        На първо време махни това фото с пуловерчето, ако ще дерзаеш да ловиш съмишленици, приятелската ти редя, не е заяждане….и не я карай толкова агресивно, че отблъсква … може и да си струва предложението ти, наистина … ама подхода ти куца … и това е съвсем приятелско … КЪСМЕТ!

Коментар

• Pyramid Засрами се човек и се извини! Направил си си профили в 10 форума и пишеш ли пишеш и все нещата отиват до твоите гига-тера уникални изобретения!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Пирамид, извинявай, че се скарахме! Не исках да се стига дотам, САМО заради това, че не вярвам в продукта ти. Все пак ми се стори, че ти видиш ли тема за свободен КЕШ, почваш много агресивно да си презентираши "уширението".
            "Уширение" му викаш ти. Пък и днес нещата не тръгнаха оттам. почти не е ставала дума за "уширения" но, да ме наричаш "измамник" - явно, критерият ти куца. Извинявам се, че не приемам да ме сравняваш със себе си.

Коментар

• Всъщност, човекът който пусна темата си изчезна. Разгледах му сайта и от там разбрах само, че хотел Димят се продава за 15 мио еврака, което си е доста пари. Ако реши да сподели нещо повече да свирка. Нямам намерение нищо да му продавам, но да свирне на какво ниво са му контактите в Русия, има ли успешна практика с комисионерство там и т.н.

Коментар

Ами не, НЕ СПАМИШ. Нито аз. Дори лордът. Нашето се казва зашумяване и наистина, е тъпо.
                Сори за което. Ама дебелоочието направо ме хвърля в бяс.
                -Дано успея да се сдържа оттук нататък, ще направя усилие.
                Пирамид, извинявай, че се скарахме! Не исках да се стига дотам, САМО заради това, че не вярвам в продукта ти. Все пак ми се стори, че ти видиш ли тема за свободен КЕШ, почваш много агресивно да си презентираши "уширението".

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                  ...
                  В момента и аз спамя, всъщност.
                  Ами не, НЕ СПАМИШ. Нито аз. Дори лордът. Нашето се казва зашумяване и наистина, е тъпо.
                  Сори за което. Ама дебелоочието направо ме хвърля в бяс.
                  -Дано успея да се сдържа оттук нататък, ще направя усилие.

Коментар

-И какво ли не прави безсилната завист? Вижда, че не може да направи нищо подобно, и - тутакси да осере. "Велико".
                    Не знам за каква завист пишеш и даже не ми влиза в работата да питам, но ти гарантирам, че не съм единствения, който се дразни. Форума би трябвало да е насочен към сериозни теми. Не отричам, че и аз съм пускал спамове, но има една граница. Днес прекалявате, не знам дали сам се усещаш или Лорда.

Това са теми, които засягат важни въпроси и въпреки, че за доста голяма част от хората може да са "безсмислени", то за други не са. Тук съм специално заради форекс, но със сигурност има и други, които следят темите с акциите и въпреки, че не е в моя раздел, който следя, дразни да се чете ПОСТОЯНЕН спам.

В момента и аз спамя, всъщност.

Коментар

Всъщност изобщо не ме интересува каква реклама е направил на теб или на другиго. Не знам за другите потребители, но като видя нови мнения в дадена тема си губя от времето да отварям през телефона или таблета и да чета. И цял ден само двамата се джафкате. Дразни, нищо лично!
                      Определено, аз също предпочитам нормалния тон но, някой пожела да опорочи всичко. Разбира се, че дразни.

Коментар

• -И какво ли не прави безсилната завист? Вижда, че не може да направи нищо подобно, и - тутакси да осере. "Велико".

Коментар

Всъщност, наистина, що да му се сърдя? Той безплатно ще ми направи реклама. Пък тя била основно, два вида: Направена и ненаправена.
                          Всъщност изобщо не ме интересува каква реклама е направил на теб или на другиго. Не знам за другите потребители, но като видя нови мнения в дадена тема си губя от времето да отварям през телефона или таблета и да чета. И цял ден само двамата се джафкате. Дразни, нищо лично!

Коментар

Абе пичове, айде моля ви се. Ако ще се карате - карайте се, ама на ЛС. Не може да заемате по 1203042 теми и да спамите там! Големи хора сте, а се държите като деца.
                            Всъщност, наистина, що да му се сърдя? Той безплатно ще ми направи реклама. Пък тя била основно, два вида: Направена и ненаправена.

Коментар

Ех, намерихте са. Право казваха, че през девет баира сте се надушвали.
                              Малиийй!!! Добре, че не се вързах на продукта "Уширението на психопата!"
                              Вече така ще си го наричам. Само търся начин да запозная около 7млн. българи с недостатъците на изделието и темперамента на автора му.

Коментар

• Абе пичове, айде моля ви се. Ако ще се карате - карайте се, ама на ЛС. Не може да заемате по 1203042 теми и да спамите там! Големи хора сте, а се държите като деца.

Коментар

Working...
                                X