IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днеска ще минем 300.

Коментар

• Дано днес да тръгне нагоре!

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Днес коя кота мислите ще атакува Софка - 285 или 280 ?
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        http://profit.bg/news/D-Dimitrov:-SO...nid-91596.html

"Седмицата се очертава като поредната, която няма да е приятна за инвеститорите на българския фондов пазар, Даниел Димитров, портфолио мениджър в "Реал Финанс Асет Мениджмънт".

В петък родните индекси регистрираха спад, но серията лоши макроикономически новини от света продължи и след приключване на търговията. Особено тежко развитите пазари понесоха слабите данни за неселскостопанската заетост в САЩ. Съчетани със забавянето на икономиките на Индия и Китай, на производствената активност е Европа, показват, че световната икономика е на прага на нова рецесия.
        В очакване на изборите в Гърция международните пазари имат малко неща, на които да се зарадват. Въпреки че сме откъснат пазар, негативните новини до сега не ни подминават. Ръстът на износа, особено към Европейския съюз, бе едно от малко позитивни неща в българската икономика, които крепяха компаниите на БФБ през последните две години. За съжаление, със забавянето на европейските икономики, ръстът изчезна и не е случайно, че водещите ни индекси продължават да дълбаят дългосрочни дъна, допълва Димитров.
        След като американските индекси затвориха петъчната сесия със спад от над 2%, днес азиатските също регистрират подобен спад.
        Според мен не е възможно да правим опити за технически анализ на родните индекси, с оглед на ниските обеми на търговия, но въпреки това вероятно SOFIX ще продължи низходящото си движение до 270 – 275 пункта. Липсата на интерес за каквито и да е покупки, както от спекуланти, така и от институционални инвеститори допълнително повишава вероятността свободното падане да продължи. Единствено дивидентно-ориентираните компании успяват донякъде да задържат позиции, но единствено до деня, в който се търгуват с право на дивидент, завършва Димитров."

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Питай МАЙМУНКАТА ТЯ е с три човки и пет мозъка.Ужас, какво прави в тази тема.Явно зоофилите ся я отсвирили.ахах

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Гугутко непоръбена,
            Погледни тук: http://www.investor.bg/users/index/16 да видиш поредния номер на първата ми регистрация

И тук пиуе проскубано:
            http://www.investor.bg/forum/showthr...t=189&page=331 забележи датата.

От там нататък, кой е трол, кой кога е виждал акция и като я е видял дали я е пробвал дали става за ядене - не ми се разсъждава.

Факт е че теб непрекъснато те банват, а ти продължаваш да се натискаш да ръсиш мозък. Хайде давай, можеш да излееш поредната кофа с помия. Нещастник
            И тук пиуе проскубано:
            Това го говори на синчето си олигофрен мазен.Горе долу по едно време само че единият ми ник е преди тази дата имаше едно мнение и след като второто беше много неудобно умните администратори Амстердам,x_y и там подобни го баннаха.
            Поради причина спам и какви ли не измислици.

Това след като със другият си ник се опитвах да затворя устата на такива нагли малоумници като теб.Разбра ли сега?Което не значи че се натискам да ръся каквото и да било.Само такива високопарни малоумници могат да имат този начин на мислене.Това е.
            Но след време всичко си идва на мястото.Маймунка глупава.

Коментар

• Днес коя кота мислите ще атакува Софка - 285 или 280 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                А бе глупава маймуна, какво говориш нищо не ти се разбира.
                ти 2005г. още не си знаел какво е акция и валута, с мен на бас щял да се хваща.Маймуне това да не ти е клон ве.Пълен трол си станал кажи нещо поне по пазарите да те видим колко знаеш и колко струваш.Аман от глупави и елементарни душици като теб.
                Я кажи ти и за работодател ли се имаш.Оли.
                Гугутко непоръбена,
                Погледни тук: http://www.investor.bg/users/index/16 да видиш поредния номер на първата ми регистрация

И тук пиуе проскубано:
                http://www.investor.bg/forum/showthr...t=189&page=331 забележи датата.

От там нататък, кой е трол, кой кога е виждал акция и като я е видял дали я е пробвал дали става за ядене - не ми се разсъждава.

