IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гегов,
    Не може това, не може онова - това е темата за Оптимизма, петък е, пролет е на вън, дай на хората поне 5 минути да си помечтаят - не е незаконно

Все пак попълват някаква анкета, а не искат парите да им платиш ...
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Браво, смислена случка във форума. Есенцията за мен:

1. Слава Богу, респондентите не инвестират кредити. Доходност от над 8-10% годишно е пълен абсурд;
      2. Няма прекомерни очаквания - мнозинството намира за адекватни резултатите на компаниите към днешна дата, нито под, нито над очакванията.
      3. Земята е под очаквания от мен интерес, депозитите - над. Перидоът е консенсусен - ледников
      4. Аз излизам на 550. Много време загубиха на БФБ парите ми. Мисля, че е по-реалистичен таргет от 600, където отново е масовото мнение (извън смешките за 1000, разбира се).

Не се ли намери механизъм да се набутат депозитите поне във взаимните фондове, SOFIX 450 няма да има дори през 2013-а. Месец, месец и половина ни остава до лятната тримесечна летаргия.

Коментар

• Теоретично, ако се съберат безброй много шимпанзета и им се дадат безброй много компютри на които да тракат по клавиатурите постояно в край на сметка за безброй много години ще успеят да напишат пълните съчинения на Гьоте.

Така че и Софикс 3000 има шанс да бъде достигнат

Коментар

3000 си е три пъти по-добър от 1000

По скоро идеята ми беше, че не може пиковият отговор да се намира в края на диапазона - значи не съм подбрал правилно диапазона, тоест форумът е по-оптимистичен от мен и за това ще го поправя като стъпките след 1000 ще са по-големи...
          Софикс не може да стигне 1000 в сегашния си състав. Подчертавам в сегашния състав. Просто доверието е изгубено напълно. Да не говорим, че повече от 50% от акциите са скъпи и при Софикс 400.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            Специално за въпрос 9 има една много хубава българска поговорка "Гладна кокошка просо сънува"
            Иначе браво за анкетата ГолямМечо!

Не знам как го виждате тези нива над 1000 пункта на индекса ,като над
            78 % ,виждат ледников период и спадащ пазар на БФБ в следващите месеци и години ...
            Даже не пиша и за сриващата се икономика и за политическата криза ,която може да настъпи ако Борисоф участва в следващото правителство...
            Единственото разумно обяснение ,че покупките са им над 750- 1000 пункта Софикс преди 4 ,5 години...и ще ги държат до тогава....
            А продажбите трябва да са във всеки един удобен момент ,когато маркета се качва....за да не чакаме и ние 2000 пункта на Софикс. или покупки в компании дивидентоносещи или който са се доказали ,че вървят срещу пазара....има и такива...
            Не е препоръка...

Коментар

• Баси, ако Софикс удари 3000 аз ще спечеля десетки левове
              Life won't wait for you.

Коментар

3000 си е три пъти по-добър от 1000
                На 2000 пункта ще са доволни хората, които си пазят активите от диапазона (1600/1900) за това оптимално 2000 може да се каже, че е в очакванията на най-големите оптимисти.

Коментар

• 3000 си е три пъти по-добър от 1000

По скоро идеята ми беше, че не може пиковият отговор да се намира в края на диапазона - значи не съм подбрал правилно диапазона, тоест форумът е по-оптимистичен от мен и за това ще го поправя като стъпките след 1000 ще са по-големи...

Коментар

На мен оптимизма ми стигна до 1000 като конструирах възможните отговори на въпроса, но щом има над 36 % който очакват 1000, трябва да разширя обхвата...
                    Специално за въпрос 9 има една много хубава българска поговорка "Гладна кокошка просо сънува"
                    Иначе браво за анкетата ГолямМечо!

Коментар

На мен оптимизма ми стигна до 1000 като конструирах възможните отговори на въпроса, но щом има над 36 % който очакват 1000, трябва да разширя обхвата...
                      1 000 си е добър, закръглен таргет на първо време.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                        И наполовина ще е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                          Ха познайте, кой интерес щеше да брани?
                          Във всеки случай е длъжен да брани интересите на държавата.

Коментар

Пазарен ветропоказател 2Q 2013

3000 стига ли и на най заклетите оптимисти тук?
                            И наполовина ще е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                              Интересно, ако не е КФН Дянков можеше да загуби частта от парите за пенсиите, но от друга страна това би било доста добре за БФБ.
                              Дянков и ГЕРБ не са имали и най-малкото намерение да използват парите на Сребърния фонд за инвестиране точно пък на БФБ. Идеята им беше да ги набият в БГ ДЦК за да не емитира външната емисия от миналото лято. Точно това намерениео беше абсурдното, защото Дянков щеше да стои от двете страни и откъм двата интереса. Да продаде максимално дълг, срещу ниска лихва като емитент и да получи макс. висока лихва като инвеститор. Ха познайте, кой интерес щеше да брани?

Коментар

• БРАВО БИГ

Коментар

Working...
                                X