IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Затварят офиси на Спиди

Как ще се отрази затварянето на офиси на пазара на акцийте незнам,но определено клиентите се чуствуват неодобно.
    На всеки му заслуженото

Коментар

Явно затварянето на офиси на Спиди е модно в последно време. В последните 15 дена колкото са новите офиси ,толкова и затворилите стари.Явно това се дължи на ниското заплащане на труда на франчайзерите на Спиди.Факт е че дори има бивши офиси на Спиди който вече работят под шапката на Еконт. https://www.facebook.com/pages/%D0%9...59559304328942 Еконт - пазар Младост Варна Всъщност е бившия офис на Спиди там https://www.facebook.com/speedy.Varna.Mladost?fref=ts
      Last edited by Лора Годева; 15.03.2015, 17:00. Причина: допълване
      На всеки му заслуженото

Коментар

SPS Лазур спира да функционира
        23.02.2015

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че от събота 28.02.2015 г. SPS Лазур, находящ се на адрес гр. Бургас ул.Карлово 34, спира да функционира
        обикновенно тези новини са на втора страница в саита имhttps://www.speedy.bg/begin.php?page...ID=259&lang=bg
        На всеки му заслуженото

Коментар

SPS Дианабад спира да функционира
          06.03.2015

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че от днес 06.03.2015 г. SPS Дианабад, находящ се на адрес гр. София ул.Никола Габровски 18 , спира да функционира
          На всеки му заслуженото

Коментар

SPS Хладилника и SPS Младост в гр.София спират да функционират
            26.02.2015

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че от Петък 27.02.2015 г., SPS Хладилника, находящ се на адрес гр. София ул. Страцин 9 ет. П и SPS Младост, находящ се на адрес гр.София ж.к. Младост 2 бл.262, спират да функционират.

Моля да ни извините за причиненото
            На всеки му заслуженото

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
              Това е добра новина.
              Остава и Спиди да почнат да приемат разплащания с кредитни карти. Това броене на банкноти си е ужасно.
              +1 при положение че при конкуренцията може с карта, при тях вече е задължително да има такъв вариант
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                25% повече българи са пазарували в интернет през миналата година

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/201...internet_prez/
                Това е добра новина.
                Остава и Спиди да почнат да приемат разплащания с кредитни карти. Това броене на банкноти си е ужасно.

Коментар

• 25% повече българи са пазарували в интернет през миналата година

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/201...internet_prez/
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                    Тоя мегабалоняк се търгува (ако на тва му викате търговия ) ,по скъпо от дойче пост и роял майл
                    тия мега динозаври имат ли ръст или поне ръст от около 35++++%?

хейтвате

Коментар

• Тоя мегабалоняк се търгува (ако на тва му викате търговия ) ,по скъпо от дойче пост и роял майл

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                        от междинния доклад

Хайде познайте, колко ще е ръста на продажбите през първото тримесечие на 2015 г., след като само за месец и 11 дни, румънското е спомогнало за 35% ръст на Спиди като цяло.
                        Знаете ръстът само на българското Спиди бе около 17%.

Разликата между неконсолидираните и консолидираните приходи на Спиди е 4,2 млн. лв.
                        Ако това са само на румънското, то значи за 1,3 месеца прави 4,2 млн. лв., значи за 1 месец прави 3,2 млн. лв. (вярно декември, който е най-силния). Но за година би трябвало да прави около 30 млн. лв., което увеличава приходите на Спиди отма с около 50%
                        А отделно то си има и свой ръст, както и в Румъния ще има тепърва ръстове.

Мисля, че спадът в последните дни от 35 до 32 лв. е нелогичен на фона на обявените резултати.

О неразумни юроде, защо се свениш да четеш отчети, а само трейдваш, като кон с капаци.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции и оферта.
                        Бих копирал това в Бисери и вицове, но ще ти дам възможност да се поправиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                          от междинния доклад

Хайде познайте, колко ще е ръста на продажбите през първото тримесечие на 2015 г., след като само за месец и 11 дни, румънското е спомогнало за 35% ръст на Спиди като цяло.

Разликата между неконсолидираните и консолидираните приходи на Спиди е 4,2 млн. лв.
                          Ако това са само на румънското, то значи за 1,3 месеца прави 4,2 млн. лв., значи за 1 месец прави 3,2 млн. лв. (вярно декември, който е най-силния). Но за година би трябвало да прави около 30 млн. лв., което увеличава приходите на Спиди отма с около 50%

Мисля, че спадът в последните дни от 35 до 32 лв. е нелогичен на фона на обявените резултати.

О неразумни юроде, защо се свениш да четеш отчети, а само трейдваш, като кон с капаци.

На пазара не му пука ТИ какво мислиш.

Коментар

• от междинния доклад
                            Със значителен принос към 35%-ното увеличение на консолидираните приходи последното тримесечие е консолидирането на придобитото на 19.11.2014 г. дружество в Румъния.

Коментар

• "the Trend is your friend - until the END" - не си ли го чувала тоя лаф

има и един друг :

Sell the losers and let the winners ride!

PS:
                              навремето, при корекцията след БТК/компесаторките - някъде края 2005 или 2006 г май беше - продадох една акция от която бях направил +60%, убеден че ръста се е изчерпал - при това откъм фундаментален анализ я бях проучил основно и бях убеден че стои много добре...та в следващите 2 години въпросната акция скочи повече от 10 пъти, а аз гледах отстрани - и повярвай ми, това е най болезненият ми спомен на БФБ..

а съм имал и позиция с по реализирани -90% (КДН) вкл и една по-скорошна която е отписана изцяло, с почти 10к в нея - но от тях не ме заболя толкова колкото от пропуснатия ръст на акцията която познавах
                              Last edited by Longin; 05.03.2015, 13:36.
                              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                                кога ще дойде времето да го продаваме спиидито? По какво ще познаем ?
                                Е, те направиха 50% ръст и ти се чудиш още дали да ги продаваш

Коментар

Working...
                                X