IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Е, и как това ще реши гръцкия проблем? Отговорът е: НИКАК!
    Гърците ще имат още по-голям проблем. Но ще реши проблема с това до колко гърция влияе на Европа. защото сега това е голямата въпросителна - до колко фалит на Гърция може да докара разцепване на еврозоната и верига от фалити и на други държави. След фалита на гърция и изхвърлянето на гърция от финансовите пазари това вече няма да е неизвестна. И съответно несигурността за това ще отпадне. А това което натиска в момента и икономики и пазари е точно тази несигурност.

Така че ако не се сбъднат лошите прогнози, това всъщност ще бъде една много добра новина. А ти се моли да не се сбъднат лошите прогнози - защото с тези депозити в банки ще го отнесеш повече и от акционер в ХДПАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Гърция ще фалира, ще излезе от еврозоната и ще и се сринат доходите и активите.
      Е, и как това ще реши гръцкия проблем? Отговорът е: НИКАК!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

След като не можа да се реши през изминалите 2 години, как ще се реши сега за 2 месеца? Кое сега е по-благоприятно отколкото преди 2 години?
        Гърция ще фалира, ще излезе от еврозоната и ще и се сринат доходите и активите. И това всичко в рамките на следващите два месеца.

И ако това не пречупи гърба на европа и в най-силна степен България, ще я направи по-силна. Защото пък България има най-значими връзки с Гърция

Коментар

Тцъ, това с Гърция има реален шанс да се реши сега до 2 месеца.
          След като не можа да се реши през изминалите 2 години, как ще се реши сега за 2 месеца? Кое сега е по-благоприятно отколкото преди 2 години?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Все невъзможни неща, които няма как да се случат в близките 5-6 години. Гърция е само началото!
            Тцъ, това с Гърция има реален шанс да се реши сега до 2 месеца. След това - ако това не предизвика банкова паника и в България - за което съм сигурен че ти не искаш да се случи Та ако това не предизвика банкова паника, следващите ще се решат в рамките на месеци, най-много година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Просто БФБ е доста подценена.
              Подценена спрямо кое.

Коментар

Просто БФБ е доста подценена.
                То за туй никой не спори.
                Макар че не е да няма добра бройка недостатъчно подценени акции.
                Има накъде още да падат.

Така че минимум цяло лято ще си рием и копаме по дъното.
                Ма за всеки случай преди да тръгнете на море - не оставайте ниско оферти продава.
                Даже хич.
                Да няма после изненадани

Коментар

-трябва да мине тази простотия с Гърция
                  -трябва лошите кредити на банките да вземат да падат
                  -заетостта да почне да се увеличава, а от тук и потреблението да дръпне.
                  -да паднат лихвите по депозитите и да се вдигне инфлацията.
                  Все невъзможни неща, които няма как да се случат в близките 5-6 години. Гърция е само началото!

Коментар

• Просто БФБ е доста подценена.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Скоро е твърде силно казано

И след шест месеца след всичко това, най-вероятно ще дърпаме доста добре.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Скоро ще изплуваме .
                      Скоро е твърде силно казано

И след шест месеца след всичко това, най-вероятно ще дърпаме доста добре.

Коментар

• Скоро ще изплуваме .

Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Дали можем още 6-7 месеца да се влачим на 300, аз съм за "да"!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Според мене не се влачим, а се свличаме. Бавно, но стабилно.
                          В 13ч20 Софикс беше 297 и нещо.
                          Ако не бяха ММ-те на ПИБ, КАО и МЦХ с по няколко акции в края да го вдигнат изкуствено малко над 300 можеше и там да си останем.

Ма оставам умерен оптимист, не очаквам повече от 8-10% допълнителен спад на индексите при нас.

А иначе следващите дни пак ще са кървави навън. Вчера май беше мечи капан на НИСЕ, ще видим.
                          Днес свалиха рейтинга и на Япония, кво ли друго лошо следва....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Дали можем още 6-7 месеца да се влачим на 300, аз съм за "да"!
                            Да и на мен така ми се чини
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Дали можем още 6-7 месеца да се влачим на 300, аз съм за "да"!

Коментар

• Днес се появи информация че ще подкрепят безусловно всички гръцки банки. Отпадна второто най-голямото плашило. Всеки да си прецени кое е най-голямото плашило за нашия пазар.

Коментар

Working...
                                X