IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Що така бре, равновесенов?... Ами ти още малко и ще ми станеш фен?!
    Мастъре (ама как звучи само, а?),

Ти сега у кво си?

У депозити или у злато или у нещо друго?

Или тегли парите и ги изпи?

Коментар

Айде сега вдигнал се бил ентусиазма? И защо се бе вдигнал ентусиазма, ако не е тайна? Да не би се бе увеличило производството или инвестициите или намаляла безработицата?!
      Махнаха едни некадърен CEO и CFO.
      Но тези които ги заместиха почват сами да се натискат да ги махат и тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Еми то в България тъкмо малко се вдигне ентусиазма и поредните политици направят поредния гаф.
        Айде сега вдигнал се бил ентусиазма? И защо се бе вдигнал ентусиазма, ако не е тайна? Да не би се бе увеличило производството или инвестициите или намаляла безработицата?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Еми то в България тъкмо малко се вдигне ентусиазма и поредните политици направят поредния гаф.

Коментар

То по-добре може би човек да няма акции
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Най-многото да стане на морето дупка....или пък да започне всенародното веселие.Нали си имаш акции,свиркай си....
              То по-добре може би човек да няма акции

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                Казаха ми, че турската борса паднала с 20% след началото на протестите там. Тук като ще почнат след два часа какво да очакваме? Имам акции.
                Най-многото да стане на морето дупка....или пък да започне всенародното веселие.Нали си имаш акции,свиркай си....
                Attached Files

Коментар

Корумпираните не ги уволняват, математиков! Хабер си нямаш, какви са неписаните закони в държавната администрация? Освен това, очевидно никога не си опитвал да подкупиш мултимилионер, ама не скрит такъв на държавна длъжност, а мултимилионер от собствен бизнес?
                  Ем, аз кво казах - човекът просто се е борил да разобличи някой корумпиран и тогава са го уволнили - абсолютно незаслужено и то няколко пъти. Както се казва още от малък той е закърмен с истината и правдата и затова сега го правят шеф на ДАНС.

Коментар

• Казаха ми, че турската борса паднала с 20% след началото на протестите там. Тук като ще почнат след два часа какво да очакваме? Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      Няколко пъти е бил уволняван, ама не щото е корумпиран или се е замествал в скандали, а просто щото се е борил за правдата и истината да излезе наяве.
                      Корумпираните не ги уволняват, математиков! Хабер си нямаш, какви са неписаните закони в държавната администрация? Освен това, очевидно никога не си опитвал да подкупиш мултимилионер, ама не скрит такъв на държавна длъжност, а мултимилионер от собствен бизнес?
                      Last edited by Forex Master; 14.06.2013, 16:19.

Коментар

• Работите пак не вървят на добре. Пак протести, пак клатене на клона, а аз съм пълен като "тиквичка".

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Както казал Станишев "Аз го уволних (за проблеми с корупция), но сега мисля, той е готов да се бори с нея".
                          Очертава се сериозна вътрешна борба, дори го съжалявам в момента

Коментар

Стига си му завиждал бе, равновесенов! Да не искаш теб да сложат. . В ДАНС си играят на подслушване по цял ден. Нищо не зависи от тях. Основната силова структура е МВР.
                            Единствените на които завиждам са нормалните европейци, на които не им се налага да търпят подобни брутално безпринципни назначения

Коментар

В никоя друга нормална държава няма да сложат за шеф на основна силова структура 33 годишен връзкар
                              Стига си му завиждал бе, равновесенов! Да не искаш теб да сложат. . В ДАНС си играят на подслушване по цял ден. Нищо не зависи от тях. Основната силова структура е МВР.

Коментар

Ами свиквай! Така е не само в България. Така е в цялото ЕС и в САЩ. Криза е. И краят и не се вижда. Доходите падат. Безработицата расте. Цените на стоките за всекидневна употреба и режийните растат. С или без Пеевски в БГ положението ще се влошава поради обективни дадености... Ти за какво смяташ че Боко подаде отставка и предизвика предсрочни избори? Ами видя че държавата е в технически фалит, ето затова предпочете да избяга!

Не зная, какво всички се нахвърлихте срещу това момче? Да не би нещо да е осъждан или лежал в затвора или е крил данъци или източвал ДДС или са го подкупвали с апартаменти?! Кое?!
                                А, нищо момчето е пълен отличник. Досега никога не се е замесвал в скандали. Няколко пъти е бил уволняван, ама не щото е корумпиран или се е замествал в скандали, а просто щото се е борил за правдата и истината да излезе наяве.

Освен това има 6 медии, ако не и са повече и е абсолютен борец за свобода на словото - онеправдан при това.

Както казал Станишев "Аз го уволних (за проблеми с корупция), но сега мисля, той е готов да се бори с нея".

Коментар

Working...
                                X