IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Има ли истински оптимисти?
    Има ,но в момента дремат.

Коментар

• Тази ''бурна'' търговия ме връща в годините 2001, 2002 и 2003

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Има ли истински оптимисти?
        ДА

Коментар

• Има ли истински оптимисти?

Коментар

• Тия жици пак натежават, а мечовци се забавляват...

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
              Къде е темата за оптимизма?

Какво излиза, че депозита не е дългосрочен вариант за съхраняване на стойност - справка Кипър.

Какво излиза - борсите вече възстановяват след шока - акциите нямат алтернатива!

Скоро и на БФБ ще се разбере това - 99.9% депозити, 0.01% е сериозно нарушен баланс между депозити и акции -

Кога ли и нашите депозанти ще бъдат пенализирани тежко?
              Бенц, как е еларга, ще пада ли още ?

Коментар

• Къде е темата за оптимизма?

Какво излиза, че депозита не е дългосрочен вариант за съхраняване на стойност - справка Кипър.

Какво излиза - борсите вече възстановяват след шока - акциите нямат алтернатива!

Скоро и на БФБ ще се разбере това - 99.9% депозити, 0.01% е сериозно нарушен баланс между депозити и акции -

Кога ли и нашите депозанти ще бъдат пенализирани тежко?
                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Има ли някой, който не си е купил 'олигарски'? Или то на БФБ няма такива?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Не думай ... ,че тези дни си купих малко прокопиевки и цецо василевки...
                    купувай той чак чичо Оги сподели че гаранцията му в КТБ стояла представяте ли си? и с парите на чичо Оги, Василев пазарува България - тъпа държава!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      А скоро и на Цветан Василев ще се наредят в редичката.
                      Не думай ... ,че тези дни си купих малко прокопиевки и цецо василевки...

Коментар

Ами всяка година ще имаш ...може би.
                        Продаваш и търсиш по ниски цени..
                        Сам се убеди че борсата е слаболиквидна и всичко е изкуствено даже и сегашното качване...
                        Докато не тръгнат всичките наведнъж и с различнен диапазон и голяма ликвидност не ставам дългосрочен..
                        Качват се едни а другите по добрите стоят и не мърдат....
                        Може би ако свърши ралито на Запад и някой бесни спекуланти решат да правят у нас след изборите при ново правителство...
                        Задаваш ли си въпроса че почти всички компании са под отстрел...
                        ТИМ ,ЕРП , Бориславова , Банев , Донев ,Божков, Прокопиев ......
                        Та кой останаха ..
                        А скоро и на Цветан Василев ще се наредят в редичката.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          мда прав си - там ще иска силна психика. Дето викаш труден маркет - труден ама истински и с истински дружества! Мисля още, а това повдигане в края на година та не е истинско а спекулативно - нЕща такъв ръст.
                          Ами всяка година ще имаш ...може би.
                          Продаваш и търсиш по ниски цени..
                          Сам се убеди че борсата е слаболиквидна и всичко е изкуствено даже и сегашното качване...
                          Докато не тръгнат всичките наведнъж и с различнен диапазон и голяма ликвидност не ставам дългосрочен..
                          Качват се едни а другите по добрите стоят и не мърдат....
                          Може би ако свърши ралито на Запад и някой бесни спекуланти решат да правят у нас след изборите при ново правителство...
                          Задаваш ли си въпроса че почти всички компании са под отстрел...
                          ТИМ ,ЕРП , Бориславова , Банев , Донев ,Божков, Прокопиев ......
                          Та кой останаха ..

Коментар

Тони,
                            Погледни към НГ/ предпоследен работен ден/ кой акции са се качвали и си вади изводите.....
                            Ако искаш ми вярвай но имах 150 ДБ на 20 ,5 евро и знаеш ли на колко ги продадох ами на 25 ... Когато е толкова ниска цената испадаш в страх да не загубиш още и на малкото се радваш и не чакаш. Защото тогава новинете са страшни Гърция ,Испания , Италия ... към фалит.....
                            Сега стояна Комерса и ме е страх на 1,19 да купувам а толкова ми беше таргета ....за влизане. Ами ако утре запукат Италия ,Франция ,Германия -избори...
                            ДАХ е труден маркет....
                            мда прав си - там ще иска силна психика. Дето викаш труден маркет - труден ама истински и с истински дружества! Мисля още, а това повдигане в края на година та не е истинско а спекулативно - нЕща такъв ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ахам сетих се за какво говориш - за извадката на ПФ-та от 2011, ама за 2012 година видя ли какво са показали Алианц - нищо!
                              Алианц-Малианц, Доверие-топовен гръм почвам да се обезкуражавам! Знаете че по принцип съм заклет оптимист ама откакто съм тук 2009, 2010, 2011, 2012 НИЩО НЕ МЪРДА!!! Само някакви леки "издихания" нагоре- надолу и това е.
                              Наскоро си говорехме със един съфорумец и мой ФБ приятел и май ще взема да го послушам. Ще почакам Дойче банк да слезе до 20-тина евро и май по добре там да вляза с някаква сума, там и бордовете са бордове на директорите и отчета към инвеститорите е истински и прозрачността я има и коректността и ...
                              Тони,
                              Погледни към НГ/ предпоследен работен ден/ кой акции са се качвали и си вади изводите.....
                              Ако искаш ми вярвай но имах 150 ДБ на 20 ,5 евро и знаеш ли на колко ги продадох ами на 25 ... Когато е толкова ниска цената испадаш в страх да не загубиш още и на малкото се радваш и не чакаш. Защото тогава новинете са страшни Гърция ,Испания , Италия ... към фалит.....
                              Сега стояна Комерса и ме е страх на 1,19 да купувам а толкова ми беше таргета ....за влизане. Ами ако утре запукат Италия ,Франция ,Германия -избори...
                              ДАХ е труден маркет....

Коментар

Има го в сайта на инвестора.....
                                Иначе гледай какво купува ,НИКА ,Стара планина , Алкомет и ИНД. холдинг БГ по малко...
                                Може и да не качи тази пролет ,но акциите ще тръгнат в края на годината на добри нива....
                                ахам сетих се за какво говориш - за извадката на ПФ-та от 2011, ама за 2012 година видя ли какво са показали Алианц - нищо!
                                Алианц-Малианц, Доверие-топовен гръм почвам да се обезкуражавам! Знаете че по принцип съм заклет оптимист ама откакто съм тук 2009, 2010, 2011, 2012 НИЩО НЕ МЪРДА!!! Само някакви леки "издихания" нагоре- надолу и това е.
                                Наскоро си говорехме със един съфорумец и мой ФБ приятел и май ще взема да го послушам. Ще почакам Дойче банк да слезе до 20-тина евро и май по добре там да вляза с някаква сума, там и бордовете са бордове на директорите и отчета към инвеститорите е истински и прозрачността я има и коректността и ликвидността и лоялността към акционерите и ...
                                Last edited by tony1975; 17.03.2013, 12:52.

Коментар

Working...
                                X