IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво става тази година....
    Вчера смени еврата за долари - долара расте...
    На борсата най-после "малко" оптимизъм по позициите....
    Едни изработени пари преди 6 месеца ми ги донесоха днес....

Бах мама му...утре бягам на вилата, да не взема да урочасам нещата.....

Коментар

• не , тука трябва само надолу и надолу , дори чакам софикса на 10

Коментар

• Влиза ли някой юнашки или така ми се струва?
        Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Особено и данък лихва като ти вземат...
          И злото стане 1200 талера...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            За мен миналата година бе изключително успешна. А 2013 г. се очертава да бъде още по-добра.
            Особено и данък лихва като ти вземат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Пич, явно живееш в някъв мрачен и безнадежден свят.
              Батка, пак си в грешка. Не мери другите с твоя аршин. За мен миналата година бе изключително успешна. А 2013 г. се очертава да бъде още по-добра. Кво отчаяние, кви 5 лева? Аз на бфб-то не участвам и с пръчка няма да я докосна...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не, батка. Пак не позна. Първопричината е, че от 1-2 години искат да го продадат, но не могат да намерят купувач. Продажбата на части на нашта борсичка е последната им надежда да вземат някой леФ.
                в голяма грешка си, за да го листнат е ясно, че има кой да го купи. продажбата през борсата е решение, което хич не е лошо за продавача, а и за купувача, а също така и за баламурниците от три уши... ще си оправдаят бонусите с големия оборот.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не, батка. Пак не позна. Първопричината е, че от 1-2 години искат да го продадат, но не могат да намерят купувач. Продажбата на части на нашта борсичка е последната им надежда да вземат някой леФ.
                  Пич, явно живееш в някъв мрачен и безнадежден свят. Жалко, дано все пак намериш някаква искрица надежда. Не пожелавам на никого такова отчаяние и черногледство

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Хм, тия гръцки хиени дали не планират да го листнат на БФБ за да може да си спестят данъци при продажбата
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      това е капитал, не капитализация - като мине сделката и видим цената тогава може да смятаме
                      Хм, тия гръцки хиени дали не планират да го листнат на БФБ за да може да си спестят данъци при продажбата

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Глобул са се регистрирали в ЦД - 49 млн акции по 10 лв....( малко набалончена ми се струва капитализацията..)
                        Това ще даде ли някакъв импулс на БФБ ?
                        това е капитал, не капитализация - като мине сделката и видим цената тогава може да смятаме
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Глобул са се регистрирали в ЦД - 49 млн акции по 10 лв....( малко набалончена ми се струва капитализацията..)
                          Това ще даде ли някакъв импулс на БФБ ?

Коментар

• Нова анкета. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• BSE пак заспа. Как ли ще изглежда на снимка?

Коментар

• а бре, що не им сложат
                                кошчета на тия ора
                                Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Ей тва е оптимизъм, понеже тук не прайте сделки по час, за тва Президентът не е включил БФБ в речта си, а е включил NYSE

Коментар

Working...
                                X