IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Тогава трябва да се мобилизра още малко, ако има акции на Софарма да продаде към 11 ч. и да си ляга спокойно да си почива. Ако бях уморен и недоспал това щях да направя, но мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.
    Тежко е... особено около 10-11. Гледал си цяла нощ гейшата, озито и други познати герои, и вече те боли главата, а трябва пак за пари да се мисли...
    Отчасти причината да си взема почивка от тази игра.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Нормално сигурно е трейдвал азиатската сесия.
      Едно време като трейдвах активно и аз бях много изтощен...
      Тогава трябва да се мобилизра още малко, ако има акции на Софарма да продаде към 11 ч. и да си ляга спокойно да си почива. Ако бях уморен и недоспал това щях да направя, но мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Ти.....май не си......спал
        Нормално сигурно е трейдвал азиатската сесия.
        Едно време като трейдвах активно и аз бях много изтощен...
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Форекс ....единственно евро долар ....земя и акции......Преди 5?г се бях разспръснал на 20 места....пълна глупост......Сега тарбуша евро долар....и следя ВАС америка и от нива ....за длгосрочно ....късо с помалки обеми......Златото БфБ др валутни двойки и др глупости....става батак....това с портфеила пълна заблуда....златото е глпос за мем ...кеша е там е истната.
          Ти.....май не си......спал

Коментар

Имам свободен кеш....познати от лана ме дърпат за 17 % ....чудя се ....как мислиш
            Става дума зе Елана.....
            В кой позиции те дърпат или става дума за ДФ...

Коментар

Когато немисля бъркам...имах впредвид елана...много сам тъп....дразнясе когато трябва да мисля.
              Стига ти за днес ..!!! Да не се напрегнеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Три без коз, ти вече нема ли да вдигаш на всичко коз?
                В пълна готовност съм.
                Още редуваме боите.

Коментар

• Когато немисля бъркам...имах впредвид елана...много сам тъп....дразнясе когато трябва да мисля.
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Имам свободен кеш....познати от лана ме дърпат за 17 % ....чудя се ....как мислиш

Коментар

• Форекс ....единственно евро долар ....земя и акции......Преди 5?г се бях разспръснал на 20 места....пълна глупост......Сега тарбуша евро долар....и следя ВАС америка и от нива ....за длгосрочно ....късо с помалки обеми......Златото БфБ др валутни двойки и др глупости....става батак....това с портфеила пълна заблуда....златото е глпос за мем ...кеша е там е истната.

Коментар

• Всеки случаи не е златото и биткоини- ха-ха..Имоти- нискорисково, земя също..акции рисково и по доходоносно..Ти като професионалист кажи кое е за тебе..Депозитите не ги коментирам- те не са за този форум изобщо тема за разговор..

Коментар

• Киро ти като професионалист ми кажи кое е най масовото.

Коментар

• Форексов ти си пич, но си страхотен КАРЪК И ВИРОГЛАВЕЦ. Сега ми обясни нещо простичко- как да се вдигне златото над 2000 , а и това ще е много, когато всички резерви се контролират и следят от банковата мафия- не те си изпълниха отново целна в кризата. Изкупиха и още го правят евтините активи на закъсалите хора и фирми и пак ще надуят всичко и пак така и пак.. ВЕЧНАТА СТАРА ИГРА.. А ти злато та злато.. и пак вътре накрая.. Умен си , но липсата на системни знания за механизмите и икономическата история,а и нежеланието да се учиш те забиват и превръщат в губещ..Направи си един порфеил даже на СОФИКС с 5000лева и ти гарантирам по- голяма печалба поне 2 пъти до 5 години от златото. А тези биткоини не искам да ги коментирам там чак е смешно..Абе насочи се към нещо масово и практично- ти направо си схоластик- все наопаки и все губещ.. чак те съжалявам понякога..

Коментар

• Три без коз, ти вече нема ли да вдигаш на всичко коз?

Коментар

• Бадете нежни с Форексу....колега изразява мнение....все пак това нее политика....там ...може и ругатни...но тук трбва дасме ДжентЛимени

Коментар

Working...
                                X