If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Например аз.
Ми по-голяма е ПК, верно, ма май няма база за сравнение друга.
Геко, освен за мажоритаря с Б внимавай и с артиите с П/Б <0.1. Такива повече стават за ВЦ-то май.
Ако греша - дай ми някой светъл пример от световните борси да ме опровергаеш.
Ако някой успее да ме убеди по какъвто и да е начин, че ХИКА заслужа пазарна капитализация 2 по тази на Синергон му давам 1000 лв. награда
А за П/Б всичко зависи и от това кави задължения има дружеството - дали са управляеми и дали има риск от фалит. Ако един риск мениджър направи анализ от риск за фалит, Синергона ще е от дружествата на БФБ с най нисък риск, други дружества до него ще са примерно Топливо, ГАЗ и други подобни.
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Геко, тези въпроси за нормалност може да си задаваш за Синергон и за ХИМ....
Като те изхвърли маркета друго ще говориш....
Сега си остани при щастливите кокошки на ТИМ и си живей живота....
Даже днес продадох 139 акции от закъсалото предприятие Оловото с печалба от стотачка а при теб как е ,как е при нормалните .... от 62 на 63 и от 1,25 на 1,26 ли е положението.. или обратното ...
Е кой нормален би купил Хика с пазарна капитализация по-голяма от Синергон примерно, да не давам и други примери
Например аз.
Ми по-голяма е ПК, верно, ма май няма база за сравнение друга.
Геко, освен за мажоритаря с Б внимавай и с артиите с П/Б <0.1. Такива повече стават за ВЦ-то май.
Ако греша - дай ми някой светъл пример от световните борси да ме опровергаеш.
10 акции на Софарма на горно ценово и качват индекса с процент....
П.П. Но лошото е дали има изкупувания заради празниците от фондовете.....индивидуалните си ги изтеглиха...
Коментар