IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
    Има ли оптимистиии?

Зависи от тълкуването, ако очакванията ни са резултата да стане тенденция за постоянен ръст в износа над ръста по вноса трябва да сме.

Коментар

• Последна тримесечна анкета - Доверие в мажоритарите 2Q 2013

Предишната има нужда от още малко попълвания.

Очаквания за основните български акции 2Q 2013

Благодаря
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Краси ,
        почна дадаваш оценка на хора който не познаваш...
        Та и аз да поклюкара ..Пиле шарено спомняш ли си как те изритаха и подиграваха от Форума преди пет години заради непрофесионализъм/меко казано за да не ми изтрият поста/. Ника ти беше синоним на нещо дълги години ,както сега на Геко , Люк, Пепи ,който уважавам ....... , същото положение както влезна в акции в най сложната политическа и икономическа обстановка.... сега!
        Краси ,Краси .. вълка козината си мени ,но нрава не...
        Спокойно, след политическите дисбаланси и тук, ще се оправят нещата. Това е въпрос на няколко месеца, лятото може би. А относно знание или незнание, не споря че съм спец по определени акции, защото пазарът е толкова малък тук, че не си заслужава в детайлност да се задълбочава човек. Просто вкарваш едни кинти и очакваш да хванеш влака към следващата по-хубава гара, защото в момента сме на най-ниската гара и няма как да слезем по-надолу.

Успех на пазара Монти!

Мнението ми е лично и не е препоръка за търговия с акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
          Ръст на износа към ЕС с близо 17%

"През януари 2013 г. износът на България за Европейския съюз (ЕС) се увеличава с 16.8% спрямо същия месец на предходната година и е в размер на 2 млрд. лева. Това показват изнесените днес данни на Европейския статистически институт (НСИ)."
          econ.bg
          Има ли оптимистиии?

Коментар

• Ръст на износа към ЕС с близо 17%

"През януари 2013 г. износът на България за Европейския съюз (ЕС) се увеличава с 16.8% спрямо същия месец на предходната година и е в размер на 2 млрд. лева. Това показват изнесените днес данни на Европейския статистически институт (НСИ)."
            econ.bg

Коментар

Краси ,
              Та и аз да поклюкара ..Пиле шарено спомняш ли си как те изритаха и подиграваха от Форума преди пет години заради непрофесионализъм/меко казано за да не ми изтрият поста/. Ника ти беше синоним на нещо дълги години ,както сега на Геко , Люк, Пепи ,който уважавам ....... , същото положение както влезна в акции в най сложната политическа и икономическа обстановка.... сега!
              АХАХХА
              А ти не правиш същото.Със изводите в анонимния форум.И квалификациите и генерализациите ти струват толкова.

А сега, като дойде пак "БорисОФ", които ти квалифицираш като мутромилиционер, и там напълно болните ти глупости.Ще се пръснете от почти всичките си недостатъци преминали вече в състояния на живот.Защото такива качества, са характерни за преди 30-40 години. Така че, какво говориш и приказваш знаеш ли въобще?

Коментар

България се развива и това е основен фактор, който аз подкрепям. Клюкар като теб няма достоверни факти за случващото се в БГ и нейното развитие, а само може да пише глупости и нищо друго.
                Успех ти пожелавам и спорна тъговия!

Лично мнение, без препоръки!
                Краси ,

Коментар

То е ясно ,че си си взел .....
                  Иначе няма да си толкова бодряшки настроен....
                  Някой правел ли си е сметка ,как едно десно правителство за 3 години опатка 10 милиарда лева по 3,3 на година ...
                  как едно друго лево или каквото и да е коалиционно бъдещо правителство ще работи в криза ,когато няма леФ резерв ,заплатите ,ниски ,пенсиите малки и куп спекуланти ,който се мъчат да изкарат някой леФ...
                  Та първата година при 3,3 дефицит какво става ....без резерв ,Даже и Орешарски го каза че си перифразирано ,це си слага главата в торбата.. Ами ако Борисоф е пак ,нали още септември след отпуските ще тръгнат хората по площадите......
                  Соколов ,моля да не отговаря знаем му умствения потенциал... в защита на БорисоФ....
                  България се развива и това е основен фактор, който аз подкрепям. Клюкар като теб няма достоверни факти за случващото се в БГ и нейното развитие, а само може да пише глупости и нищо друго.
                  Успех ти пожелавам и спорна тъговия!