Факт е че теб непрекъснато те банват, а ти продължаваш да се натискаш да ръсиш мозък. Хайде давай, можеш да излееш поредната кофа с помия. Нещастник

Коментар

Казах ти, ако искаш да сложим бас за това кой от кога е тук. В общи линии, я има 15-тина човека по-рано от мен - я не
                  А бе глупава маймуна, какво говориш нищо не ти се разбира.
                  ти 2005г. още не си знаел какво е акция и валута, с мен на бас щял да се хваща.Маймуне това да не ти е клон ве.Пълен трол си станал кажи нещо поне по пазарите да те видим колко знаеш и колко струваш.Аман от глупави и елементарни душици като теб.
                  Я кажи ти и за работодател ли се имаш.Оли.

Коментар

• Aбе некои ора много изнервени тука бе.
                    То верно напоследъка международното положение сложничко и не може всички да са на плюс...та се отразява.
                    И модовете ги няма, ясно, ма е хубаво да призовем да се спазва малко от малко бон тон все пак.
                    Айде по малко Ганювщини, а.....какво ще кажете.

ПС Има и ЛС в края на краищата като искате да си излеете мъката

Ооопс, и цяла тема даже за целта имало, малко по-доле от тая.
                    Last edited by pipbel; 03.06.2012, 22:02.

Коментар

Къде си преди мен бре.Не виждаш ли какви празни приказки говориш и чак се взимаш на сериозно.Ужас.
                      Аз съм тук от 2005г, а ти от кога бре шибек.
                      Склонен да обижда ли?Ама ти да не си жена не виждаш ли, че се обаждаш не подготвен и със много тъпо чувство за хумор, познато ми претъпени чувства.хаха
                      Арогантен празнодумец си единствено ти виж се какви тъпотии само ръсиш.
                      Това го прави в къщи или във фирмата си. Разбра ли го това? Оли.
                      Казах ти, ако искаш да сложим бас за това кой от кога е тук. В общи линии, я има 15-тина човека по-рано от мен - я не

Коментар

Доста спорен е въпросът, кой от кога е тук. Дори мога да хвана бас с теб за това че съм преди теб Колкото и да няма значение. А ти си арогантен празнодумец, склонен да обижда, без дори да познава човек. Галфон
                        Къде си преди мен бре.Не виждаш ли какви празни приказки говориш и чак се взимаш на сериозно.Ужас.
                        Аз съм тук от 2005г, а ти от кога бре шибек.
                        Склонен да обижда ли?Ама ти да не си жена не виждаш ли, че се обаждаш не подготвен и със много тъпо чувство за хумор, познато ми претъпени чувства.хаха
                        Арогантен празнодумец си единствено ти виж се какви тъпотии само ръсиш.
                        Това го прави в къщи или във фирмата си. Разбра ли го това? Оли.

Коментар

Да бе цял живот все другите са ви виновни.
                          Смешката през цялото време си бил единствено ти.Сети ли се сега или ????
                          Публикувай каквото си искаш проблема е твой.
                          Аз съм тук преди такива като теб и след тях също ще съм.
                          А да и срещу такива празни и елементарни хора и техните още по елементарни чувства за хумор или прости чувства винаги ще реагирам така.
                          Доста спорен е въпросът, кой от кога е тук. Дори мога да хвана бас с теб за това че съм преди теб Колкото и да няма значение. А ти си арогантен празнодумец, склонен да обижда, без дори да познава човек. Галфон

Коментар

Смешник
                            Да бе цял живот все другите са ви виновни.
                            Смешката през цялото време си бил единствено ти.Сети ли се сега или ????
                            Публикувай каквото си искаш проблема е твой.
                            Аз съм тук преди такива като теб и след тях също ще съм.
                            А да и срещу такива празни и елементарни хора и техните още по елементарни чувства за хумор или прости чувства винаги ще реагирам така.

Коментар

Снимката е супер грозна не е за тази тема и естетически неправилна.
                              Нивото ти е като на Гаки и Факи известните тролове...

Някои да ти е искал мнението.В темата за валутна търговия се занимавай с зоофилите.
                              Ужас от такива, като теб и подобните им душици.Нямате оправия.
                              Смешник

Коментар

• Снимката е супер грозна не е за тази тема и естетически неправилна.
                                Нивото ти е като на Гаки и Факи известните тролове...

Някои да ти е искал мнението.В темата за валутна търговия се занимавай с зоофилите.
                                Ужас от такива, като теб и подобните им душици.Нямате оправия.
                                Last edited by Вътрещаря; 02.06.2012, 22:01.

Коментар

Working...
                                X