IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искам борсата ни да стане subsidiary на Deutsche boerse и КФН-то ни да е немското КФН.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• След днешните изяви на Дянков и Добрев относно Белене и Холандия и това което преди малко прочетох по форуми е ясно че втори мандат няма да има... защото очевидно е че ГЕРБ не го искат. Не мога да допусна че са чак толков прости, просто оттук насетне е ясно и на децата че бият отбой и не искат втори мандат.
      Това само по себе си е повод за оптимизъм, който очаквам да се прояви до дни

Коментар

• Макар, че на БФБ в момента преобладават вътрешно групови схеми очаквам в даден момент да имаме един изненадващ подем. В ПФ има достатъчно кеш и е въпрос на време и договорки част от него да се появи на БФБ под една или друга форма. Тръгне ли ликвидността ще се появят и рискови играчи отвън..със смешни за тях суми, но достатъчни да тласнат Софикса с 10-20% нагоре.

Ще ми се и Дянков най-накрая да се сети, че е Мажоритар в БФБ и да вземе да я подари тая борса най-накрая на Австрийци, Германци, Французи... по избор. В крайна сметка борсата трябва да бъде максимално изчистена и прозрачна среда, а не средство разни чиновници и писарушки да взимат заплати докато симулират дейност.

поздрави и успех на всички

очаквайте неочакваното!
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Беше с ницшеанско звучене като стил, но уви детайлите и на мен ми се губят. Ставаше дума за прочистващата сила на астралния обект...
          Велико беше, смразяващо-прочистващо във висша степен на реална осъзнатост. Без задръжки и шикалкавене! Всяка дума носеше букет информация, браво. Липсва ми тази спекулантска прамъдрост
          Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
            Веднъж беше написал един лаф за едно огромно слънце, което идва и ни поглъща. Впечатли ме силно, но как беше лафа, че го забравих точно ?...
            Беше с ницшеанско звучене като стил, но уви детайлите и на мен ми се губят. Ставаше дума за прочистващата сила на астралния обект...
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              И какво стана то със Суфлексо? Купувай, че ще свърши!
              Това прозрение не представлява препоръка за търговия с ЦК, атомно оръжие, или зарзават.
              Веднъж беше написал един лаф за едно огромно слънце, което идва и ни поглъща. Впечатли ме силно, но как беше лафа, че го забравих точно ?...
              Не е препоръка ...

Коментар

• И какво стана то със Суфлексо? Купувай, че ще свърши!
                Това прозрение не представлява препоръка за търговия с ЦК, атомно оръжие, или зарзават.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Вече има решение и то е същият софикс ,но ако Еларг го впишат в ликвидация ще има извънреден Софикс....
                  защо ли не съм учуден че борсата има по две сделки на ден като има такова ръководство........
                  Друг път да слушаш Батя си...
                  Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                    Не е много сигурно дали ще има нов Софикс - вече писах по-долу защо.
                    Относно Еларга те ще излязат като публикуват решението в ТР, иначе си покриват критериите.
                    Относно КОРП според мен не е сигурно дали покриват критерия за 500 акционери,т.к.към датата на последното ОСА нямаха толкова.
                    Ако приемат решение за запазване на последния състав на Софикса и Еларга трябва да излезе ,не знам колко е редно да вкарат пак КОРП ,т.к според наредбата им трябва да влезе следващото дружество към момента на приемане на сегашния състав,а тогава КОРП го изкараха.
                    Решението все пак е на комисията по индексите и ще стане ясно скоро.
                    Не е препоръка .
                    Вече има решение и то е същият софикс ,но ако Еларг го впишат в ликвидация ще има извънреден Софикс....
                    защо ли не съм учуден че борсата има по две сделки на ден като има такова ръководство........

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                      колеги, какво правите Бе?
                      два дена позитивни новини от Юропа.
                      два дена ръстове на борсите.
                      утре Бернанке ще печата още пари , а наща борса даже на червено!…
                      наистина, аман от ганьовия песимизъм….
                      БГ реотана пишман Албански ша излезе бе

Ма некои все пак сипна малко гориво поне да не сме на червено днес
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• равносметка от Юни до септември +27% от американски и европейски и 1 ГРЪЦКА акции, при положение че имам загуба 5% от къси и основна позиция 1/3 от портфолиото ми се срути с 50% за един ден ( после спокойно накупувах на дъното и продавах 3 пъти с по над 10% печалба и купувах обратно, а днес затворих останалите от купеното на дъно с 35% печалба , равносметка от БФБ + 0.1% . МАШАЛА. Отново пишем история.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Относно Еларга те ще излязат като публикуват решението в ТР, иначе си покриват критериите.
                          Относно КОРП според мен не е сигурно дали покриват критерия за 500 акционери,т.к.към датата на последното ОСА нямаха толкова.
                          Ако приемат решение за запазване на последния състав на Софикса и Еларга трябва да излезе ,не знам колко е редно да вкарат пак КОРП ,т.к според наредбата им трябва да влезе следващото дружество към момента на приемане на сегашния състав,а тогава КОРП го изкараха.
                          Не е препоръка .
                          Може мустака да е платил на драскачите във форумите с по една акция и да е дигнал броя на акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Защо ли си мисля че ще има нов Софикс този месец....
                            Първо имаше нещо за Еларг за излизане поради ликвидация и второ КОРП че покрива критериите....
                            Нещо повече ....
                            Не е препоръка .

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
                              Абе Вожде!!!
                              Не научи ли, че реотанът на БГ "институционални" е албански?!!!
                              После, обаче ще се фукат по кръчмите, че са влизали по дъната
                              пп
                              Да си мяркал другия Вожд нейде, че му бил голям и ташуняка и сапа?
                              Айде чао, успех и от здраве да не се отървете
                              Снощи на мача коментатора от радио Ереван казал:
                              .... чакат Дянков да им плаща лихви от 5 % нагоре
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Никой не иска да рискува. Всеки чака другия да даде тон и те като овчици да се качат на влакчето

знаем ти ний тез номера...
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X