IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    коригира или не аз си взимам 4 цифрен дивидент и не ми дреме
    + 111

А какво да кажем 5 цифрените
    Максимално съм свил дивидентните и адсиците в момента, ма по надоле от 59% не мога.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Наздраве и от мен Скоро Софикс пак над 500 май се очертава Когато падне кабинета ще имаме корекцийка, но кога ще е това? Тези протести нямат ефект ето вече и Бат Сали е в парламента
      коригира или не аз си взимам 4 цифрен дивидент и не ми дреме

Коментар

• Наздраве и от мен Скоро Софикс пак над 500 май се очертава Когато падне кабинета ще имаме корекцийка, но кога ще е това? Тези протести нямат ефект ето вече и Бат Сали е в парламента
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ОК - днес съм доволен инс-а мръдна нагоре след 2години застой
          Наздраве!
          И аз днес съм доволен от поскъпването на някои акции и затова опъвам смукача

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Смукача?
            ОК - днес съм доволен инс-а мръдна нагоре след 2години застой
            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
              Ех мале, само да стане стане една корекцийка дето много я чакат. Между другото май 90% вече са така наплашени от последните 5 г. все са в готовност за чакане на корекциийки, и накрая може би останаха неподготвени за това което ще се случи. БФБ ще избухне, и мисля, че точно това се случва сега в момента....и следващите месеци...

Кешът е със срок на годност. Когато се държи повече от година, две, три, а както е в БГ станаха и може би 5 г. на нежелание за инвестиране и поемане на риск...вмирисва

Затова ще се случва това избиване, което ще става в горещите летни месеци за акции.
              Ахъъъ, ясно.
              Ей го на де се бил изгубил Геко Бензов. Пак се е преродил и пак при Бедо
              Друго си е кат има кой да бие тъпаните.
              Липсваше ни

Коментар

• Смукача?

Коментар

• Ех мале, само да стане стане една корекцийка дето много я чакат. Между другото май 90% вече са така наплашени от последните 5 г. все са в готовност за чакане на корекциийки, и накрая може би останаха неподготвени за това което ще се случи. БФБ ще избухне, и мисля, че точно това се случва сега в момента....и следващите месеци...

Кешът е със срок на годност. Когато се държи повече от година, две, три, а както е в БГ станаха и може би 5 г. на нежелание за инвестиране и поемане на риск...вмирисва

Затова ще се случва това избиване, което ще става в горещите летни месеци за акции.
                  Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    много ценна мисъл...
                    А аз подозирм че нямаш и една мозъчна гънка. и след следващия пост твой ще съм сигурен...
                    Ти лична асистентка ли си на Рогатото?
                    Остави го той/тя да се изкаже

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Пак си се объркал, Батка. Ама няма да го правя на въпрос щото това е нормалното ти състояние...
                      Знаеш ли че имам малък архив на особенно цветущи прогнози които срещам. Ето какво си писал бе мастърче - измекярче

20.09.2011 Forex Master - при злато 1800:

Златото ще гони 2800 долара трой унцията до края на годината...
                      енджой!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Кой те кара да се набиваш в злато на 1800 долара
                        Пак си се объркал, Батка. Ама няма да го правя на въпрос щото това е нормалното ти състояние...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
                          Досега подозирах че Рогатото (Схемата демек) Е КОМУНИСТ но вече това е ясно
                          Само на него не му е ясно че Олигофренски ни води към фалит
                          много ценна мисъл...
                          А аз подозирм че нямаш и една мозъчна гънка. и след следващия пост твой ще съм сигурен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Бре бре бре... софиксчето се качи с половин % и тук настана луда еуфория... Знаех си, че тук е пълно със стинкаджии....
                            Мдаа, разбирам ти мъката и ти съчувствам.
                            Но сам си си виновен с тази твърда кратуна. Кой те кара да се набиваш в злато на 1800 долара, вместо да се заредиш на време с евтини БГ "избушеняци" !?

Коментар

• Бре бре бре... софиксчето се качи с половин % и тук настана луда еуфория... Знаех си, че тук е пълно със стинкаджии. Истинското щастие е когато имаш стинки за баничка и кисело мляко. Е, ако има и за боза то и съседите ще намажат...

Ако пък нямаш никакви стинки винаги можеш да идеш да изпиеш едно кафе на аванта на жълтите павета... до днеска де, щото и там хлопнаха кепенците.
                              Last edited by Forex Master; 19.07.2013, 12:29.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не мога да сваря да отварям темите. За бога братя не качвайте. на вън има протести .нещата са на кантар .иде фалит глад и мизерия. А вие само катерите

Коментар

Working...
                                X