If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ти успя ли да занулиш на форекса 50 К евро на "италианския" инвеститор или да?....После да не се "чудиш" що не ти плащат Стефановците с години
леле та ти ме мислиш за друг човек явно.Но защо питаш мен за италианския инвеститор.
Явно страдаш от нещо си депресивно и силно ще е.И да то има връзка инвеститор, че неплащане и т.н.
То да не е Е-БАТ-СЕДЕФЧО да опука акаунта на хората и да избяга, като е подписал че ще възстанови 50% аххахахаа
Обаче твоята агресия и супер тъпо вътрешно разкъсване е много очебийно и въобще не е здравословно.Ама нищо глупаци като теб с лопата да ринеш..
Ами пролича си колко ти акъла пак.Я вземи се занимавай какво е ял днес другаря Путин. И не се бъркай в на хората работата.Разбра ли?
Ауу ама той никола не е начинаещ, въобще.ахаххаах
Тука сте само корифей, като гледам.
Особено ако трябва да определите цената на някои акция по някои модел.ахахах
Пълен провал с такива и такъв пазар(държавен)в 21 век..Това е истината.
Привет вътрещарю! Радваме се, както винаги на чудодейното ти появяване !!!
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Ауу ама той никола не е начинаещ, въобще.ахаххаах
Тука сте само корифей, като гледам.
Особено ако трябва да определите цената на някои акция по някои модел.ахахах
Пълен провал с такива и такъв пазар(държавен)в 21 век..Това е истината.
Нищо не е объркано. Но и оптимизъм няма. Не мога да се зарадвам на страхотния ден който имам на външните пазари с прибрани добри печалби от къси и от дълги. Според мен до края на лятото ще лъснем по бели гащи. Дано да се излъже някой чужденец да дойде че тука е останал само лош материал
Щооо ???
Аз пък си пея песничка :
Малко трейски, малко патки за 110К мекомки ....
И аз така забелязвам, вероятно има закъснение в отразяването...
Нищо не е объркано. Но и оптимизъм няма. Не мога да се зарадвам на страхотния ден който имам на външните пазари с прибрани добри печалби от къси и от дълги. Според мен до края на лятото ще лъснем по бели гащи. Дано да се излъже някой чужденец да дойде че тука е останал само лош материал
Коментар