Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Е , всеки в определен момент взима решение да продаде МСХ примерно преди 2-3мес. например, и сега просто го сърбят пръстите да се върне с 0,30лв. загуба,
Тони , това не значи че държим шлиферааа..... Утре ако пак тръгнем към 200 и ...
тогава пак ще търсим решенията и ще се спасяваме , това е действителноста - пазар , вари го печи го , умора няма , все ще те изненада някъде !
Старта , коридора и финала сам си избираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ моите са мааалко по евтини 5,12 за сега;- казах че допълних след ръста ГАЗ и ХИМ обикн. а за ХЕСа ,да не те дразня .... някой друг път
За ХЕС кво да си говорим, нали и те "инвестираха" в онази банка дето наскоро след това и капитала си увеличи? NO COMMENT - за това харесвам МСХ от цялата група - защото там няма мажо и никой не може да ги накара да свършат такива глупости!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениестига бе Тони ,аз вече допълних МС , сега и ХЕС ли, за тях и ХИМимпа ли до 0 да изкарам, а зануля пи позиция ;- качват я поне с още 20/30%
ееее стачки по улиците, безработица, няма правителство, няма ДКЕВР, няма папа, до скоро нямаше и патриарх - е те ми стоят на 7 лева с 40стинки дивидент! Я малко по-надолу да дойдат тая седмица, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепредстои ни интересна седмица!!!
Хайде има доста позиции, които "забравиха" да паднат - чакаме ги в ниското!!!
стига бе Тони ,аз вече допълних МС , сега и ХЕС ли, за тях и ХИМимпа ли до 0 да изкарам, а зануля пи позиция ;- качват я поне с още 20/30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепредстои ни интересна седмица!!!
Хайде има доста позиции, които "забравиха" да паднат - чакаме ги в ниското!!!
Почва въртележката, ясно стана, че никой не иска властта, да видим дали наистина е така. Ако ли не - да идва служебното и да се влиза в ритъм. Кервана си върви, кучетата си лаят, режисурката с пълна сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова също е стратегия - дано да е успешна
Аз също не съм с големи възможности и съм станал дългосрочен по убеждение а не защото съм се ушил... засега деВижда ми се по-печелившо от това да се прехвърлям от позиция на позиция - като си меря оная работа с инсайдерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениезащо, нека да допълня още - аз нямам вашите възможности да извадя 20-30бона и да вляза във позиция, аз си купувам трошички, но редовно.
Аз също не съм с големи възможности и съм станал дългосрочен по убеждение а не защото съм се ушил... засега деВижда ми се по-печелившо от това да се прехвърлям от позиция на позиция - като си меря оная работа с инсайдерите.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко говориш от позицията си във Фармата е по-точно да кажеш: "чакаме ги на високото"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТони,ти кога смяташ да осребряваш инвестициите си...
поне след 5 години, защо?Last edited by tony1975; 24.02.2013, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене, говоря визирайки например М+С, където искам да допълня!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко говориш от позицията си във Фармата е по-точно да кажеш: "чакаме ги на високото"Last edited by tony1975; 24.02.2013, 18:18.
Коментар
Коментар