Интересно, то дефакто днеска и вчера общо минаха 4% от всички акции. А фрифлоу си е 10%. Честно, мисля че французите купуат, а пенсионни дружества сега ги разкарат. Ама може и да греша. НН като си продават дружество едва ли искат да се задържат в Спиди.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Едва ли точно той ще излезе на "феър прайс", както сам беше определил цената на франсетата от това търгово. По скоро чака следващото.. когато (ако) надскочат 90%. Жалко, че си е изтрил старите постове и не мога да го цитирамНе се оплаквам, дружеството наистина е уникално за БФБ с тези гласувани задължителни 50% от печалбата за дивидент, с развитието и сегмента си, но явно купонът (поне според мен) приключва.
И Много, ама много ще се радвам да греша и тази акция да носи още много позитиви за тези, които решат да останат. Успехи, екс съакционери и до нови срещи на други места - е, с теб сме съакционери в брефчето, макар и акциите там да не са точно моиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, кво, питай Осло дали е излязъл и тойVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Определено си сгешил според мен, - ще го разбереш по трудния начин,- 20% си ги сложи с червен знак в ексела си, за следващите 3 до 5 годинки!
Много, ама много успехи желая на всички тук, а и на дружеството като цяло!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, и излазям от бфб, освен може би 20-25К в бреф, които още не съм решил дали да ги слагам, друго на тази довлно измислена и с вътрешняри борса не виждам, което да си заслужава парите към днешна дата.
Франсетата не са валерку и не ги знам какви миндили могат да бъдат (или пък ще са перфектен мажоритар, знам ли) - самият факт, че в ОС няма точка за дивидента, е достатъчно красноречив. Уникална компания е Спиди и ще продължа да ги ползвам като обикновен клиент, но всяко нещо си има край - искаше ми се да е по-дълго, но нъцки.
Успех на всички, които останат тук - бисерът на БФБ до момента да продъжи да ги радва още дъъъълги години
Определено си сгешил според мен, - ще го разбереш по трудния начин,- 20% си ги сложи с червен знак в ексела си, за следващите 3 до 5 годинки!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ти верно ли занули при франсетата???- без 20-30% за доброто
Франсетата не са валерку и не ги знам какви миндили могат да бъдат (или пък ще са перфектен мажоритар, знам ли) - самият факт, че в ОС няма точка за дивидента, е достатъчно красноречив. Уникална компания е Спиди и ще продължа да ги ползвам като обикновен клиент, но всяко нещо си има край - искаше ми се да е по-дълго, но нъцки.
Успех на всички, които останат тук - бисерът на БФБ до момента да продъжи да ги радва още дъъъълги годиниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Е, кво, питай Осло дали е излязъл и той
Ти верно ли занули при франсетата???- без 20-30% за доброто
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Сигурно ще се оженят по някое време !Интересно кой е продавача с такива бройки, предполагам фонд !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Появиха се и 60К отдясно, та май май...Интересно кой е продавача с такива бройки, предполагам фонд !
- 1 like
Коментар
Коментар