IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=SOFIX;1059381867]Измина един добър месец за фондовата ни борса. Някои правехме пари други само гледаха как цените се качват и строшиха няколко клавиатури от писане Да се надяваме следващия месец да е още по-добър за участниците на БФБ

Наздраве на всички![/QUOTE
    Наздраве

Еееех...Да бъде Дружина
    П.С.щЕ ПИшА после,специално за Монти

Монти ,понякога грешим в преценките

Коментар

• Измина един добър месец за фондовата ни борса. Някои правехме пари други само гледаха как цените се качват и строшиха няколко клавиатури от писане Да се надяваме следващия месец да е още по-добър за участниците на БФБ

Наздраве на всички!
      Last edited by SOFIX; 31.01.2013, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Една идея не стигна за 400...
        Що ли имам чувството обаче че сме почти на Мусала...нещо разреден въздуха ми се чини
        Пък и като гледам и на месечна и на 6м. и на годишна база сме пребили от бой и румънци и германци и хамериканци и...т.н.
        Ако има гап - май те има да го запълват сега
        Нещо ми светват лампички...че не виждам кочината нещо да е станала по-чиста или прасетата/борчетата по възпитани...
        Ако го сравниш за по-дълъг период ще получиш отговор....примерно за три или пет години ! Ето тригодишна :
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Гледам Юропата червена, прогнози за утре

Коментар

• Първоначално изпратено от голямата мисирка Разгледай мнение
            тези неща ги четем вече 3 седмици

мисирката първа продаде на следващия ден след като ъпа започна (отиде в КАО) и започна да облъчва форума с приказки подобни на твоите

очаквам в понеделник по това време да пишете, че пак сте влезнали в познатите позиции
            Шефе ,
            недей да лъжеш ,че нема да можеш да ходиш с тези крачета да търсиш червейчета...
            Аз Каолин купувам от 3,1 така че няма да мога да влизам там... а останалото допълвах ..
            Влизах в Енерго Про от майсторите ...който продаваха да си купят тимуровци....

LuckyYou,
            Заблудил си се за ХИМ обик./тях никога не съм имал тази година/ , страхувах се дали не е прекалено голям продавача на ХИМ прив. на 1,46 ... тях ги продадох по голямата част над 1,7 и после ги купих пак на 1,8....

П.П. Тях ги обсъждахме май ХИМ прив. ...

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              Причината е, че има оптимистично настроение, че ББ (борчетата/мутрите) ще загубят изборите. За това борсата се къса да расте
              Но по принцип растежът си е нормален за emerging (emergency ) маркет като нашия. Особоне след такъв спад в предните години
              ако имаше очаквания, че доган и серГЕЙ се връщат на власт то Софикс-а щеше да е вече под 100

Коментар

Що ли имам чувството обаче че сме почти на Мусала...нещо разреден въздуха ми се чини
                Пък и като гледам и на месечна и на 6м. и на годишна база сме пребили от бой и румънци и германци и хамериканци и...т.н.
                Нещо ми светват лампички...че не виждам кочината нещо да е станала по-чиста или прасетата/борчетата по възпитани...
                тези неща ги четем вече 3 седмици

мисирката първа продаде на следващия ден след като ъпа започна (отиде в КАО) и започна да облъчва форума с приказки подобни на твоите

очаквам в понеделник по това време да пишете, че пак сте влезнали в познатите позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Още алчността командва маркета в някой позиции.........
                  Няколко петъци / иначе най слабите на борсата като индекс и оборот/ някой вдига определени акции ..
                  върнем ли се на цени под 1,2 за ХИМ и на 80 ст при ССВ почва як спад...
                  Първо там беше за ССВ и ХИМ много голяма съпротива на продавачите и отделно за майката тези 700 К купени на загуба ....няма да бъдат продадени по съкратената процедура...
                  Така че дирижьорите няма да го позволят...засега.
                  Не е препоръка...
                  От тия 700к поне 150к бяха продадени още в деня на аукциона, днеска пак имаше продажби. Останалите са long term Нормално е, като участват много на брой малки инвеститори, търсещи арбитраж. Всичко е ок Понмниш ли като те питах защо продаде Хим-а като беше на 1.20... Бий се по главата сега. Аз чакам 4 лв
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Ама много ги разбирате нещата.
                    А все още никой не може да даде правилен отговор на въпроса: Кога започват да растат цените на акциите на борсата.
                    Утре пак ще гледате ето така:

Коментар

Причината е, че има оптимистично настроение, че ББ (борчетата/мутрите) ще загубят изборите. За това борсата се къса да расте
                      Но по принцип растежът си е нормален за emerging (emergency ) маркет като нашия. Особоне след такъв спад в предните години
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

Още алчността командва маркета в някой позиции.........
                        Няколко петъци / иначе най слабите на борсата като индекс и оборот/ някой вдига определени акции ..
                        върнем ли се на цени под 1,2 за ХИМ и на 80 ст при ССВ почва як спад...
                        Първо там беше за ССВ и ХИМ много голяма съпротива на продавачите и отделно за майката тези 700 К купени на загуба ....няма да бъдат продадени по съкратената процедура...
                        Така че дирижьорите няма да го позволят...засега.
                        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          А много бързаш да броиш пилците на обед

Като гледам затварянето ще е плюс.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                            Нали виждаш , добре прогнозирам пазара.
                            А много бързаш да броиш пилците на обед

Като гледам затварянето ще е плюс.....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ДА ИМА РАЗЛИЧНИ СТРАТЕГИИ, НО НЕ ТРЯБВА ДА СИ ГУБЕЩИ аз вече си продадох ЦКБ.Ще купе пак по -евтино или има много други варианти Тук има един Мастер дето всичко за всочко знае , ама трета година чака златото да стане 2500
                              И аз осребрих днес изцяло прив. на Хима на 1.96 средна. Кой ти ги дава 45% за няколко месеца. Вече над 2/3 наместих при по сгодни дивидентни акции.
                              Тя и тая уж за по-дългосрочна дивидентна бе планирана, ма какво да правя като излезе растежна
                              Каквото-толкова. Ако има пак някой пазарен сбръч нататък пак ще се ослушваме за ЦКБ-та и прив-ни химки.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Нали виждаш , добре прогнозирам пазара.

Коментар

Working...
                                X