Лично мнение, без препоръки!

Коментар

Аз съм си взел от тях
                    То е ясно ,че си си взел .....
                    Иначе няма да си толкова бодряшки настроен....
                    Някой правел ли си е сметка ,как едно десно правителство за 3 години опатка 10 милиарда лева по 3,3 на година ...
                    как едно друго лево или каквото и да е коалиционно бъдещо правителство ще работи в криза ,когато няма леФ резерв ,заплатите ,ниски ,пенсиите малки и куп спекуланти ,който се мъчат да изкарат някой леФ...
                    Та първата година при 3,3 дефицит какво става ....без резерв ,Даже и Орешарски го каза че си перифразирано ,це си слага главата в торбата.. Ами ако Борисоф е пак ,нали още септември след отпуските ще тръгнат хората по площадите......
                    Соколов ,моля да не отговаря знаем му умствения потенциал... в защита на БорисоФ....

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                      Всичко което споделям е доброжелателно и не искам да предавам негативизъм. Лична драма също няма осван, че съм роден в тази държава. Помислете си само, че след изборите не успеят умниците да съставят правителство. Какво следва – нови избори и продължителна политическа криза, а това води до:
                      - намаляване доверието към всички институции в страната /то и сега липсва/
                      - намаляване на личната инициатива /доколкото я има въобще/
                      - нестабилност и в банковия сектор /повишаване лихвите по кредитите/
                      - фалиране на малки и средни фирми
                      - увеличаване на безработицата
                      - непрекъснат натиск от улицата за безумни неща
                      - държавата изпитва нужда от кредит
                      - опити да се събори борда
                      - инфлация
                      Повярвайте ми, надявам се това да не се случи.
                      Даа, А БВП все още положителен, как стават тия работи?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Сега ако ми кажеш и кои точно ще се вдигат ще взема да си купя
                        Аз съм си взел от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                          Гледайте какво прави Никей, гответе са за БФБ. Под гответе се вижте как след като дълго Никей изоставаше с ръста си - как сега наваксва стръмно и рязко!

Така ще е със всички подценени позиции от БГ40 и някои от Софикс (само подценените от Софикс, понеже там има и доста на скъпи текущи цени)
                          Сега ако ми кажеш и кои точно ще се вдигат ще взема да си купя

Коментар

• NIKKEI 225

Гледайте какво прави Никей, гответе са за БФБ. Под гответе се вижте как след като дълго Никей изоставаше с ръста си - как сега наваксва стръмно и рязко!

Така ще е със всички подценени позиции от БГ40 и някои от Софикс (само подценените от Софикс, понеже там има и доста на скъпи текущи цени)
                            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Всичко което споделям е доброжелателно и не искам да предавам негативизъм. Лична драма също няма осван, че съм роден в тази държава. Помислете си само, че след изборите не успеят умниците да съставят правителство. Какво следва – нови избори и продължителна политическа криза, а това води до:
                              - намаляване доверието към всички институции в страната /то и сега липсва/
                              - намаляване на личната инициатива /доколкото я има въобще/
                              - нестабилност и в банковия сектор /повишаване лихвите по кредитите/
                              - фалиране на малки и средни фирми
                              - увеличаване на безработицата
                              - непрекъснат натиск от улицата за безумни неща
                              - държавата изпитва нужда от кредит
                              - опити да се събори борда
                              - инфлация
                              Повярвайте ми, надявам се това да не се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Не виждам какво е смешно. Май човката на патето е много голяма, че не се вижда отвъд нея. Защо мислиш четири години индексът не мръдна. Точно през последните 10 години индексът реагира 1:1 към политиката на държавата.

Хронологично

- влизане в НАТО до 2004
                                - влизане в ЕС и преразпределяне на пазара от страна на западните концерни и
                                институции до 2008
                                - не влизане в Шенген и не излизане от кризата.

Или не си съгласен?
                                аххааххаха. Ами прекалено си генерализирал, което подкопава логиката ти и не само това.Не влизането ни някъде каква връзка с влизане и излизане от кризата.
                                И кризата за теб е едно за мен друго. Защото все още имаме положително БВП, което не е нито рецесия нито криза, за която говориш.
                                А бе както и да е едва ли знаеш какво е криза и какво не.Няма как да го прецениш, поляризиран си. Това е .

Коментар

Working...
                                X