IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    От 40 години насам откакто премахнаха златният стандарт, финансовият олигопол направи така че кеша да пари. То и затова стигнахме до сегашната безпрецедентна криза. Докато кеша пари все ще си стоите в кризата... Това би трябвало да го разберете. Пирамидата наречена фондов пазар може да се държи само ако кеша пари. А за да пари трябва яко да се печата. Спре ли да пари, пирамидата рухва!
    Привет Мастерче. Ами същите балонджии на хартиите, балонираха и златцето. Но ако беше само това с мед да го намажеш. ако тр, да бъда откровен ще си призная, че по-голяма пирамида от койна не бях виждал Дружинката Там май яко инвестирате в софтуер. Поне да бяхте яхнали гейм-индустрията
    Ама евала за спекулата все пак, както казал О.Бендер когато попаднал на американци търсещи рецепта за водка - "спокойно приятели, водка мога да ви направя от всичко, дори и от табуретка може, нарича се табуретковка "...и после дори им начертал схемите на десктоп-инсталацията, която да се икрие и под бюро - било все пак по времето на сухия режим ... ех Мастерче -нищо ново под слънцето, но както казах, свалям ви шапка

Софикс - айде смукача да не изгасне машината !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
      Това беше картинката за приликата za perioda 2007- 2009, (на това беше посветена цяла тема от Стамбето) сега вече времето е много по-бързо и всичко става по-сгъстено, нормално с оглед наличието на една камара иновации, Много неща са се случили след 1940-та Приятелю - укротяване на атома, пътешествие до луната, навигационни сателити, информационна ера, джиесеми, компютри, софтуер тип искуствен ителект и т.н. Освен това Дау подмина вече предишния връх с едни нищо и никакви 15% -- виж си чартовете, че съвсем си се объркал
      Сега сме средата на 33. Освен ако не стане сакътлък пак да дойде ГЕРБ на власт или сегашните да продължат да правят политика като от петък. Тогава може да сме още 31

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение

Всяка прилика с действителни събития е случайна
        Това беше картинката за приликата za perioda 2007- 2009, (на това беше посветена цяла тема от Стамбето) сега вече времето е много по-бързо и всичко става по-сгъстено, нормално с оглед наличието на една камара иновации, Много неща са се случили след 1940-та Приятелю - укротяване на атома, пътешествие до луната, навигационни сателити, информационна ера, джиесеми, компютри, правим ток от слънцето, синтетична биология, софтуер тип искуствен ителект и т.н. Освен това Дау подмина вече предишния връх с едни нищо и никакви 15% -- виж си чартовете, че съвсем си се объркал

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ми поне да беше казал кой си
          Поредния приказващ глупости - към 31,03,2013 по данни на БНБ общите активи на корпоративна са 6,3 милиарда. Не си спомням да съм чул за инвестиция от 5 милиарда в България от март насам. Така че очевидно няма да е само бълха да ги ухапе, ако Орешарски дръпне парите от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456
            забрайх си паролата на стария акаунт
            Ми поне да беше казал кой си

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Влаковете излитат само ако свършва релсовия път... и знаеш какво става?! Плюс това, знаеш ли колко хора търпеливо чакаха от софикс 1700 та чак до софикс 300... Как беше онова за жабите, където можеш да ги свариш без да се усетят ако загряваш студената вода бавно и равномерно!?
              наздраве и на теб - опъвай....пурата!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Аи наздраве и от мен , че утре една врачка ми каза че БФБ ще е на зелено.
                За тези приказки имаш едно ГОЛЕМО НАЗДРАВЕ

Коментар

• Аи наздраве и от мен , че утре една врачка ми каза че БФБ ще е на зелено.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Всяка прилика с действителни събития е случайна

Коментар

Наздраве!
                      Е, в конструктивен тон - Наздраве и от мен! Здраве да има, както се казва, другото все някак ще се подреди!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Наздраве банда!!!
                        катаклизмите в БГ показват че е добре човек винаги да има дивидентни акции. и също така - никога не е късно да се качиш на влака който излита, само трябва да се чака.
                        Влаковете излитат само ако свършва релсовия път... и знаеш какво става?! Плюс това, знаеш ли колко хора търпеливо чакаха от софикс 1700 та чак до софикс 300... Как беше онова за жабите, където можеш да ги свариш без да се усетят ако загряваш студената вода бавно и равномерно!?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Наздраве!
                          Тук сме Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Наздраве банда!!!
                            Наздраве!

Коментар

• Наздраве банда!!!
                              катаклизмите в БГ показват че е добре човек винаги да има дивидентни акции. и също така - никога не е късно да се качиш на влака който излита, само трябва да се чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Направо го удари в земята. Сега няма да обели дума - не и преди златото да падне под 1200$ или Софикс да направи още 20 % .... т.е. до края на годината
                                Ама и ти ли се нашиба в скъпо злато бе...

Коментар

Working...
                                X