Дано са имали застраховка!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеБез паника
Спиди работи с банкови трансфери защото 90% от клиентите й са фирми. Едва ли бандюгите са гепили повече от 20-100 000 лв., което за 10-тата най-дивидентна компания на БФБ е смешно малко
Спиди е на 10-то място по сума на разпределените дивиденти за 2013 г.
http://www.investor.bg/bylgariia/451...sofiia,157893/
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Без паника
Спиди работи с банкови трансфери защото 90% от клиентите й са фирми. Едва ли бандюгите са гепили повече от 20-100 000 лв., което за 10-тата най-дивидентна компания на БФБ е смешно малко
Спиди е на 10-то място по сума на разпределените дивиденти за 2013 г.
http://www.investor.bg/bylgariia/451...sofiia,157893/
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
ОЧЕСАХА НИ !!!!!
ВЪОРЪЖЕНИ И МАСКИРАНИ БАНДЮГИ АТАКУВАТ ЦЕНТРАЛНАТА КАНТОРА НА БРЪЗИЯТ МИШОК НА САМОКОВСКО ШОСЕ - ГЕПЯТ КАСЕТКИ С ПАРИ !!!
ОЧАКВАМ СКОРО И МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ ДА ОБЕРАТ, А ПОСЛЕ И БНБ, ДОКАТО 60 000 СВИНИ СИ БЪРКАТ ПО АНАЛНИТЕ ОТВЕРСТИЯ !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеДосега оборотът е около 3,6 млн. лв., вероятно макс 100 хил. лв. е вторично или може би 200 хил. лв., така че плаващото предлагане е около 3,4 млн. лв.
Между другото искам да благодаря на Спиди за това че ги има. Днес пратих 5 писма, след два дни ще ми върнат входящи номера от съответните институции и фирми и хоп, все едно съм бил там срещу общо 32 лв. Иначе до 5 града трябваше да се тътря 2 дни, да мина 1 000 км. и само за бензин да платя над 100 лв.
Техните услуги пестят огромни пари на всички икономически субекти.
Не е препоръка имам акции.
Купиха ли вече пощите ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеА някой дали може да ми помогне с информация каква е била сумата на закупените акции при излизането на борсата ? 1 милион? 2 ?
Между другото искам да благодаря на Спиди за това че ги има. Днес пратих 5 писма, след два дни ще ми върнат входящи номера от съответните институции и фирми и хоп, все едно съм бил там срещу общо 32 лв. Иначе до 5 града трябваше да се тътря 2 дни, да мина 1 000 км. и само за бензин да платя над 100 лв.
Техните услуги пестят огромни пари на всички икономически субекти.
Не е препоръка имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим на Бръзите мишоци: явно с основание съм се насочил и към това дружество.
Коментар
-
От 5 септември до сега отвориха нови 14 офиса и стават 58 SPS. Имаха и около 89 свои, затова мрежата им вече е почти 150
избиха рибата
ръст с 14 офиса (10%) за дни
новите са в София (два нови Павлово и Г. Вашингтон) , Бургас (пореден), Варна (пореден), Червен бряг, Добрич, Петрич (втори), Каварна, Балчик, Трявна, Якоруда и Сатовча. Явно пропускам някои защото изброих 11 нови, а новите са 14.
Еконт са със около 350 (вкючително франчайзите).
Доскоро Еконт водеше на Спиди със 350 към 89
Вече обаче е 350 на 150 и ако Спиди направи планираните около 100 SPS до Нова година ще е 350 на 200, при което няма да има съществена разлика и Спиди може да се пребори и на ритейл пазара.
Съответно може да пусне услугата "отвори, разгледай и тогава плати"
Може би има уговорка с Продавалник (сега той работи само с Еконт) да включи и Спиди при Х на брой точки. Ще видим, едва ли.
Засега видях, че Хиполенд (ако поръчаш през сайта) работи само със Спиди.
Интересен динамично развиващ се бизнес.
Не е препоръка за покупко-продажба.
Имам акции.
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеВече са 44
значи нови 8 по броене в сайта им
http://speedy.bg/begin.php?page=spd_Offices&lang=bg
Гледам че вече са сложили и реклама пред тези SPS-и, големи и жълти
Новите май са в Кнежа, с. Тополи (Варненско), други 3 във Варна, Провадия, Пирдоп, Приморско, Враца, Козлодуй, Белоградчик.
Не е препоръка за покупко-продажба на ЦК.
Коментар
Коментар