If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
натискай надолу , да ги изфалираме всички компании , натискай надолу . няма бъдеще в тая държава . смачкай всичко , продавай , чиста акция , чиста акция , чиста акция , да се обединим песимисти
Излизам от повечето си Американски акции. Ще вкарам парите отново на БФБ. Предупреждавам че няма да чакам отляво така че ако има айсберги, моля не го крийте за да може там където ме интересува да ги клъвна. Не мога да си позволя да кеся цяла седмица за да си похарча парите.
Излизам от повечето си Американски акции. Ще вкарам парите отново на БФБ. Предупреждавам че няма да чакам отляво така че ако има айсберги, моля не го крийте за да може там където ме интересува да ги клъвна. Не мога да си позволя да кеся цяла седмица за да си похарча парите.
Да намали разходите за бонуси и заплати, ... за кафета, химикалки и тоалетна хартия също Ти какво предлагаш ?
Аз предлагам на новите шефове на Централен депозитар АД, вместо да тормозят клиентите си с Фирми за събиране на вземания, да направят нещо за намаляване на таксите Доста парички за вкарване не едни сделки и стоене на едни данни на един сървър Подсетете ме ако и нещо друго правят
Данните изглеждат като, че болшинството се е примирило с текущите цени - иска цените да пораснат и затова е бичо насторено за бъдещо в общия случай, но не вижда как може да стане за всяка конкретна акция.
За БФБ - вероятността новият собственик да е по - неразбиращ от капиталови пазари клони към нула, но който и да вземе БФБ ще трябва да предприеме бързи мерки за подобрение, а не като настоящото ръководство, което си написа един три годишен план и не го изпълни на 95 %
Коментар