Аз съм виждал фиш за заплата на работещ в Спиди - абсолютно всичко си беше редовно, а заплатата изглеждаше като нормална за бранша. не търсете под вола теле в една от най-качествените и отворени към миноритарите компания! Е, само ДВИ-то куца и е леко неадекватен, но това е друга бира.
Иначе, ето ви казус, ако толкова ви се чепка - поръчвам си фланелка от сайта на "Левски" (те бачкат само със Спиди - сигурно ще ми се смеете, но някакъв процент на това, да си вкарам голямата част от парите за БФБ тук, беше и тази обвързаност
), от там ми пращат цена 80 кинта за фланелката и 4,33 доставка. ОК, всичко е точно, чакам пратката. Получавам я, но цената на доставката била 8,15, щото съм плащал с наложен платеж? Това нещо ново ли е, защото досега винаги съм си плащал кеш, пък не са ме таксували 8 кинта, винаги е било около 4-5 кинта до посочено от мен място?
Иначе, ето ви казус, ако толкова ви се чепка - поръчвам си фланелка от сайта на "Левски" (те бачкат само със Спиди - сигурно ще ми се смеете, но някакъв процент на това, да си вкарам голямата част от парите за БФБ тук, беше и тази обвързаност

Коментар