If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кое те кара да виждаш оптимистично в бъдещето? Аз лично виждам само хаос. Въпросът ми е към всеки, който иска да отговори. Какво мислите, че трябва да се случи?
За мен ГЕРБ бяха дъното. От тук нататък каквото и да е все е по-добро.
Е аз какво казвам, че пазара няма да расте до изборите, а сега ще има спад. Но това не е заради силно песимистичното ми виждане за бъдещето, а просто заради начина по който работят пазарите.
Кое те кара да виждаш оптимистично в бъдещето? Аз лично виждам само хаос. Въпросът ми е към всеки, който иска да отговори. Какво мислите, че трябва да се случи?
Може ,
но гледай как процедират ИП който са в час... ПФБК.
Напълниха си на дъното и продадоха на по високите цени на други ИП който сега се чудят кяакво да правят...
ТИМ ..ИП купуват ама това не и целта а да продадат на по високото а не на тях да им продават...
Не могат да продадат защото маркета е плитък и няма търсене ...Ще чакат ден два и после...или ще станат дългосрочни или ще продават на загуба...
Това вече сме е го наблюдавали...
А това с улицата ще продължи поне месец и нещо....така че вместо да си действащо лице май е по добре да си купиш билет за представлението......
Е аз какво казвам, че пазара няма да расте до изборите, а сега ще има спад. Но това не е заради силно песимистичното ми виждане за бъдещето, а просто заради начина по който работят пазарите.
Мисля че гледаш твърде черногледо. В момента просто се намираме в структурна дупка. До сега е имало едно нещо, сега то изчезва и не се знае какво ще последва. Това създава несигурност. Няма значение какви ще са следващите поне още не. В момента се отиграва само промяната. Като се види какво ще последва ще се отиграе и това.
Може ,
но гледай как процедират ИП който са в час... ПФБК.
Напълниха си на дъното и продадоха на по високите цени на други ИП който сега се чудят кяакво да правят...
ТИМ ..ИП купуват ама това не и целта а да продадат на по високото а не на тях да им продават...
Не могат да продадат защото маркета е плитък и няма търсене ...Ще чакат ден два и после...или ще станат дългосрочни или ще продават на загуба...
Това вече сме е го наблюдавали...
А това с улицата ще продължи поне месец и нещо....така че вместо да си действащо лице май е по добре да си купиш билет за представлението......
Абе много лошо изигра всичко от гледна точка на борсата, кви са тия резки движения на 360 градуса за една нощ, човек не знае кво ще стане до края на деня ебати...
Той пазара си дава оценката цяла седмица, не от днес
Безвремието започва отначало )))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Грешиш - това е контролирана паника.Няма как ли ? И друг път съм го казвал - търговията на борсата е свързана с фундамент, очаквания и емоция. Но на БФБ е предимно емоция.
А защо бягат от Фармата - и те ли са в добри отношения с правителството
Това че ти си го мислиш не значи че мислиш правилно.
Ако ти търгуваш емоционално това не значи че големите пари са емоционално. Аз много пъти съм го казвал - оценките на българските компании са рационални, сможе би с леки изключения - това че някой не намира логика в това което става като обща картина просто говори че не разбира какво става.
При едни компании очевидно има причина промяната на правителството да се приема негативно, защото бяха много тясно свързани с настоящето. Съответно логичното нещо е разпродажби при тях. Но това вдига риска на пазара като цяло. От което веднага се получава сел и на всичко което се възприема като рисково. А то пазара като пада падат и тези които са сигурни. Друг е въпроса че сега и тези които се възприемат като сигурни не са толкова сигурни, защото те са били сигурни в някаква ситуация. Ако ситуацията се промени, тя се роменя и за тях.
Аз лично очаквах доста по-сериозен спад на индексите. Но то има време в следващите дни.
Няма да е толкова бързо, в момента се бяга от всички акции които са в добри отношения с правителството и са печели от него. В същото време не се купуват другите акции. До момента в който не стане ясно какво ще е следващото правителство няма да има устойчив ръст. А това ще отнеме месеци.
Грешиш - това е контролирана паника.Няма как ли ? И друг път съм го казвал - търговията на борсата е свързана с фундамент, очаквания и емоция. Но на БФБ е предимно емоция.
А защо бягат от Фармата - и те ли са в добри отношения с правителството
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар