IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде аз ще драсна няколко мисли относно събитието,което беше организирано от инвестор...........Като цяло ми хареса,лекторите бяха добре подбрани и доста добре говореха за проблемите пред,които се сблъкваме всекидневно.........Доста обширно успяха да разгърнат темата,но и да се съсредоточат върху проблемите,пред които сме изправени,а именно ниска ликвидност и нулево доверие ......... Не ми направи добро впечатление нежеланието да се говори с конкретни имена,специално в частта с доверието на компаниите ни ........ Мариян,както и един друг човек се опитаха да вкарат разговора в по-конкретни имена,като цитираха Енергони и Холдинг Пътища,но без успех ............. Това не ми хареса,незнам кога ще се направи такава среща в която найстина ще се коментират нещата каквито са с имената им ........... Иначе интерес имаше според мен достатъчно голям и дори от страна хора в управлението на публични компании ........ Визирам Стара планина с участието на г-н Велев,както и г-жа Вачева от София Комерс ........

Коментар

• какво се случи на сабранието от 18.30 свикано от инвестора.бг

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        ти откри сми
        приятелю,
        колкото по-малко работи бфб
        толкова по-малко се губи
        муахахахх
        Открих го и аз, най-накрая!
        Да излизаме всички от това БФБ, че големи загуби, голямо чудо!

Коментар

• ти откри сми
          приятелю,
          колкото по-малко работи бфб
          толкова по-малко се губи
          муахахахх
          Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          Импе, нали Xetra-та е виновна. Да си направим наша платформа и ще можем да работим и на самият великден /то какъв ли ще е смисълът де/. Най-много да се сурне още някой от сините с 20тина %

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Докога с тия сръпски изпълнения бе - сега не работи зарад католическият великден, после няма да зарад православният.... зарад правоверните Рамазани (на сунити и на шиити) пак ли няма да работи?

Мо`е да сме безделници, ама не сме без празници, ърм?
            Импе, нали Xetra-та е виновна. Да си направим наша платформа и ще можем да работим и на самият великден /то какъв ли ще е смисълът де/. Най-много да се сурне още някой от сините с 20тина %

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
              А бре момци като сте такива оптимисти,утре БеФеБе-то ще работи ли?
              Докога с тия сръпски изпълнения бе - сега не работи зарад католическият великден, после няма да зарад православният.... зарад правоверните Рамазани (на сунити и на шиити) пак ли няма да работи?

Мо`е да сме безделници, ама не сме без празници, ърм?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                понеже няма нищо интересно, нито във форума , нито на БФБ се порових - абе тая банка Bank of NY хубави парченца си е купила!!! Ако имах още кеш щях да направя подобен портфейл! Той и сега мяза на моя де.
                Това е банка попечител, държи пакетите от името на други лица - чужденци. А един пакет, записан в акционерните книги, е възможно да е на няколко лица, клиенти на банката.

Коментар

• Шегаджия
                  Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  понеже няма нищо интересно, нито във форума , нито на БФБ се порових - абе тая банка Bank of NY хубави парченца си е купила!!! Ако имах още кеш щях да направя подобен портфейл! Той и сега мяза на моя де.

Коментар

• понеже няма нищо интересно, нито във форума , нито на БФБ се порових - абе тая банка Bank of NY хубави парченца си е купила!!! Ако имах още кеш щях да направя подобен портфейл! Той и сега мяза на моя де.

Коментар

• А бре момци като сте такива оптимисти,утре БеФеБе-то ще работи ли?
                      Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Парите в български взаимни фондове са намалели с 18 млн. лв. за три месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Не съм съгласен за обратното на Софарма - досега бяха обявили,чв са изкупили около 1,5%,а на ОСА има решение за 3% изкупуване в диапазона 2,55- 4лв,Сега на 2,27 им е дошло много добре и вероятно единия пакет от 1400000 акции е техен. По мои предположения всичко е било стиковано предварително . Това ще се разбере скоро тъй като в Полша дават редовен отчет кога , колко и на каква цена са изкупили. Там трябваше да изтъргуват пакет от 1 М акции , но поне на официален пазар не е минавал.
                          Поне така писаха информационните сайтове...

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059243089]Мисля,
                            Предполагам че Алианц също е купил голям пакет ...но обратното изкупуване е мижаво по няколко хиляди така че други са играчите там. .QUOTE]

Не съм съгласен за обратното на Софарма - досега бяха обявили,чв са изкупили около 1,5%,а на ОСА има решение за 3% изкупуване в диапазона 2,55- 4лв,Сега на 2,27 им е дошло много добре и вероятно единия пакет от 1400000 акции е техен. По мои предположения всичко е било стиковано предварително . Това ще се разбере скоро тъй като в Полша дават редовен отчет кога , колко и на каква цена са изкупили. Там трябваше да изтъргуват пакет от 1 М акции , но поне на официален пазар не е минавал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Боклуци са за теб....
                              За Алианц и за доста хора не са...
                              Казвай сега кой са твойте ракети....
                              Аааа - не с този номер! Отбелязвам го с 69-ти пост, а това ми напомня, че довечера, ако ми се случи нещо по- екзотично, аз ще съм ракетата !!!
                              Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
                                Монти, стига с тези буклуци като Хика мика, емка бемка и т.н. А запри се малко с тях, то във всеки постинг ли ще ги навираш вече, бе човече ??? Досадно е !!!
                                Боклуци са за теб....
                                За Алианц и за доста хора не са...
                                Казвай сега кой са твойте ракети....

Коментар

Working...
                                X