If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега с тази истерия покрай ЕРП та - рационалната стратегия от тяхна страна е максимум дивидинт, включително и разпределяне на печалба за минали години. Все пак по-добре кеш в чужби, отколкото кеш в дива балканска страна
няма да се изненадам ако целта в крайна сметка не е някой от трибуквените структури да прилапа дружествата, защото има акумулиран капитал...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сега с тази истерия покрай ЕРП та - рационалната стратегия от тяхна страна е максимум дивидинт, включително и разпределяне на печалба за минали години. Все пак по-добре кеш в чужби, отколкото кеш в дива балканска страна
Здравей,
Гледам и БСП се е включила в атаката срещу ЕРП и заедно с Атака , ВМРО стават стабилна група популисти...
Писах преди месец це ще има такъв момент и който не си купи от проваващите е слаб играч....
най малко защото в Енерго Про/ този отчет знам има 260 милиона неразпределена печалба.../
10 Февруари започва Китайската нова година - на Водната Змия
Всички изследвания на тема цикличност и символика говорят за финансово благоденствие и много по силна година от предната примерно.
Чакаме приватизацията на БФБ на стратегически инвеститор!
Абе не е точно така ама карай щом те устройва така да е
10 Февруари започва Китайската нова година - на Водната Змия
Всички изследвания на тема цикличност и символика говорят за финансово благоденствие и много по силна година от предната примерно.
Аз лично очаквам тази година всички борси да изненадат с нива, които доскоро са биле смятани за абсурни и неверояни - но мисля ще има такава изненада! Това важи и за БФБ - помислете за някакво неверояно ниво на Софикс - туку виж дори да бъде задминато!
Чакаме приватизацията на БФБ на стратегически инвеститор!
Коментар