IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анкетата

Очаквания за основните български акции 3Q 2013

ще бъде затворена днес и пускам вторатата част

Пазарен ветропоказател 3Q 2013
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      ... На всяка борса парите се печелят от хората с вътрешна информация и се губят от хората които нямат такава, а си мислят че могат да спечелят пари като гледат графики и четат финансови отчети. Ето защо, стадото прави пари на борсата само ако има всеобщ възходящ тренд и балона се надува... С една дума, става ми смешно когато някой започне да възхвалява професионализма на някой търговец на борсата...
      Споделяш мнението на масата от хора, но то е погрешно. Има и други начини да си печеливш на борсата.
      Стадото прави пари при балона, но ги губи в последствие. Когато човек след най-малко две спуквания на балони все още е на пазара и то не като дребен "рибок", няма как да го причислим към стадото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        ... С една дума, става ми смешно когато някой започне да възхвалява професионализма на някой търговец на борсата...
        По добре се смей когато си броиш биткойнитИ - само да не е истерично.........
        Last edited by cymru; 26.07.2013, 16:44.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Момче, напушваш на смях. Хал хабер си нямаш кой стои зад ника BigBear и колко нещо е направил за борсата. Нито си му на годините на пазара, ноти на сделките, пък да не говорим за парите натрупани от търговия.
          Пончов, моите уважения към всеки когото не познавам, но твоят плам също напушва на смях... Всяка борса е игра с нулев резултат. За да спечели някой пари трябва някой друг да ги загуби. На всяка борса парите се печелят от хората с вътрешна информация и се губят от хората които нямат такава, а си мислят че могат да спечелят пари като гледат графики и четат финансови отчети. Ето защо, стадото прави пари на борсата само ако има всеобщ възходящ тренд и балона се надува... С една дума, става ми смешно когато някой започне да възхвалява професионализма на някой търговец на борсата...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Как сте, хоптимистииииии? Успяхте ли да кеширате навреме?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Започнах да правя тези аноннимни допитвания, защото така всеки може да си свери собствената представа по конкретен въпрос или акция с представата на другите които ги интресуват въпроси свързани с български акции.
              както и да го сравнявам моя часовник с този на другите попълнили анкетата все ми се струва, че между 1/3 и 1/2 не знаят какво отговарят -> нито имат поглед над повече от 5-10 акции, нито знаят кога какво да правят на БФБ

----------------

в този ред на мисли ми е интересно да науча колко човека са попълнили анкетата???
              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Половината позиции на Pretrade ми стоят - при вас така ли е ?
                Нещо подобно предполагам.
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  netware5,

нямах "скрити" мисли с този нов въпрос - основната ми цел беше да добавя нов въпрос, който да замени вече не толкова актуален друг въпрос. Принципно във втората част от тримесечната си анкета - Пазарен ветропоказател 3Q 2013 - съм добавил още два нови въпроса, като основната цел както обикновено ми е била да са въпроси, чиито отговори да е познавателно да се четат...Приемам предложения за нови въпроси. Иначе конкретно този въпрос би могъл да бъде следен като индикатор за охлаждане или затопляне на интереса към БФБ на база изменение на декларираната средна честота на търгуване.

Не пускам анкетите едновременно, защото на много хора кликането по опциите на 20 въпроса им идва в повече

Казах ти аз, че сутрин рано мислите ми са неясни Не съм намеквал, че имаш "скрити мисли". Просто отговорът на втория въпрос ме затрудни по причините, които вече ти казах. И просто те посъветвах да помислиш над него като вземеш предвид "какво искаш да научиш от втория въпос". Това е. Нищо повече.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Имах възможността да оцелея на пазара ни достатъчно дълго време, за да осъзная че няма как да давам поредица от категорични мнения и прогнози за акции и те да се окажат винаги верни или пък да се харесват на всички. Започнах да правя тези аноннимни допитвания, защото така всеки може да си свери собствената представа по конкретен въпрос или акция с представата на другите които ги интресуват въпроси свързани с български акции.
                    Да, въпросите не винаги са добри, но обикновено при градивен коментар променям следващия вариант на анкетата. Част от въпросите са взети от теми и дискусии тук във форума и целта е била да се добави допълнителен инструмент за ориентиране в ситуацията на пазара. Блогът и анкетите са ми по скоро хоби, което се възнаграждава с посещаемост и с позитивни мнения в случаите когато някой "свеж ник" реши да се упражни в анонимна форумна агресивност.

Благодаря за подкрепата на всички и успешна търговия :-)

Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Зависи явно, АКО си в Посредника - то почти всички позиции в 10.09.26 са ти в PRETR.

Коментар

Всичко е както трябва при мен.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Половината позиции на Pretrade ми стоят - при вас така ли е ?
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Според мен и следващите години ще са така.
                            Не е трагедия , икономиката в частност БФБ ще трябва да се учи да работи в тия условия.
                            Ние вече се научихме мисля да работим в тези условия, само да не ни бъде трудничко при предсказуемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              sofixo откача а уж българия си отива
                              България тепърва ще разцъфва, вече има доста голям интерес за инвестиции в хубавата ни страна.http://www.economy.bg/business/view/...-ot-cyal-svyat

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
                                Колега, защо занимавате аудиторията в тоя БУЛШИТ дето предлагате на всяко тримесечие - вашите траги-комични анкети. Не ви ли е срам да губите времето на хората. Въпростите ви са БУЛШИТ. Пример, на какъв Софикс бихте си продали акциите? Колега, толкова ли ви е акъла?
                                "Колега",това, че мислиш, че анкетите на BigBear са БУЛШИТ, си и твое мнение. Или ги приемаш, или не, но претенциозният ти изказ показва неуважение към труда му и останалите от форума. Тази анкета не е поръчана и платена от някого, а е негова лична идея, която четат и ползват доста хора. Е, и когато говорим за "акъла" му - уверявам те, че много повече от колкото можеш да си представиш.

Коментар

Working...
                                X