Във връзка с влизане в сила считано от 01.04.2012 год. на разпоредбата на чл. 7, ал. 2 от Част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ-София АД премества на Алтернативен пазар, Сегмент за дружества със специална инвестиционна цел, считано от утре, 05.04.2012 г. следните емисии акции, които не отговарят на количествените критерии, заложени в горепосочената разпоредба от Правилата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеТърпение,колеги ....... По-добре така да се задържат нивата,за да можем да си пазаруваме ........ Предпочитам да купувам на тези нива,а не пазара да скочи с Х % и да започна да се вайкам,дали някога ще се върнат тези ниваПриятен следобед....
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Предполагам иде реч за последните цени в сайта, не платформите.
Класа
С 1,55 млрд. лв. се гарантират депозитите у нас
1,55 млрд. лв. гарантират влоговете на гражданите в банковата система, става ясно от статистика на Фонда за гарантиране на влоговете. От институцията съобщиха, че всички банки са превели в срок годишните си вноски, които са на стойност 218,6 млн. лв. Съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките институциите - членки във ФГВБ, следва до 31 март на текущата година да превеждат премийни вноски във фонда в размер на 0,5 на сто от общия размер на влоговата база за предходната година. Клоновете на банки от ЕС пък са освободени от плащане на вноски, както и клонове на банки от трети страни. Натрупаните във фонда средства са предназначени основно за изплащане на гарантирания размер на влоговете на граждани и фирми в случай на банков фалит. Понастоящем размерът на гаранцията по влоговете е 196 000 лв. на едно лице в една банка. Към края на декември 2011 г. инвестиционният портфейл на фонда е 1,32 млрд. лв. В случай на недостиг на средства фондът може да използва държавно гарантирани заеми от пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, те тия имат повече акции от мене бе
Хубаво че са здрави и увеличават там дето съм аз, ама имат и доста шитове. Поне ги редуцират числово гледам.
Баси, днес пак само аз ли търгувам тука.
Поне си възстанових 2/3 от Хиката дето я продадох на Монти. Дано е продал високо и той. Акцийката си е супер - пак ще има нататък голям профит.
Обаче Бреф-а гледам и не вярвам на очите си. Как може при 4-5 пъти по малък дивидент да е 84 ст. по туй време миналата година , а сега да пада ?
Скоро ще ми стигне усредненото ниво от 71ст.
Аз ли съм луд или пазара....ма май и двамата
Средната на останалите ми е е 1,53 лв. Имам 500 продадени и 700 купени над 1,61 когато беше формиран пакета....... Затова не ги изсипах като не се появи Алианц ,същото е и при Емка на 1,49 ....пакета..
Относно Бреф разкарах много на 28 март над 75 ст.... когато видях съпротивата на продавачите. 71 стинга е добра за влизане имам 3К за покупка около ....
Не е препоръка!
Поздрави!
Коментар
-
Еее, те тия имат повече акции от мене бе
Хубаво че са здрави и увеличават там дето съм аз, ама имат и доста шитове. Поне ги редуцират числово гледам.
Баси, днес пак само аз ли търгувам тука.
Поне си възстанових 2/3 от Хиката дето я продадох на Монти. Дано е продал високо и той. Акцийката си е супер - пак ще има нататък голям профит.
Обаче Бреф-а гледам и не вярвам на очите си. Как може при 4-5 пъти по малък дивидент да е 84 ст. по туй време миналата година , а сега да пада ?
Скоро ще ми стигне усредненото ниво от 71ст.
Аз ли съм луд или пазара....ма май и двамата
Коментар
-
Естествено, че ще има сривове
Това са скъпи технологии, които изискват инвестиции и т.н. поддръжка
Как с 300 К оборот може да се хранят толкова много ИП, борса, депозитар и т.н..
Просто няма пари за поддръжка, няма как да има с такива оборотиThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега ли го прочете- пак има срив
Коментар
-
"Поради некоректно подавани и произволно генерирани данни от Дойче бьорзе, информацията относно последните цени на всички търгувани инструменти на БФБ – София в платформата за търговия е грешна и не отразява реалните цени на последните сделки. БФБ – София има уверение от страна на Дойче Бьорзе, че се работи по отстраняването на проблема.
Повече информация ще бъде публикувана своевременно."
каква е тази информация на сайта на БФБ??
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...2011-g,132534/
Винаги съм им симпатизирал и там си плащам осигуровките за втора пенсия...
По таблица а и по търговията на борсата в Софарма и Фонд за недвижими имти ,имат най много покупки.
То там си е нормално и да имат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/biznes/compani...nvestitori_sa/
Само една трета от германските инвеститори недоволни от бизнес средата у нас.... Ако ни питат нас за БФБ ще гоним резултатите от изборите за Бай Тошо....
Коментар
Коментар