IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Ами сериозно бъркаш в източника на проблемите пред бизнеса ти.
    Не са управляващите, а най-вече световната криза която се разви тези години.
    Може би ще го осъзнаете това, но по късно.
    Аз също до 2007-ма бях на върха на вълната и би трябвало да богославям Станишев, но просто мога да гледам малко по-далеч от носа си!
    Абе те нека гласуват за Станишев, пък после ще ги видим как след една година ще го гонят и него с камъни. Но освен че ще е загубена годината, не се знае какви дупки ще има и в бюджета, след като комунягите ги опукат популистки за пенсийки и социални помощи на многодетните мангалки.
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Аз също до 2007-ма бях на върха на вълната и би трябвало да богославям Станишев, но просто мога да гледам малко по-далеч от носа си!
      Тук кризата можеше да мине много по-леко ако управляващите знаеха какво правят. Нямахме нито един от проблемите, които имаха останалите държави. Дори балона с недвижимите имоти не беше чак толкова надут. Щеше да има спад една година и потиснат растеж другите години заради деливъриджа на банките, но цялата тази фискална контракция бе абсолютно ненужно и силно вредно упражнение, което самото правителство направи. Ако потенциалния ни растеж е 4% -4,5% което е така по изчисления на почти всички анализатори. То деливъриджа на банките да го бе смъкнал до 2-2,5%. Всичко друго като спад се дължи на некадърността на управляващите. А за 4 години по 2% по нисък спад са реално 5 милиарда по малко производство.

Никое правителство от Костов насам не ни е струвала такава сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнение
        Абсолютно съм съгласен - по време на Станишев имаше яко крадене, обаче дори тогава успях със собствени средства, а не с кредит да си построя къща, купя кола и т.н. И то с нормален бизнес. А доскоро се чудех как да ги спася и къде да емигрирам

Коментар

• Дянков се върна
          След него идат Овчаров и Масларова

Софикс 200 лятото, след дивидентчетата
          Там вече ще стана голям оптимист. Само за портфейла си естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Гап се пълни или со парЕ или со дупе. ПарЕ нЕма. Действайте!
            А капитала се покрива в очакване на неочакваното

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              +1.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                гап ще пълним ли
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  За добро или лошо аз направих няколко покупки и продължавам да дебна

Не препоръчвам нищо!
                  Засега не пипам!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Отивам да напълня хладилника , докато цените са още в лева...

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2013-0...ign-today.html

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        , стига бе

Коментар

• Така, на база наличната хаотична информация можем да направим обосновано предположение, че оставката на правителството е депозирана и ще се гласува утре в НС, най-вероятно няма да се приеме, вероятно ще има промени в състава на МС, но г-н Дянков остава финансов министър.
                          Лицензи няма да се отнемат, но санкции вероятно ще има.
                          Оттук нататък протестиращите ще са в ролята на анархисти, които рутят държавата, а не кабинета или монополите.

Коментар

• гап ще пълним ли

Коментар

Ми ще пийна една ракийка преди обяд
                              Аз ще усвоя една едно коктейлче с вино и кола и парче гол банан за преди обяд
                              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Ми ще пийна една ракийка преди обяд

Коментар

Working...
                                X