IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Бе ти да не спря алкохола, бе Импе !?? Че нали при дпс и бсп мангустите си живееха екстра и не плащаха тока...
    Май даваш фира, импе. Нема да ставаш дуче както си я подкарал Представям си как ще опоскат бюджета комунистите и комсомолците в нов петилетен план ... Заеби тая сган
    То и тогава живееха екстра и не плащаха ток, ама такъв безнаказан бандитизъм никога не е било. Да не забравяме, че ГРОБ искат дас троят стотици хиляди безплатни къщи само за мангали - и че дори дон цеци скочи срещу това безумие.

Щели да опоскат бюджетът... че по голямо опоскване от бойкоборисовото може ли да има?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес дали ще направим нов рекорд без сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ами да - дори БСП+ДПС е по-добре от ГРОБ... вече мисля дори Евромангал - по-добре от бойкоборисов.
        Бе ти да не спря алкохола, бе Импе !?? Че нали при дпс и бсп мангустите си живееха екстра и не плащаха тока...
        Май даваш фира, импе. Нема да ставаш дуче както си я подкарал Представям си как ще опоскат бюджета комунистите и комсомолците в нов петилетен план ... Заеби тая сган

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Първо, тези фалити са вече факт просто все още не са обявени. Второ, който разчита на еврофондове да му крепят държавата през следващите 10 години е просто глупак!
          Трето, вече си много зле, нямаш и грам възпитание икономическо.Ужас.
          Във малка отворена икономика в края на кризата стават въобще съвсем други процеси.

Иначе няма да те обиждам, то си личи какъв социалистически гьон си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            а нас ще ни отрежат от ЕС фондовете и ще фалиргат масово дружества.
            Първо, тези фалити са вече факт просто все още не са обявени. Второ, който разчита на еврофондове да му крепят държавата през следващите 10 години е просто глупак!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Удри уйно

Коментар

• БРАВО БИГ

Коментар

• Бичета, мечета пребройте се тук

Пазарен ветропоказател 1Q 2013

Доверие, печалби и приходи 1Q 2013
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Забелязахте ли тая сутрин, че се появиха големи ордъри купува при хим, цкб, пиб, сенхл ...
                    Да!
                    Точно и аз това гледах, освен горните и при КАО, Довхл, май и Монбат... все едри, незакръглени бройки.
                    Някой си прави портфейл. Много странен начин обаче е избрал. Събуди доста народ и ако ще го прави наистина, ще трябва да качва бидовете сега

Коментар

• Ами да - дори БСП+ДПС е по-добре от ГРОБ... вече мисля дори Евромангал - по-добре от бойкоборисов.

Но се надявам на по-добри варианти - дано на народът му е узрял мозъкът да даде поне 18-20% на партиротически партии.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
                        Който и да е? Тук си в голяма грешка...
                        сългасен съм...

импе,

ако мислиш, че БСП +ДПС ще раздвижи борсата си в гооооляма грешка
                        ще раздвижат едни кредити за Белене от Руснаците, Р. Овч и сие ще станат милиардери, а нас ще ни отрежат от ЕС фондовете и ще фалиргат масово дружества.

пу пу пепел ми на езика
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Аз мисля - покачване вече в предизборен цикъл. Инвеститорите надушват крахът на бойкоборисов, знаят, че който и да дойде - по-добре ще е - затуй - по-храбри вече.
                          Който и да е? Тук си в голяма грешка...

Коментар

• Аз мисля - покачване вече в предизборен цикъл. Инвеститорите надушват крахът на бойкоборисов, знаят, че който и да дойде - по-добре ще е - затуй - по-храбри вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              SOFIX 400,36
                              1.64
                              0.41%

Забелязахте ли тая сутрин, че се появиха големи ордъри купува при хим, цкб, пиб, сенхл ...
                              Не! Слепи сме
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• SOFIX 400,36
                                1.64
                                0.41%

Коментар

Working...
                                X