Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
За мен сектора е водещ като цяло, и е основна платформа за бъдещото развитие на електронната търговия в света, и в региона.
Спиди в момента са ми 20,07% от портфейла, спрямо 23 % преди няколко месеца, но това е резултат от ръста на другите позиции.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакто сме казвали и преди - акциите са велико нещо, от една страна под нулата не могат да станат (с изключение при някое видове маржин кол), а от друга страна отгоре е само небето
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Форца " Спидииии" - до "Бон жур".Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЗащо не вкл. Q4 2014 вместо да умножаваш по 1,33? Със сигурност тазгодишното Q4 няма да е по-слабо...
Q4 на 2014 г. само 1 месец и малко румънците влязоха в консолидацията
сложил съм само сравними неща в таблицатаLast edited by oslo; 31.10.2015, 23:34.
Коментар
-
http://www.emag.bg/info/dostavka-na-porachkite
"Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на Speedy и Econt до адрес на получателя или офис на куриера. "
Идея за съотношението спиди/еконт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНапарво ме разплака с тези статии!!! И като почнат да кацат едни B747 и Руслани....
Last edited by Чичо Манчо; 29.10.2015, 21:07.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНапарво ме разплака с тези статии!!! И като почнат да кацат едни B747 и Руслани....
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедано да ги върнат, пиши какво е станало
и току що ги взех, точно колкото съм платил за телефона
Да живее интернет поръчването
Коментар
-
Хайде и аз да споделя пресен опит.
Днес получих пратка от Икономедия. Куриерът си беше от Рапидо, листата на пакета същи на Радипо, но опаковъчния плик беше на Спиди
Като попитах куриера защо така, той ми каза, че там където пакетирали пратките, били им свършили червените пакети на Рапидо и заради това хората в пункта решили да го сложат в такъв на Спиди. Явно не им пука много в какъв вид изпращат пратката, а може и да са им казали че няма проблем да прокарват такива практики.
Имам акции от доста време и засега мисля да си ги държа! Чакам отчет вече.
Коментар
Коментар