IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама къде ги видяхте тия икономии бе сладури. Икономии имало, дрин дрин. Правят си дефицит 1-2-3% като стой та гледай, и се тупат в гърдите как били пестили пари. Или пък британските олигофрени. Имало било аустерити, той дефицита им "дабъл диджит", майна .... Истински мерки за икономии, които биха сложили край на кризата - аз ги разбирам като 2-3% излишък. Но страхливците нямат кураж да го направят, защото пенсионери, араби, лентяи и прочее сволоч иска да цоца и ще скочи да реве, ако нема "welfare". Европа е слаба и лигава, поставена на колене от страхливци.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Ето как изглежда оптимизмът в Европа

http://www.politika.bg/article?id=31709

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
        Говорим за стабилни акции. Има още. След 13 Май за един два дена и повече няма да има. Всичко го виждам на едни +50% отгоре (говорим за евтините акциите) Не е препоръка!
        Абе дано ония олигофрени да направят некво правителство ако ще и с николета министар прецедател, само да има неква стабилност и борсата ще фръкне.

Коментар

• Пичове останаха ли още акции без пари?

Говорим за стабилни акции. Има още. След 13 Май за един два дена и повече няма да има. Всичко го виждам на едни +50% отгоре (говорим за евтините акциите) Не е препоръка!
          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Добавих ги, но трябва да имате в предвид сравнявайки резултатите специално за София Комерс, че вече има доста попълвания на анкетата.
            Принципно анкетата е само за обикновени акции. Следващият път ще вкарам въпрос отделно за привилигированите акции.
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Събрани са около половината от отговорите на годишната анкета

Очаквания за дивиденти 2013
              Поздравления за начинаниeтo BigBear. Може ли да се допълнят дивидентските дружества и с "началния" символ на дивидента - златния жабок ? (по думите на Императора) - иначе казано - привилегированите акции на софком, които сравнени с други дружества предлагат атрактивен % дивидент, към настоящите котировки
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Събрани са около половината от отговорите на годишната анкета

Очаквания за дивиденти 2013
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Не съм ти Геко, но мога да ти отговоря за Каолин

Всяка акция, при която картите вече са на масата - партито вече е свършило седмица преди картите да се покажат. Там е свирено вече - за някакви мизерни проценчета - не си струва да се коментира. Играта тепърва започва и има десетки позиции, където още дори не са раздедени картите даже - какво става като почне разиграването? Там е играта сега и там е ослушването. Еларг, Атера, Каолин - беше!

Това, която заслужава коментар е ралито което започва от 13 Май
                  Геко, че Атера не е обявила ликвидация, за разлика от другите.
                  А не виждам много читави хартии. За някои от набедените за блу-чипове дори очаквам обратен ефект

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    ще ти продам на върха и ти ще купиш . това определено на теб ти стига
                    Ако си влязъл на върха - сори. С приближаване на уникалните изборни резултати, които се очакват, а и със следващата лятна летаргия, Нещата стават още по-сложни за набуталите се на върха

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                      Блъскане !?!? Медийни изхвърляния преди изборите. По-скоро щастливите собственици излязоха засмяни от инвестиции си, според мен. Не касае сакралната дата 13 май
                      Геко, кога приключваше партито на каолин ?
                      Не съм ти Геко, но мога да ти отговоря за Каолин

Всяка акция, при която картите вече са на масата - партито вече е свършило седмица преди картите да се покажат. Там е свирено вече - за някакви мизерни проценчета - не си струва да се коментира. Играта тепърва започва и има десетки позиции, където още дори не са раздедени картите даже - какво става като почне разиграването? Там е играта сега и там е ослушването. Еларг, Атера, Каолин - беше!

Това, която заслужава коментар е ралито което започва от 13 Май

Коментар

Кажете сега какво стана с ракетите. Защо не летят. Имаше някаква тема за ралито на избушеняците. Явно и тя като ралито
                        ще ти продам на върха и ти ще купиш . това определено на теб ти стига

Коментар

Аз съм ви казал, ама кой да слуша
                          Ралито започва на 13 Май - причини и поводи колкото искате

Сега е загрявката с изненадващи бих каза придобивания - Инвестор, ПОК Доверие (новината от уикенда - не знам доколко е истина) и т.н....блъскането е почнало още отсега...
                          Блъскане !?!? Медийни изхвърляния преди изборите. По-скоро щастливите собственици излязоха засмяни от инвестиции си, според мен. Не касае сакралната дата 13 май
                          Геко, кога приключваше партито на каолин ?

Коментар

Кажете сега какво стана с ракетите. Защо не летят. Имаше някаква тема за ралито на избушеняците. Явно и тя като ралито
                            Аз съм ви казал, ама кой да слуша
                            Ралито започва на 13 Май - причини и поводи колкото искате

Сега е загрявката с изненадващи бих каза придобивания - Инвестор, ПОК Доверие (новината от уикенда - не знам доколко е истина) и т.н....блъскането е почнало още отсега...

Коментар

• Кажете сега какво стана с ракетите. Защо не летят. Имаше някаква тема за ралито на избушеняците. Явно и тя като ралито

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Чичо, ще нетираме ли ил ще трупаме бири и кИбапчета за някой слънчев ден като се видим?
                                Не знам какво да правим....но ще пием.....

Коментар

Working...
                                X