If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А какво значи собствен капитал? Стойност на портфейла на бфб ли? Или и останалите активи като нива, ремарке или включва и положителна репутация като здраве, хубост и късмет? Питам за един приятел.
п.с. Сдипи е НАЙ!
Евалата, хареса ми, един път и аз да ти сложа + - накъде отива този свят!
Дидак, и за теб плюсче - мани, колко съм се драл и с двама ви, а сега плюсове раздавам, верно е станало нещо - ще трябва да проверя ретроградния Меркурий и трета луна в четвърти дом какво ми го говорят
Мечке, под 80 няма да продавам, та какво ще да става - те хората ясно си го казват, че акцията ще си расте с по 10% годишно и 4-5% дивидент башка (на майчин език), при това в сектор, който ще си расте още поне 10-на години от само себе се, да не говорим и че мамалигарския бизнес вече достигна нивата у нас, а са 3-3,5 по-голяма държава от нашата. Ми като за акция на децата с хоризонт от 15+ години пред инвестицията, не мисля, че нещо на БФБ може да я бие към днешна дата, отчитайки и перЕспективи, и стабилност, и коректност на мажото, и дЕвидент, ма който каквото си е купил де.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Нима мозъчната сила на fortiss-а няма стойност? Защо да оценяваме само хубостта му, както, изглежда, предлагаш ти? Нека гледаме през прозореца, не в огледалото....
Нима мозъчната сила на fortiss-а няма стойност? Защо да оценяваме само хубостта му, както, изглежда, предлагаш ти? Нека гледаме през прозореца, не в огледалото....
А какво значи собствен капитал? Стойност на портфейла на бфб ли? Или и останалите активи като нива, ремарке или включва и положителна репутация като здраве, хубост и късмет? Питам за един приятел.
п.с. Сдипи е НАЙ!
Когато мъдростта е подплатена с богатство и опит, то съветите винаги блестят като изумруд в морето от посредственост.
п.с. Сдипи е НАЙ!
Като минеш някога 500хилки собствен капитал , чак тогава ще трябва да можеш да дадеш мнение на хора от бизнеса. Сега си гледай портфейлченцето и се скрий надълбоко някъде.
Е, то у нас е така - отчетите рядко влияят на цената. Но пък всичко си върви повече от отлично и по план - почвам да се замислям, че може и на 80 да не продам, зависи от ситуацията дотогава. Гледаме мача.
Тракиец, аз също се замислих да вкарам още някой лев от предвидените за децата, но всички акции, които ми харесват, са скъпи, ерго, добре оценени, не видях нито една подценена, затова и добавих само малко тук, за да закръгля (обикновено купувам или кратни на 500, или еднакви цифрички тип 2222 или 3333) и толкова. Спиди обаче мнгоо кефи - като обяснявах за 60 милки ебитда, ми се смееха, но за мен не са никаква изненада, виж печалбата от 31 милки ме изненада, очаквах да е към 25. Да ни е жив и здрав Валеркото и пазарът все така да не оценява и да ходи към разни други, дето щели да ги уредят с мега печалба
На 80 задължително е за продаване, ако се получи опцията.
Но търгово над 74 за мене - като за баба меца е тотал-утопия.
Междувпрочем има и по-подценени
За теб в имотния няма такива неща - за тези пари. Да не са в друга страна имотите?
Юрист си, поне си погледни написаното за имотите преди да се фукаш.
Вие двамата защо не си направите отделна тема в която да се заяждате и да си мерите капитала, имотите, инвестициите в акции и т.н. Фортис vs Грую е добро заглавие. Мисля, че ще се получи добър диалог
Мерси, ако имаше 500К собствен капитал, едва ли щеше да си кредитно инспекторче в търговище, каращо трактора в свободното си време, за да доработва А моя капитал не го мисли - само в имоти имам повече, при това в евро, но да не се самоизтъквам, ще оставя това на теб
За теб в имотния няма такива неща - за тези пари. Да не са в друга страна имотите?
Юрист си, поне си погледни написаното за имотите преди да се фукаш.
Коментар