IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Jekata, друг посредник му е майката. Ако всеки път ще им се молим да оправят нещата след всяка нова версия на Xetra няма как да стане. На всичкото отгоре махнаха и лихвата по свободните пари. За някой може да са стотинки и да не им се занимава с данъчни декларации, но за мен за година се събират 1-2 заплати. Лек-полек ще се изнасям към друга платформа.

Не е толкоз за лихвата, колкото за нормално обслужване Все пак зависи и от кеша в портфейла. .
    Проблема е, че и основната им дейност явно вече куца...a хич не ми се мести. Не, че 10-20 лв. не реализирах по Нова година, не че и вчера за относително ситни пак се изпускат неща, ама въпроса е най-малкото принципен.

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
      Колега, защо занимавате аудиторията в тоя БУЛШИТ дето предлагате на всяко тримесечие - вашите траги-комични анкети. Не ви ли е срам да губите времето на хората. Въпростите ви са БУЛШИТ. Пример, на какъв Софикс бихте си продали акциите? Колега, толкова ли ви е акъла?
      Благодарение на BigBear има статистика сред трейдърите и от години е изтъкнат човек във форума! Не го обиждай защото труда му е стойностен за повечето от нас.

Коментар

Колега, защо занимавате аудиторията в тоя БУЛШИТ дето предлагате на всяко тримесечие - вашите траги-комични анкети. Не ви ли е срам да губите времето на хората. Въпростите ви са БУЛШИТ. Пример, на какъв Софикс бихте си продали акциите? Колега, толкова ли ви е акъла?
        Момче, напушваш на смях. Хал хабер си нямаш кой стои зад ника BigBear и колко нещо е направил за борсата. Нито си му на годините на пазара, ноти на сделките, пък да не говорим за парите натрупани от търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Само аз ли имам проблем с лаг на визуализациите отново както на аукциони примерно, така и на сделки? Разбрахме, че има проблем с насрещната страна.
          Jekata, друг посредник му е майката. Ако всеки път ще им се молим да оправят нещата след всяка нова версия на Xetra няма как да стане. На всичкото отгоре махнаха и лихвата по свободните пари. За някой може да са стотинки и да не им се занимава с данъчни декларации, но за мен за година се събират 1-2 заплати. Лек-полек ще се изнасям към друга платформа.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Според мен и следващите години ще са така.
            Не е трагедия , икономиката в частност БФБ ще трябва да се учи да работи в тия условия.
            Не, само следващите, комуникаците си казват думата, вече винаги ще има недоволни от нещо, хора водени от други мотиви и собствени разбирания, за които ще е лесно да се намерят и разбира се да искат ) та това става част от пейзажа ) още малко и на никой няма да му прави впечатление. По-прозорливите вече се усетиха )

Коментар

Геко/Бенцов/skyVVV, а теб не те ли е срам да плюеш по труда на другите хора?! Още повече към един от уважаваните колеги от форума, група, към която ти, разбира се, не приспадаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                netware5,

нямах "скрити" мисли с този нов въпрос - основната ми цел беше да добавя нов въпрос, който да замени вече не толкова актуален друг въпрос. Принципно във втората част от тримесечната си анкета - Пазарен ветропоказател 3Q 2013 - съм добавил още два нови въпроса, като основната цел както обикновено ми е била да са въпроси, чиито отговори да е познавателно да се четат...Приемам предложения за нови въпроси. Иначе конкретно този въпрос би могъл да бъде следен като индикатор за охлаждане или затопляне на интереса към БФБ на база изменение на декларираната средна честота на търгуване.

Не пускам анкетите едновременно, защото на много хора кликането по опциите на 20 въпроса им идва в повече

Очаквания за основните български акции 3Q 2013
                Не е препоръка!

Коментар

• Като гледам в Америка индексите...както и как на БФБ по яките позиции се купува стабилно лека полека - ми става ясно защо има още хора които се "притесняват"
                  Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Пазара качва при политическа несигурност, правете си изводите
                    Според мен и следващите години ще са така.
                    Не е трагедия , икономиката в частност БФБ ще трябва да се учи да работи в тия условия.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Само аз ли имам проблем с лаг на визуализациите отново както на аукциони примерно, така и на сделки? Разбрахме, че има проблем с насрещната страна.
                      Аз преди няколко дни бях на бида обаче не ми излизаше поръчката дори след рестарт на платформата и накрая рестартирах компютъра , като след входа в платформата се оправи...

Коментар

• netware5,

нямах "скрити" мисли с този нов въпрос - основната ми цел беше да добавя нов въпрос, който да замени вече не толкова актуален друг въпрос. Принципно във втората част от тримесечната си анкета - Пазарен ветропоказател 3Q 2013 - съм добавил още два нови въпроса, като основната цел както обикновено ми е била да са въпроси, чиито отговори да е познавателно да се четат...Приемам предложения за нови въпроси. Иначе конкретно този въпрос би могъл да бъде следен като индикатор за охлаждане или затопляне на интереса към БФБ на база изменение на декларираната средна честота на търгуване.

Не пускам анкетите едновременно, защото на много хора кликането по опциите на 20 въпроса им идва в повече

Очаквания за основните български акции 3Q 2013
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добре с емоциите, само дето я няма инфлацията....още...
                          ще има да я чакате тази инфлация а тя така и няма да доиде.всичко на борсите пропада каква инфлация ви гони-------зърно царевица злато метали.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            sofixo откача а уж българия си отива
                            ще се сетите днес бях на плажче изтървал съм шоуто при фиба

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
                              Интересни емоционални мнения и заключения
                              То е ясно че повечето на БФБ са бичета, щото на БФБ няма къси и на мечетата им е скучно...
                              Но аз си мислех друго - че следва драстично обезценяване на лева, след като в такава икономическа и политическа ситуация, борсата продължава да расте...
                              Пазара винаги е прав, това е ясно Според книгите, изпреварва икономиката. Но дали има и още нещо???
                              предстоящата хиперинфланция си има ди добри страни. По скъпи акцйии, а нас тва ни интересува.

Коментар

• Само аз ли имам проблем с лаг на визуализациите отново както на аукциони примерно, така и на сделки? Разбрахме, че има проблем с насрещната страна.

Коментар

Working...
                                X