IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази седмица ще обърнем логиката .. Понеделник, тегав, НО до края сме само UP!

Коментар

• Ей, как тръгнахме към Цариград....
      И това ще мине ...

Коментар

• 390 устиска...засега!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Обяснявам ...

Вадиш 10 хил. лева и купуваш 20 хил. акции. Цената се вдига с 35%. Ти смяташ, че си напред.... Да, ама не! За да спечелиш трябва да продадеш на печалба! Да, ама като продадеш дори и само поливана от това което си купил /10 хил. акции/ ти събаряш цената с 40%... И с останалите 10 хил. акции вече си под водата и си готов да ги завещаеш на внуците, като пари "замразени" на бфб-то... Демек издухани и преселили се във вечните ловни полета!
          Даа. но когато купиш 20хил бр. пак влияеш на цената с колко?Виждаме ръстове от по 75%-100% за месец и то не само с 10 хил .лв. на ден.
          Така че в тези проценти Твоите е напълно възможно да се реализират.
          Ако е била примерно 0.50 стотинки е станала 0.60-0.70 ст.
          А ръстовете бяха в по голям рейндж на цената.
          Как ги мислиш тия тъпотии..????????
          Last edited by Scrooge McDuck; 04.02.2013, 14:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ами защо да ти е интересно...
            Този който покачва акциите сигурно е разбрал ,че без него няма и метър да се помести маркета...в дадени позиции...
            А дали ще излезе от това положение.... Бъдещето ще си покаже...
            сега погледнах ФИБ до 1,5 лв са близо 6 К акции....купува. и при другите е същото ... Подкрепа никаква...
            Не е препоръка...
            нали се сещаш, че тия 6к акции може и да са 600к ако са айсберг
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              И на мен ми е интересно какво ще стане .
              Ами защо да ти е интересно...
              Този който покачва акциите сигурно е разбрал ,че без него няма и метър да се помести маркета...в дадени позиции...
              А дали ще излезе от това положение.... Бъдещето ще си покаже...
              сега погледнах ФИБ до 1,5 лв са близо 6 К акции....купува. и при другите е същото ... Подкрепа никаква...
              Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Заформя се добър корекшън преди нов ерекшън

Най-горещите акции върнаха с 10-тина %. Предните пъти долу горе толкова беше корекцията. Хим от 1,30 до 1,15, ССВ от 83 на 73...
                Да видим дали тангото и този път ще бъде в такт 3 напред - 1 назад
                10% не може да е "корекция" - то само диапазона купува-продава на някои позиции е по-голям от 10%. Ако говорим за корекция, имаме предвид по-сериозни числа
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• И на мен ми е интересно какво ще стане .

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Заформя се добър корекшън преди нов ерекшън

Най-горещите акции върнаха с 10-тина %. Предните пъти долу горе толкова беше корекцията. Хим от 1,30 до 1,15, ССВ от 83 на 73...
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Моментът за по-осезаем ръст на БФБ май настъпи

http://www.darikfinance.bg/novini/89...F1%F2%FA%EF%E8

Коментар

• Заформя се добър корекшън преди нов ерекшън

Коментар

• 1/2 сесия мина , оборота едва докосва 140К
                        Що ли ми е много познато

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                          За мен пропуснатата полза е загуба!!! Както би трябвало да бъде и за всеки!!
                          Еми, за мен да имаш сметка 100 единици и да изтървеш ръст не е еквивалентно на това сметката да ти се намали до 70 единици примерно. А иначе ти можеш да си ги смяташ както ти харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Сигурно си тъпо парче и затова ти е труднода разбереш... Обяснявам като за по семпли хора...

Вадиш 10 хил. лева и купуваш 20 хил. акции. Цената се вдига с 35%. Ти смяташ, че си напред.... Да, ама не! За да спечелиш трябва да продадеш на печалба! Да, ама като продадеш дори и само поливана от това което си купил /10 хил. акции/ ти събаряш цената с 40%... И с останалите 10 хил. акции вече си под водата и си готов да ги завещаеш на внуците, като пари "замразени" на бфб-то... Демек издухани и преселили се във вечните ловни полета!
                            Този сценарий го има, само че когато купуваш ОЦК
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                              Аааа, тук не мога да се съглася. Пропуснатата полза е много по-различно от загубата. Дай да не смесваме понятията.
                              За мен пропуснатата полза е загуба!!! Както би трябвало да бъде и за всеки!!
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Не мога да те разбера какви горещи картофи, всички които купихме поне преди 1 месец вече сме поне 20%, някои са на 100%, аз съм на 35%. Какви горещи картофи. Ние няма да загубим от сделките, които направихме, дори и да започнат да падат, падане обаче няма да се случи!Ти обаче вече си загубил, нарича се пропуснати ползи!
                                Аааа, тук не мога да се съглася. Пропуснатата полза е много по-различно от загубата. Дай да не смесваме понятията.

Коментар

Working...
                                X