Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЩе му предам. Съгласен съм, че трябва да се случат едни неща, които за съжаление и в момента не се случват. Но съм оптимист в дългосрочен план за икономиката. В смисъл след 2030 ни чака доста сериозен възход. А преди това - зависи от управлението. Поне засега не виждам индикации властта да мисли дългосрочно., но даже и 2030 да е - тамън ще се пенсионираме богати на по 55г и ще си гледаме кефа и яхтите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеточно,
просто дадох пример с по-близък период, но и твоят пример е точен.
за да живне БФБ трябва да има поток от средства към нея (към акции) , а това за да се случи има още няколко неща да се случат.
иначе кеш има много, но той в момента е 'инвестиран' главно в депозити. 10% от тия пари да 'излязат на борсата' и ще има сериозно движение и подобрение на ликвидноста.
обаче първо трябва да се случат един други неща
поздрави на равновесие
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЧе между 2000 и 2007 БВП да не би да се е покачил 20 пъти?
просто дадох пример с по-близък период, но и твоят пример е точен.
за да живне БФБ трябва да има поток от средства към нея (към акции) , а това за да се случи има още няколко неща да се случат.
иначе кеш има много, но той в момента е 'инвестиран' главно в депозити. 10% от тия пари да 'излязат на борсата' и ще има сериозно движение и подобрение на ликвидноста.
обаче първо трябва да се случат един други неща
поздрави на равновесиетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВсичко ОК, но като цяло един такъв паралел е някак си увиснал във въздуха имайки предвит, че софикса като пукна 2007-ма до 2009 реално БВП не се е сринал така чудовищно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩо ще ходиш на юг ,ходи на север да видиш ТИМ що делат.....към тях са ми черногледствата а имам доста акции от любимите на Алианц на БФБ...
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=80
И да ти кажа добре са се справили...че го и бяха напълнили до дупка за съжаление.Last edited by markov; 28.08.2012, 17:08.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПак казвам - аз давам липса на растеж и продължаване на настоящия рейндж. Не виждам да давам някакви апокалиптични сценарии
гледам напоследък прекалено много си задълбал в съпоставка на случващото се на БФБ и БВП и бизнес активността в България. Всичко ОК, но като цяло един такъв паралел е някак си увиснал във въздуха имайки предвит, че софикса като пукна 2007-ма до 2009 реално БВП не се е сринал така чудовищно.
Определено фундамента е движещ, но след пукването на балон има камшичен откат в обратна посока и обвързването му от кота 0 (максимума на спада) с фундамент не е много точно.
В момента сме във фаза капитулация на най-кьопавите мажовци и чак след това очаквам фаза на пакетни сделки за голям % дял от други перспективни, но не добре управлявани дружества + цели придобивания. Чак след това може да говорим за нова вълна на БФБ
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ царя на пълните приказки се обади най-накрая
Споко утре забивам по морето там на юг та ще може на воля да си черногледствате из тематакъм тях са ми черногледствата а имам доста акции от любимите на Алианц на БФБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе приемаи приказките ми като че съм сложил розовите очила , просто доказвам че дявола не е толкова черен колкото някои се мъчат да го изкарат......и смятам че има светлина в края на тунела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо не вземете да потъргувате малко ,че до гушата ми дойде от празни приказки....
Споко утре забивам по морето там на юг та ще може на воля да си черногледствате из тематаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДобре намери нещо позитивно, нека търсим добрите новини. Особено когато сме купили на върха
Освен ръста на износа ще ти посоча и още три значим положителни новини всичко по официални данни от НСИ:
- ръст на БВП
- ръст на потреблението
- ръст на инвестициите
Не приемаи приказките ми като че съм сложил розовите очила , просто доказвам че дявола не е толкова черен колкото някои се мъчат да го изкарат......и смятам че има светлина в края на тунела.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПримерно износа:
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=60...94&a4=995#cont
При неработеща икономика що расте ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКое е положителна новина, защото аз не виждам нито една такава
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=60...94&a4=995#cont
При неработеща икономика що расте ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОт тук може да си избере и положителни новини за контра пункт:
http://www.nsi.bg/kl_chisla.php
Коментар
Коментар