Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Доколкото виждам, броят на акциите отговаря точно на капиталовложението на някакви си Еф-консулт ООД, които са реализирали поне 50% профит и явно са доволни, ще се разделят, имат проблеми с бизнеса или идея нямам какво, все тая. Интересното е кой ги е закупил, все пак 400 бона не се вадят лесно на бфб в последно времеЗнам, че някои колеги следят вложенията на фондовете, така че, ако забележат нещо, да кажат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеЧас преди края на днешната сесия акции за 0,13% от капитала смениха собствениците си.Знам, че някои колеги следят вложенията на фондовете, така че, ако забележат нещо, да кажат
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Taka, гледам, позаредиха се вляво, а пък случайно и на страницата на кзк излезе решението за София франс ауто, което е еднотипно с това за Спиди - заведено е точно седмица преди нашето, решено е на 15.10, значи е редно тук да са го решили на 22.10 и сега само да се чака публикуването? А може и някой вече да знае резултатите от деветмесечието, щото на бфб, както знаем, инасайдъри нямаА пък може и звездите да ми го говорят и да халюцинирам. Гледаме мача - не е препоръкЪ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Днес да кажеш нещо за балоняка? Може и дългосрочно да е нещо, а може и с другия профил, не е проблем. Не че са някакви бройки, но и вчера минаха толкова - дългосрочно съм доволен и тук, и в чезките - и на двете места се мъти нещо, да видим какво ще е. Тук може и вече да е излязло това прословуто решение на КЗК - обикновено в четвъртък се случват нещата там
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Като седнеш да оплюеш другите камилчета, забелязвам, че и балоняка се изсипва с тях.
Днес 2% вътрешно. Ако върви така до сделката, пак ще станеш дългосроченNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеХммммм, ще имат нужда от куриери
Емил Вагенщайн: Онлайн звеното на ozone.bg е с 60% ръст, но офлайн магазините са 40% надолу
https://www.capital.bg/biznes/kompan...g_e_s_60_rust/
При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.
https://www.ozone.bg/help/article-19/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеАз се надявам цената да е мноооооого висока, защото ако действително е в средата на петдесетта, Ганьо ще прокълне много хора, които ще са му виновни за несполуките, а това няма да е добре за здравната ни система.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеНищо не разбирам от бизнеса на Шпиди, но според мен е балоняк. Естествено, надавям се да не съм прав и всички държащи да спечелите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Като седнеш да оплюеш другите камилчета, забелязвам, че и балоняка се изсипва с тях.
Днес 2% вътрешно. Ако върви така до сделката, пак ще станеш дългосрочен
П.С. Май трябва и аз да си направя още 5-6 профила и да се лайквам, предполагам, че е доста забавноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Хммммм, ще имат нужда от куриери
Емил Вагенщайн: Онлайн звеното на ozone.bg е с 60% ръст, но офлайн магазините са 40% надолу
https://www.capital.bg/biznes/kompan...g_e_s_60_rust/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКогато аз напиша критичен коментар в някоя от темите на "вървежните" дружества от типа на Лешперко, Мумифицираните, Еваната, Недоверие и т.н., следва кофи с помия, характеризиращи се в няколко основни направления от типа - "Ти акции имаш ли, бе?", "Бегай от тука бе, кибик!", "Искаш да купиш тънко, а" или ад хоминем колко съм бил тъп и нищо не разбирам, а съответния мажо бил мега топ и не се интересувал от някакви си груювци.
........
Днес 2% вътрешно. Ако върви така до сделката, пак ще станеш дългосрочен
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар