If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами сериозно бъркаш в източника на проблемите пред бизнеса ти.
Не са управляващите, а най-вече световната криза която се разви тези години.
Може би ще го осъзнаете това, но по късно.
Аз също до 2007-ма бях на върха на вълната и би трябвало да богославям Станишев, но просто мога да гледам малко по-далеч от носа си!
Абе те нека гласуват за Станишев, пък после ще ги видим как след една година ще го гонят и него с камъни. Но освен че ще е загубена годината, не се знае какви дупки ще има и в бюджета, след като комунягите ги опукат популистки за пенсийки и социални помощи на многодетните мангалки.
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Аз също до 2007-ма бях на върха на вълната и би трябвало да богославям Станишев, но просто мога да гледам малко по-далеч от носа си!
Тук кризата можеше да мине много по-леко ако управляващите знаеха какво правят. Нямахме нито един от проблемите, които имаха останалите държави. Дори балона с недвижимите имоти не беше чак толкова надут. Щеше да има спад една година и потиснат растеж другите години заради деливъриджа на банките, но цялата тази фискална контракция бе абсолютно ненужно и силно вредно упражнение, което самото правителство направи. Ако потенциалния ни растеж е 4% -4,5% което е така по изчисления на почти всички анализатори. То деливъриджа на банките да го бе смъкнал до 2-2,5%. Всичко друго като спад се дължи на некадърността на управляващите. А за 4 години по 2% по нисък спад са реално 5 милиарда по малко производство.
Никое правителство от Костов насам не ни е струвала такава сума.
Абсолютно съм съгласен - по време на Станишев имаше яко крадене, обаче дори тогава успях със собствени средства, а не с кредит да си построя къща, купя кола и т.н. И то с нормален бизнес. А доскоро се чудех как да ги спася и къде да емигрирам
Така, на база наличната хаотична информация можем да направим обосновано предположение, че оставката на правителството е депозирана и ще се гласува утре в НС, най-вероятно няма да се приеме, вероятно ще има промени в състава на МС, но г-н Дянков остава финансов министър.
Лицензи няма да се отнемат, но санкции вероятно ще има.
Оттук нататък протестиращите ще са в ролята на анархисти, които рутят държавата, а не кабинета или монополите.
Коментар