IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Georgi Angelov
    Трите големи банки в Словения са държавни и може да фалират държавата с €3-7 млрд. загуби. Национализация в действие http://t.co/q4xLwQZaSM
    Словения ще представи план за приватизация до 14 дена
    dnevnik.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Тая вечер така яко ще опъна смукача че направо ще се направя на Робин Худ
      Пази сили за следващата седмица - очакваме ДАУ да цуне 15К. Ще е голямо разцепване След което още повече ще се разцепи пазара, нищо чудно да видим до края на годината и едни 16.5К - просто паниката на тези които дълго време стояха в дефанзивни позиции - злато, кеш, германски, американски облигации ще е голяма.

Същото важи и за БФБ - всички които го играха дефанзивно в Еларг, Атера, Бреф, ФПП, след като Еларга се ликвидира, останалите три Атерата е вече скъпа, а другите две тотално обезкървени откъм активи и перспективи, също и тези с кеша дето чакат от години - и при тях очаквам страхотна паника.

Добри позиции да е заел човек в момента са подценените ликвидни позиции от БГ40 - или най-битите акции от последените 3 г. Не е препоръка
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Тая вечер така яко ще опъна смукача че направо ще се направя на Робин Худ

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Аз работя за износ в платежоспособната част на ЕС. Затова казвам нормална икономическа среда. Съжалявам, че не поясних по-рано.
          Този тип работа е най-важен за икономиката ни в момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
            Нормално е през 2009 г. да се откажеш от акции или убити браншове като(стройтелството) и всички знаем защо, но задължнялост и фалит на фирмите ли смяташ за нормална бизнес среда, когато конкуренцията се е отхлабила, а ти си се възползвал от обстановката?! Няма лошо ако е така понеже предприемачивостта води до успех!
            Аз работя за износ в платежоспособната част на ЕС. Затова казвам нормална икономическа среда. Съжалявам, че не поясних по-рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Аз предпочетох промишлените инвестиции пред акциите през 2009 г., за да имам повече години на разработен бизнес в нормална икономическа среда. През 2013 г. да започнеш да инвестираш в бизнес е вече малко късно. Ала не твърде късно. От 2015-2016 г. нататък трябва да си подготвен на вариант да се наложи да хлопнеш кепенците. Дано планираните инвестиции на тези хора да се избият.
              Нормално е през 2009 г. да се откажеш от акции или убити браншове като(стройтелството) и всички знаем защо, но задължнялост и фалит на фирмите ли смяташ за нормална бизнес среда, когато конкуренцията се е отхлабила, а ти си се възползвал от обстановката?! Няма лошо ако е така понеже предприемачивостта води до успех!

Коментар

• CDS се поуспокои, върна на нивата аха преди оставката.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                  "Очаква се увеличение на инвестициите в промишлеността с 26.5% през 2013 г."
                  http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/43547
                  Аз предпочетох промишлените инвестиции пред акциите през 2009 г., за да имам повече години на разработен бизнес в нормална икономическа среда. През 2013 г. да започнеш да инвестираш в бизнес е вече малко късно. Ала не твърде късно. От 2015-2016 г. нататък трябва да си подготвен на вариант да се наложи да хлопнеш кепенците. Дано планираните инвестиции на тези хора да се избият.

Коментар

• "Очаква се увеличение на инвестициите в промишлеността с 26.5% през 2013 г."
                    http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/43547

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      И днес е нещо доста заспало на БФБ .
                      Сигурно се чака посока...

Коментар

• И днес е нещо доста заспало на БФБ .
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• С такива анализатори какъв пазар ще правим? Коментар от статия в Инвестора.

"Леко раздвижване имаше при акциите на Доверие обединен холдинг АД, които поскъпнаха с 15,78% до 0,829 лв. за акция, но при оборот от едва 248,7 лв"

Аз си направи гаргара . притежавам скромно( е по нечии стандарти може да не е толкова скромно) пакетче на средна цена левче

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Гледам Пламен Стефанов от Енерго-Про и той спекулант
                            ъъъ, с такива мижави сделки от по 150-200 лв. на позиция, даже не заслужава титлата "спекулант".
                            По скоро някъв вид демо ентусиаст

Коментар

• Гледам Пламен Стефанов от Енерго-Про и той спекулант

Коментар

• Без да се опъне смукача работата няма да стане

Коментар

Working...
                                X