Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеКъде е темата за оптимизма?
Какво излиза, че депозита не е дългосрочен вариант за съхраняване на стойност - справка Кипър.
Какво излиза - борсите вече възстановяват след шока - акциите нямат алтернатива!
Скоро и на БФБ ще се разбере това - 99.9% депозити, 0.01% е сериозно нарушен баланс между депозити и акции -
Кога ли и нашите депозанти ще бъдат пенализирани тежко?
Коментар
-
Къде е темата за оптимизма?
Какво излиза, че депозита не е дългосрочен вариант за съхраняване на стойност - справка Кипър.
Какво излиза - борсите вече възстановяват след шока - акциите нямат алтернатива!
Скоро и на БФБ ще се разбере това - 99.9% депозити, 0.01% е сериозно нарушен баланс между депозити и акции -
Кога ли и нашите депозанти ще бъдат пенализирани тежко?Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе думай ...,че тези дни си купих малко прокопиевки и цецо василевки...
купувай той чак чичо Оги сподели че гаранцията му в КТБ стояла представяте ли си? и с парите на чичо Оги, Василев пазарува България - тъпа държава!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА скоро и на Цветан Василев ще се наредят в редичката.,че тези дни си купих малко прокопиевки и цецо василевки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми всяка година ще имаш ...може би.
Продаваш и търсиш по ниски цени..
Сам се убеди че борсата е слаболиквидна и всичко е изкуствено даже и сегашното качване...
Докато не тръгнат всичките наведнъж и с различнен диапазон и голяма ликвидност не ставам дългосрочен..
Качват се едни а другите по добрите стоят и не мърдат....
Може би ако свърши ралито на Запад и някой бесни спекуланти решат да правят у нас след изборите при ново правителство...
Задаваш ли си въпроса че почти всички компании са под отстрел...
ТИМ ,ЕРП , Бориславова , Банев , Донев ,Божков, Прокопиев ......
Та кой останаха ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда прав си - там ще иска силна психика. Дето викаш труден маркет - труден ама истински и с истински дружества! Мисля още, а това повдигане в края на година та не е истинско а спекулативно - нЕща такъв ръст.
Продаваш и търсиш по ниски цени..
Сам се убеди че борсата е слаболиквидна и всичко е изкуствено даже и сегашното качване...
Докато не тръгнат всичките наведнъж и с различнен диапазон и голяма ликвидност не ставам дългосрочен..
Качват се едни а другите по добрите стоят и не мърдат....
Може би ако свърши ралито на Запад и някой бесни спекуланти решат да правят у нас след изборите при ново правителство...
Задаваш ли си въпроса че почти всички компании са под отстрел...
ТИМ ,ЕРП , Бориславова , Банев , Донев ,Божков, Прокопиев ......
Та кой останаха ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТони,
Погледни към НГ/ предпоследен работен ден/ кой акции са се качвали и си вади изводите.....
Ако искаш ми вярвай но имах 150 ДБ на 20 ,5 евро и знаеш ли на колко ги продадох ами на 25 ...Когато е толкова ниска цената испадаш в страх да не загубиш още и на малкото се радваш и не чакаш. Защото тогава новинете са страшни Гърция ,Испания , Италия ... към фалит.....
Сега стояна Комерса и ме е страх на 1,19 да купувам а толкова ми беше таргета ....за влизане. Ами ако утре запукат Италия ,Франция ,Германия -избори...
ДАХ е труден маркет....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеахам сетих се за какво говориш - за извадката на ПФ-та от 2011, ама за 2012 година видя ли какво са показали Алианц - нищо!
Алианц-Малианц, Доверие-топовен гръм почвам да се обезкуражавам! Знаете че по принцип съм заклет оптимист ама откакто съм тук 2009, 2010, 2011, 2012 НИЩО НЕ МЪРДА!!! Само някакви леки "издихания" нагоре- надолу и това е.
Наскоро си говорехме със един съфорумец и мой ФБ приятел и май ще взема да го послушам. Ще почакам Дойче банк да слезе до 20-тина евро и май по добре там да вляза с някаква сума, там и бордовете са бордове на директорите и отчета към инвеститорите е истински и прозрачността я има и коректността и ...
Погледни към НГ/ предпоследен работен ден/ кой акции са се качвали и си вади изводите.....
Ако искаш ми вярвай но имах 150 ДБ на 20 ,5 евро и знаеш ли на колко ги продадох ами на 25 ...Когато е толкова ниска цената испадаш в страх да не загубиш още и на малкото се радваш и не чакаш. Защото тогава новинете са страшни Гърция ,Испания , Италия ... към фалит.....
Сега стояна Комерса и ме е страх на 1,19 да купувам а толкова ми беше таргета ....за влизане. Ами ако утре запукат Италия ,Франция ,Германия -избори...
ДАХ е труден маркет....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма го в сайта на инвестора.....
Иначе гледай какво купува ,НИКА ,Стара планина , Алкомет и ИНД. холдинг БГ по малко...
Може и да не качи тази пролет ,но акциите ще тръгнат в края на годината на добри нива....
Алианц-Малианц, Доверие-топовен гръм почвам да се обезкуражавам! Знаете че по принцип съм заклет оптимист ама откакто съм тук 2009, 2010, 2011, 2012 НИЩО НЕ МЪРДА!!! Само някакви леки "издихания" нагоре- надолу и това е.
Наскоро си говорехме със един съфорумец и мой ФБ приятел и май ще взема да го послушам. Ще почакам Дойче банк да слезе до 20-тина евро и май по добре там да вляза с някаква сума, там и бордовете са бордове на директорите и отчета към инвеститорите е истински и прозрачността я има и коректността и ликвидността и лоялността към акционерите и ...Last edited by tony1975; 17.03.2013, 12:52.
Коментар
Коментар