Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Последна тримесечна анкета - Доверие в мажоритарите 2Q 2013
Предишната има нужда от още малко попълвания.
Очаквания за основните български акции 2Q 2013
БлагодаряМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКраси ,
почна дадаваш оценка на хора който не познаваш...
Та и аз да поклюкара ..Пиле шарено спомняш ли си как те изритаха и подиграваха от Форума преди пет години заради непрофесионализъм/меко казано за да не ми изтрият поста/. Ника ти беше синоним на нещо дълги години ,както сега на Геко , Люк, Пепи ,който уважавам ....... , същото положение както влезна в акции в най сложната политическа и икономическа обстановка.... сега!
Краси ,Краси .. вълка козината си мени ,но нрава не...
Успех на пазара Монти!
Мнението ми е лично и не е препоръка за търговия с акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеРъст на износа към ЕС с близо 17%
"През януари 2013 г. износът на България за Европейския съюз (ЕС) се увеличава с 16.8% спрямо същия месец на предходната година и е в размер на 2 млрд. лева. Това показват изнесените днес данни на Европейския статистически институт (НСИ)."
econ.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКраси ,
Та и аз да поклюкара ..Пиле шарено спомняш ли си как те изритаха и подиграваха от Форума преди пет години заради непрофесионализъм/меко казано за да не ми изтрият поста/. Ника ти беше синоним на нещо дълги години ,както сега на Геко , Люк, Пепи ,който уважавам ....... , същото положение както влезна в акции в най сложната политическа и икономическа обстановка.... сега!
А ти не правиш същото.Със изводите в анонимния форум.И квалификациите и генерализациите ти струват толкова.
А сега, като дойде пак "БорисОФ", които ти квалифицираш като мутромилиционер, и там напълно болните ти глупости.Ще се пръснете от почти всичките си недостатъци преминали вече в състояния на живот.Защото такива качества, са характерни за преди 30-40 години. Така че, какво говориш и приказваш знаеш ли въобще?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеБългария се развива и това е основен фактор, който аз подкрепям. Клюкар като теб няма достоверни факти за случващото се в БГ и нейното развитие, а само може да пише глупости и нищо друго.
Успех ти пожелавам и спорна тъговия!
Лично мнение, без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТо е ясно ,че си си взел .....
Иначе няма да си толкова бодряшки настроен....
Някой правел ли си е сметка ,как едно десно правителство за 3 години опатка 10 милиарда лева по 3,3 на година ...
как едно друго лево или каквото и да е коалиционно бъдещо правителство ще работи в криза ,когато няма леФ резерв ,заплатите ,ниски ,пенсиите малки и куп спекуланти ,който се мъчат да изкарат някой леФ...
Та първата година при 3,3 дефицит какво става ....без резерв ,Даже и Орешарски го каза че си перифразирано ,це си слага главата в торбата.. Ами ако Борисоф е пак ,нали още септември след отпуските ще тръгнат хората по площадите......
Соколов ,моля да не отговаря знаем му умствения потенциал... в защита на БорисоФ....
Успех ти пожелавам и спорна тъговия!
Лично мнение, без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеАз съм си взел от тях
Иначе няма да си толкова бодряшки настроен....
Някой правел ли си е сметка ,как едно десно правителство за 3 години опатка 10 милиарда лева по 3,3 на година ...
как едно друго лево или каквото и да е коалиционно бъдещо правителство ще работи в криза ,когато няма леФ резерв ,заплатите ,ниски ,пенсиите малки и куп спекуланти ,който се мъчат да изкарат някой леФ...
Та първата година при 3,3 дефицит какво става ....без резерв ,Даже и Орешарски го каза че си перифразирано ,це си слага главата в торбата.. Ами ако Борисоф е пак ,нали още септември след отпуските ще тръгнат хората по площадите......
Соколов ,моля да не отговаря знаем му умствения потенциал... в защита на БорисоФ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеВсичко което споделям е доброжелателно и не искам да предавам негативизъм. Лична драма също няма осван, че съм роден в тази държава. Помислете си само, че след изборите не успеят умниците да съставят правителство. Какво следва – нови избори и продължителна политическа криза, а това води до:
- намаляване доверието към всички институции в страната /то и сега липсва/
- намаляване на личната инициатива /доколкото я има въобще/
- нестабилност и в банковия сектор /повишаване лихвите по кредитите/
- фалиране на малки и средни фирми
- увеличаване на безработицата
- непрекъснат натиск от улицата за безумни неща
- държавата изпитва нужда от кредит
- опити да се събори борда
- инфлация
Повярвайте ми, надявам се това да не се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСега ако ми кажеш и кои точно ще се вдигат ще взема да си купя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеГледайте какво прави Никей, гответе са за БФБ. Под гответе се вижте как след като дълго Никей изоставаше с ръста си - как сега наваксва стръмно и рязко!
Така ще е със всички подценени позиции от БГ40 и някои от Софикс (само подценените от Софикс, понеже там има и доста на скъпи текущи цени)
Коментар
-
NIKKEI 225
Гледайте какво прави Никей, гответе са за БФБ. Под гответе се вижте как след като дълго Никей изоставаше с ръста си - как сега наваксва стръмно и рязко!
Така ще е със всички подценени позиции от БГ40 и някои от Софикс (само подценените от Софикс, понеже там има и доста на скъпи текущи цени)Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Всичко което споделям е доброжелателно и не искам да предавам негативизъм. Лична драма също няма осван, че съм роден в тази държава. Помислете си само, че след изборите не успеят умниците да съставят правителство. Какво следва – нови избори и продължителна политическа криза, а това води до:
- намаляване доверието към всички институции в страната /то и сега липсва/
- намаляване на личната инициатива /доколкото я има въобще/
- нестабилност и в банковия сектор /повишаване лихвите по кредитите/
- фалиране на малки и средни фирми
- увеличаване на безработицата
- непрекъснат натиск от улицата за безумни неща
- държавата изпитва нужда от кредит
- опити да се събори борда
- инфлация
Повярвайте ми, надявам се това да не се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНе виждам какво е смешно. Май човката на патето е много голяма, че не се вижда отвъд нея. Защо мислиш четири години индексът не мръдна. Точно през последните 10 години индексът реагира 1:1 към политиката на държавата.
Хронологично
- влизане в НАТО до 2004
- влизане в ЕС и преразпределяне на пазара от страна на западните концерни и
институции до 2008
- не влизане в Шенген и не излизане от кризата.
Или не си съгласен?
И кризата за теб е едно за мен друго. Защото все още имаме положително БВП, което не е нито рецесия нито криза, за която говориш.
А бе както и да е едва ли знаеш какво е криза и какво не.Няма как да го прецениш, поляризиран си. Това е .
Коментар
Коментар