If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може и да ставаш , ако имаш банка и имаш интерес систумата да е добре що не
Ми може да се каже, че имам.А и опита ми във финансите е значително по-голям отколкото на пеевски в борбата с мафията, корупцията, контрабандата и т.н.
И какво сега... само групата на Химипорт ли ще потъва? Там си имаше причини - екс дивидентна дата за пришилигированите ама като гледам нещо още от 1,92 има кълване
Ами и аз виждам само те да потъват, ама 1, 92 малко оптимистично ми се струва.
Наобядвах се и ЦКБ си върнало 2% с едни 500 бройки, а някой си купил няколко Неохима с по 2 лева по-скъпо. Много ми е интересно да се запозная с хората, които купуват в момента...
Особено изживяване.
И аз гледах точно миналите бройки на Неохим и в главата ми изникваха разни питанки.
Една от тях беше: Какъв ли е човекът, който е купил?
Какви са действителните му мотиви?
Не поставям на съмнение действието му. Аз лично ценя съдържанието и перспективите на тази компания. И все так ...
Това е една страна, в която не може да си сигурен, че буквално от нищото няма да долети нещо черно.
И то ... как да кажа ... не защото това е било някаква прищявка на Бог ... а защото някакъв отбор от тотални идиоти (или дори сам идиот) е направил нещо напълно идиотско, но идиотски си е мислел и се е надявал, че тъй като в тази страна живеят само идиоти като тях (него), никой няма да забележи идиотията му.
Наобядвах се и ЦКБ си върнало 2% с едни 500 бройки, а някой си купил няколко Неохима с по 2 лева по-скъпо. Много ми е интересно да се запозная с хората, които купуват в момента...
Извинявай ама да разчиташ на Пеевски да оправи бюджета ....
Разчитах да вкара противниковата групировка в затвора, като спре каналите на контрабанда и ДДС..защото знае кой са и къде са...
Нещата бяха казани ясно ... или Пеевски или правителството...
Сега ще се мъчат да спасят някак си положението...
Познавам Орешарски ,можеше да реши много проблеми, но не и да избира хората за да са приемливи за мнозинството...
Сега няма да смее и един човек да назначи или решение да вземе самостоятелно, без навлеците , за да не си навлече пак искане за оставка...
За това смятам ,че Вече правителството е на статуквото....и на олигарсите....ако остане и такова правителство не ни трябва....
Но това не може да разберете....
Очаквам увеличения на пенсиите и заплатите и намаление на тока и парното...а следващите да се оправят с рязхождащите и културни момчета и момичета ,който скара няма какво да работят.......
Слънчаса БФБ-ту ....оттук до Коледа е все време за продан ....И навън почнаха да подгъват крачката,явно тоновете ненужна хартия яко им тежи в раниците ....Трендът глобално се обръща!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Деян Певски си утива , което не е добре за борбата с контрабандата на цигари защото човек бачка най добре като бачка за себе си........но това е ситуацията.
Правителството ще оцелее , Станишчо ша ходи да оправя Европата ...... да му мислят у Брюксел.
Слънце пече , морето шуми ....идва джулая , хайде на Камен бряг ......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
До оставката на Пеевски ,въпреки ,че беше грешно назначаването му аз го подкрепях в името на целта за оправяне на бюджета и контрабандата .......
След оставката правителството загуби кредита на доверие....и в мене....
Аз не съм му фен заради, фенството а поради лични причини....
Разбира се, че ГЕРБ ще бъдат пак следващата ми мишена.....
Но нямам да агитирам за едно слабо правителство ,което трябва да изпълни определи задачи..... а и участвам с мой пари ,така че човек си прави анализа върху интереса....
При друга ситуация бих бил съгласен с теб....
Но сега нещата там са различни....
Повечето от тях не искат да управляват ...
Там има изгонени стари кадри ,който чакат реванш, други пък са към Първаном ,трети че не са им дадени постове, четвърти са младите -недооценени пети че много десни са вътре на депутатски места ,шести искат колаборация с Борисоф...за стабилно правителство..
Ако Станишев беше силен ,нямаше да се откажат толкова бързо...
Зад него не стой една не малка част от парламентарната група....
Ако имаше подкрепата на партията ,нямаше да оттеглят Пеевскиски ако ще и 20 К да им маршируват под прозорците....
На БСП толкова пъти сме им чупили прозорците ,че ако не го направят значи не са управлявали и не съществуват........,
Надеждата за борсата е Сидеров ,да ги крепи насила .... докато си оправи имиджа...
Ти смени всички бои бе маскара с маскара
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Майна, големия проблем не е бсп а турците. Те се окопитиха, прегрупираха, смениха играта, наливат капитал !!! За мен са най-голямото зло. Не случайно драпаха със зъби и нокти само и само да свалят бат Бойко. Чак изнасилиха и гея и палячото Волен. Но не очакваха, че народа е толкова еволюирал през това време и ако продължават по същия начин скоро може да ги издуха и тях арабската пролет. Мислеха си че ще дерибействат като Доган с обръчите от фирми и летящите чинии. Свърши се тая. Да си оправят първо тяхния коптор в турция после да се правят на европейци
Бях го писал и в новините, та в същия дух са нещата.
Интересно как до вчера само комунистите бяха на прицел на улицата, но в нета все още са само и единствено те. Не би следвало да са толкова малоумни, че да пуснат Пеевски на тоя пост. Фокуса е, че явно Местан е искал това, пред угрозата от падане на кабинета са се съгласили НАЙ-ВЕЧЕ да видят помаците, че балансьор, крепител, но всичко има граници. Аналогично и с областните в Благоевград и Пловдив. Не разбирам защо се фокусира толкова върху червените след като е ясна тя, че е на турците. ОК, махат Пеевски, но като се свалят тия, кои ще дойдат??? Едните минаха, вторите са на власт, третите кои са? Преоблякъл се Илия - пак в тия...Видя се поне, че има място за митингова демокрация и че следващи грешни ходове ще бъдат следени изкъсо.
Коментар