IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно още има хора, които искат цените да се "вдигат" нагоре!

16:44 ATERA Адванс Терафонд АДСИЦ 5 2.050 +0,10 %
    16:48 ELHIM Елхим Искра АД 5 1.500 +7,14 %
    16:49 SFTRD Софарма Трейдинг АД 2 1.745 +1,16 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Аха предпочиташ да има корупция и широбаджинащина ли?Ужас, толкова ти е акъла и заради такива като теб развалени телефони/зомби/.Не знае какво говори.
      Соки,
      бях те оставил на мира ,че с шизофреници не се занимавам ,но ти си искаш вниманието ,така ли....

Коментар

• Соки в момента е към 5 без 10, в колко трябваше да си вземеш хапчето

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Що не ходиш на Женският пазар да продаваш , че толкова ти са възможностите .Имам познати в пазари Възраждане и мога да те Уредя да не ни досаШдаШ .....
          Аха предпочиташ да има корупция и широбаджинащина ли?Ужас, толкова ти е акъла и заради такива като теб развалени телефони/зомби/.Не знае какво говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            2014, да . Така ми каза и един съсед, защото чакал да продаде грозде от лозето на баба си- от следващата реколта ...
            Що не ходиш на Женският пазар да продаваш , че толкова ти са възможностите .Имам познати в пазари Възраждане и мога да те Уредя да не ни досаШдаШ .....

Коментар

Аха, ама ти да не би да завиждаш......виж се какво си написал и сам си отговори.Акъл ли си тръгнал да сипеш пак? Или?????????????

За какво се искало акъл, дето само ти си го имал.аххаха Ей я си мълчи там и не пиши първо сигналите си глупости.
              Къде и кога ти използва фундамент тука последните 4 години бре. Акъллия.... хахахах
              Тихо, тихо.......
              Или !!!!!!!??????

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Аз не се притеснявам, просто резултатите на компаниите се влошават. А както аз не веднъж съм казвал, смятам че като цяло българската борса отразява фундамента. При спад на фундамента е нормално да се получава и спад на борсата.

Не мисля че скоро ще има засилка. Така както върви икономиката ни, най-рано 2014 може да се очаква по-сериозно раздвижване.
                2014, да . Така ми каза и един съсед, защото чакал да продаде грозде от лозето на баба си- от следващата реколта ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Соки кажи ти как я виждаш борсата. Ще расте ли, ще пада ли, ще потъва ли. Как ги преценяваш нещата - фундамента очевидно не използваш - то за там трябва акъл. Технически анализ пак не изглежда да използваш. Та боб ли хвърляш или на дъската за дартц си кръстил с имена на компании всяко поле и ги целиш със стрелички

Ама какво Соке, бре комплексиран тип.Ужас супер развален телефон си. хахаха

Аха, ама ти да не би да завиждаш......виж се какво си написал и сам си отговори.Акъл ли си тръгнал да сипеш пак? Или?????????????

За какво се искало акъл, дето само ти си го имал.аххаха Ей я си мълчи там и не пиши първо сигналите си глупости.
                  Къде и кога ти използва фундамент тука последните 4 години бре. Акъллия.... хахахах
                  Тихо, тихо.......

Коментар

Както кое как вървяло.Ей изтръпнал тип какво си казал ти бре?
                    Не се ли виждаш, какъв огромен въздух си.
                    Фундамента бил какво? .ахахахахах
                    На тази борса и фундамент ли търсиш? аххахаха
                    Ти не знаеш ли че тази борса не отговаря на условията за ефективен фондов пазар, ама въобще.
                    Е ти какво правиш на нея?Че и генерализирани мнения като цяло даваш.
                    Соки кажи ти как я виждаш борсата. Ще расте ли, ще пада ли, ще потъва ли. Как ги преценяваш нещата - фундамента очевидно не използваш - то за там трябва акъл. Технически анализ пак не изглежда да използваш. Та боб ли хвърляш или на дъската за дартц си кръстил с имена на компании всяко поле и ги целиш със стрелички

Коментар

Аз не се притеснявам, просто резултатите на компаниите се влошават. А както аз не веднъж съм казвал, смятам че като цяло българската борса отразява фундамента. При спад на фундамента е нормално да се получава и спад на борсата.

Не мисля че скоро ще има засилка. Така както върви икономиката ни, най-рано 2014 може да се очаква по-сериозно раздвижване.
                      Както кое как вървяло.Ей изтръпнал тип какво си казал ти бре?
                      Не се ли виждаш, какъв огромен въздух си.
                      Фундамента бил какво? .ахахахахах
                      На тази борса и фундамент ли търсиш? аххахаха
                      Ти не знаеш ли че тази борса не отговаря на условията за ефективен фондов пазар, ама въобще.
                      Е ти какво правиш на нея?Че и генерализирани мнения като цяло даваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                        Малко ме съмнява. Не може все нагоре, нека има крачка-две назад за по-добра засилка
                        А ако се спусне повечко, не бива да се притесняваш. Вървят търгови, дивиденти, ще влиза кеш и ще го инвестираме на по-тънки цени.

Коментар

Тръгнахме пак към 300
                          Малко ме съмнява. Не може все нагоре, нека има крачка-две назад за по-добра засилка
                          А ако се спусне повечко, не бива да се притесняваш. Вървят търгови, дивиденти, ще влиза кеш и ще го инвестираме на по-тънки цени.
                          Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Moже да ми се смеете, ама днес реших да си понапазарувам малко Пени стокс(ЦКБ, Елтос, заложим съм малко и при Билборд и Арома)! знам че са с гадни мажовци ама мисе струват евтини, а и като великия Б.Греъм и аз викам чакай да понакупя малко от хартиите под левче, те другите и без това не мърдат!
                            Над левче, под левче - то няма разлика в това колко могат да паднат

Коментар

• Moже да ми се смеете, ама днес реших да си понапазарувам малко Пени стокс(ЦКБ, Елтос, заложим съм малко и при Билборд и Арома)! знам че са с гадни мажовци ама мисе струват евтини, а и като великия Б.Греъм и аз викам чакай да понакупя малко от хартиите под левче, те другите и без това не мърдат!

Коментар

• Тръгнахме пак към 300

Коментар

Working...
                                X