Портфейл с минимум 2 позиции и максимум 5 позиции е оптимален. И една позиция става, но при условие, че човек има резервен кеш за черни дни. Един вид пак стават две позиции по този начин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1000 лева на 10 места е по-добре отколкото 10 К на едно място?
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от suniverse Разгледай мнениеУорън Бъфет има отговор на въпроса:
"Дръж всички яйца в една кошница и много добре я пази"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКак искаш го имай ....
Като го купиш и цял и новичък ,цената му пада наполовина ....
А Канцлера стой поне по интелект над всички който участват в момента на БФБ....
А да още нещо ,като ходиш на риболов на едно место ли мяташ или на няколко за да хванеш шаран...
А колко пъти си празен се се връщал а колко пъти са ти изяли кукичката или отмъкнали въдичката....Та само на едно място ли мяташ ...
Или при една мацка или при едно вино или колбасили на един хотел....
Хайде наздраве!
Сам си противоречиш, една мацка дали ще ме разтоварва с по няколко к. или няколко мацки ще ме разтоварват с по 1к. Как я виждаш тая работа без да има война?
Не, че не си ги обичам всичките, ама няма угодия.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЕдин автомобил нов от малкия клас, дачия 12к или ловеч 15 к. Как е по добре да го имам , цял или на няколко парчета от по 1000 лв. Ама това си е тъпа тема.
Някой току що изучил са кандидат /спекулант , милионер , милиардер / Получил комплекс от малка пишка, са прави на велик ИЗМИСЛИТЕЛ !!!
Като го купиш и цял и новичък ,цената му пада наполовина ....
А Канцлера стой поне по интелект над всички който участват в момента на БФБ....
А да още нещо ,като ходиш на риболов на едно место ли мяташ или на няколко за да хванеш шаран...
А колко пъти си празен се се връщал а колко пъти са ти изяли кукичката или отмъкнали въдичката....Та само на едно място ли мяташ ...
Или при една мацка или при едно вино или колбасили на един хотел....
Хайде наздраве!
Коментар
-
Един автомобил нов от малкия клас, дачия 12к или ловеч 15 к. Как е по добре да го имам , цял или на няколко парчета от по 1000 лв. Ама това си е тъпа тема.
Някой току що изучил са кандидат /спекулант , милионер , милиардер / Получил комплекс от малка пишка, са прави на велик ИЗМИСЛИТЕЛ !!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Разбира се че е по-правилно. Не трябва всички яйца да са в една кошница. Това разбира се е валидно за дпбре развити пазари - усррдняваш риска и от двете посоки.
В България разбира се това е без значение. Дори и на сто места по сто лева да сложиш, пак ще загубиш в крайна сметка. Справка - последните пет години. А ако пък е в България, трябва да си професионален спекулант. Но пък колко ще спекулираш при мизерните обороти нс бфб? Че то даже и за спорт не става.
Коментар
-
1000 лева на 10 места е по-добре отколкото 10 К на едно място?
Здравейте,
интересно изказване на Монти (който аз много уважавам) ме накара да пусна поредната тема, Та някой си Канцлер, който не познавам се е изказал, че: 1000 лева на 10 места е по-добре отколкото 10 К на едно място.
Как предпочитате вие?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар