Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
За Разбирателя:
Друже, сложил съм го, за да се вижда, че не съм някакъв мистификатор. Да ме знаете как изглеждам и, който иска, да се пази. Ям хора, все пак Шегувам се. Една от малкото ми прилични снимки е това. На останалите, или съм прав, или са с много детайли, а аватарът е дребен.
Виж, за "агресията" ми, още не сте видели АГРЕСИЯ. Просто, следвам една /може и за свещена крава да я обявят но, все пак/ стара аксиома: "Ако искаш да те чуят, говори. Ако не са добре със слуха - викай". При нормален свят, където интелектът не е започнал да закърнява, хората, обикновено, задават въпроси, срещат се, сравняват гледни точки и т.н. В такъв нормален свят, и обикновеното, не толкова агресивно излагане на едно-друго-трето, досега, да би срещнало мммм...известен интерес. Защото, финансовите проблеми на гражданите продължават, енергията, като цяло, държи възходящ тренд (с леки временни колебания) а екологичната загриженост все повече влияе на едно-друго-трето, а това просто нещо, помага в тази насока. Е, нашата страна не е чак такова нормално място. Не аз я кръстих Абсурдистан. Затова, опитвам да отворя повече очи тук. Не е задължително да ме харесвате. В същото време, къде по-мазни личности тук, водят останалите за носа, отново, по пътеката на Стадото. Не може да не дразни. За тях, за да спечелят те от някакви покупко-продажби, където се преразпределя краен или поне, доста ограничен ресурс /виждате оборота на БФБ-то, например/ някой трябва да изгуби. И се навиват, навиват, навиват...
Както и да е, до тук с оправданията. Няма да се отказвам - ако не съм приятен някому, да не ме гледа: Не ми липсва също, взаимно е.
Поздрави.
Коментар