IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във връзка с влизане в сила считано от 01.04.2012 год. на разпоредбата на чл. 7, ал. 2 от Част III Правила за допускане до търговия, Съветът на директорите на БФБ-София АД премества на Алтернативен пазар, Сегмент за дружества със специална инвестиционна цел, считано от утре, 05.04.2012 г. следните емисии акции, които не отговарят на количествените критерии, заложени в горепосочената разпоредба от Правилата.
    http://x3news.com/download/?id=164107

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
      Търпение,колеги ....... По-добре така да се задържат нивата,за да можем да си пазаруваме ........ Предпочитам да купувам на тези нива,а не пазара да скочи с Х % и да започна да се вайкам,дали някога ще се върнат тези нива Приятен следобед....
      Напълно съм съгласен с колегата. Ще ми е добре ако пазара остане на това си ниво още няколко месеца.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Търпение,колеги ....... По-добре така да се задържат нивата,за да можем да си пазаруваме ........ Предпочитам да купувам на тези нива,а не пазара да скочи с Х % и да започна да се вайкам,дали някога ще се върнат тези нива Приятен следобед....

Коментар

• кога ли ще дойде време и нашите акции да почнат да скачат!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Опело за стандарта ще правиме ли???
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Предполагам иде реч за последните цени в сайта, не платформите.

Класа

С 1,55 млрд. лв. се гарантират депозитите у нас

1,55 млрд. лв. гарантират влоговете на гражданите в банковата система, става ясно от статистика на Фонда за гарантиране на влоговете. От институцията съобщиха, че всички банки са превели в срок годишните си вноски, които са на стойност 218,6 млн. лв. Съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките институциите - членки във ФГВБ, следва до 31 март на текущата година да превеждат премийни вноски във фонда в размер на 0,5 на сто от общия размер на влоговата база за предходната година. Клоновете на банки от ЕС пък са освободени от плащане на вноски, както и клонове на банки от трети страни. Натрупаните във фонда средства са предназначени основно за изплащане на гарантирания размер на влоговете на граждани и фирми в случай на банков фалит. Понастоящем размерът на гаранцията по влоговете е 196 000 лв. на едно лице в една банка. Към края на декември 2011 г. инвестиционният портфейл на фонда е 1,32 млрд. лв. В случай на недостиг на средства фондът може да използва държавно гарантирани заеми от пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Еее, те тия имат повече акции от мене бе
                Хубаво че са здрави и увеличават там дето съм аз, ама имат и доста шитове. Поне ги редуцират числово гледам.

Баси, днес пак само аз ли търгувам тука.
                Поне си възстанових 2/3 от Хиката дето я продадох на Монти. Дано е продал високо и той. Акцийката си е супер - пак ще има нататък голям профит.

Обаче Бреф-а гледам и не вярвам на очите си. Как може при 4-5 пъти по малък дивидент да е 84 ст. по туй време миналата година , а сега да пада ?
                Скоро ще ми стигне усредненото ниво от 71ст.
                Аз ли съм луд или пазара....ма май и двамата

Средната на останалите ми е е 1,53 лв. Имам 500 продадени и 700 купени над 1,61 когато беше формиран пакета....... Затова не ги изсипах като не се появи Алианц ,същото е и при Емка на 1,49 ....пакета..
                Относно Бреф разкарах много на 28 март над 75 ст.... когато видях съпротивата на продавачите. 71 стинга е добра за влизане имам 3К за покупка около ....
                Не е препоръка!
                Поздрави!

Коментар

• Еее, те тия имат повече акции от мене бе
                  Хубаво че са здрави и увеличават там дето съм аз, ама имат и доста шитове. Поне ги редуцират числово гледам.

Баси, днес пак само аз ли търгувам тука.
                  Поне си възстанових 2/3 от Хиката дето я продадох на Монти. Дано е продал високо и той. Акцийката си е супер - пак ще има нататък голям профит.

Обаче Бреф-а гледам и не вярвам на очите си. Как може при 4-5 пъти по малък дивидент да е 84 ст. по туй време миналата година , а сега да пада ?
                  Скоро ще ми стигне усредненото ниво от 71ст.
                  Аз ли съм луд или пазара....ма май и двамата

Коментар

• Гледайки сделките, а също и моите оферти - всичко ми се вижда нормално!

Коментар

• Естествено, че ще има сривове
                      Това са скъпи технологии, които изискват инвестиции и т.н. поддръжка

Как с 300 К оборот може да се хранят толкова много ИП, борса, депозитар и т.н..

Просто няма пари за поддръжка, няма как да има с такива обороти
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Сега ли го прочете- пак има срив
                        преди няколко минути го видях...

Коментар

• Сега ли го прочете- пак има срив

Коментар

• "Поради некоректно подавани и произволно генерирани данни от Дойче бьорзе, информацията относно последните цени на всички търгувани инструменти на БФБ – София в платформата за търговия е грешна и не отразява реалните цени на последните сделки. БФБ – София има уверение от страна на Дойче Бьорзе, че се работи по отстраняването на проблема.
                            Повече информация ще бъде публикувана своевременно."

каква е тази информация на сайта на БФБ??

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...2011-g,132534/

Винаги съм им симпатизирал и там си плащам осигуровките за втора пенсия...
                              По таблица а и по търговията на борсата в Софарма и Фонд за недвижими имти ,имат най много покупки.
                              То там си е нормално и да имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...nvestitori_sa/

Само една трета от германските инвеститори недоволни от бизнес средата у нас.... Ако ни питат нас за БФБ ще гоним резултатите от изборите за Бай Тошо....
                                Монти, алианц във фонд имоти ли са си вдигнали толкова яко собствеността или греша. Нали ги следиш тези пенкилери !!

Коментар

Working...
                                X