IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
    Мен пък ме напушва на смях, някой като каже колко някой си бил направил за БФБ. Тоя номер минаваше преди 5 г., имаше и книги написани. Истината е, че в крайна сметка колкото и да са правили едни там 10-20 души, които ги подмятат редовно - нищо не са направили - пълен доказан провал и резил - няма такава борса в целия свят. Това е истината. Очаквам пак да ми скочат 5-10 души, ама ми е ясно че е така в тоя форум. Когато някой каже истина не се харесва
    А що си мислиш че точно пък ти казваш истината

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Пончов, моите уважения към всеки когото не познавам, но твоят плам също напушва на смях... Всяка борса е игра с нулев резултат. За да спечели някой пари трябва някой друг да ги загуби. На всяка борса парите се печелят от хората с вътрешна информация и се губят от хората които нямат такава, а си мислят че могат да спечелят пари като гледат графики и четат финансови отчети. Ето защо, стадото прави пари на борсата само ако има всеобщ възходящ тренд и балона се надува... С една дума, става ми смешно когато някой започне да възхвалява професионализма на някой търговец на борсата...
      Мен пък ме напушва на смях, някой като каже колко някой си бил направил за БФБ. Тоя номер минаваше преди 5 г., имаше и книги написани. Истината е, че в крайна сметка колкото и да са правили едни там 10-20 души, които ги подмятат редовно - нищо не са направили - пълен доказан провал и резил - няма такава борса в целия свят. Това е истината. Очаквам пак да ми скочат 5-10 души, ама ми е ясно че е така в тоя форум. Когато някой каже истина не се харесва
      Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        то щото много дигнахме...
        Следва Софикс 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          другата седмица, ще коригираме ли?
          то щото много дигнахме...
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• другата седмица, ще коригираме ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
              То докато пробие на много хора им се проби канчето и сега медеца изтича при баба Меца.
              До кога смяташ да спамиш? Би ли ни споделил, за да можем да се подготвим психологически! Какъв е таргета 2000, 5000...20000?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                ТРЯБВА да пробие!!!
                То докато пробие на много хора им се проби канчето и сега медеца изтича при баба Меца.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Анкетата

Очаквания за основните български акции 3Q 2013

ще бъде затворена днес и пускам вторатата част

Пазарен ветропоказател 3Q 2013
                  попълвате ли? на мен анкетите много ми помагат!
                  успех!

Коментар

• Другаря Миков и той инвИститор бе!!!

1. акции 2000 акции ЗАИ АД 1 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    2. акции 1752 акции ТБ ЦКБ АД 1 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    3. акции 800 акции Медика АД 1 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    4. акции 2 акции Трансстрой-Бургас АД 85 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    5. акции 1500 акции Фонд да недвижими имоти България АДСИЦ 0 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    6. акции 2500 акции Парк АДСИЦ 0 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    7. акции 500 акции Трансинвестмънт АДСИЦ 2 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    8. акции 240 акции Етропал АД 2 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    9. акции 403 акции Агрия груп холдинг АД 4 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    10. акции 1101 акции Зърнени храни България АД 0 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    11. дялове 71 дялове ДФ Бенч Марк фонд-6 паричен 11 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    12. акции-привилегировани 800 акции Химимпорт АД 2 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    13. акции 250 акции ПИБ АД 2 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата
                    14. акции 305 акции Енемона АД 9 Михаил Райков Миков покупко-продажба заплата

Коментар

• ТРЯБВА да пробие!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        брато евала за осилията.
                        "У" и "О" са доста далеко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Не съм продал нито една акция. Не смятам да продавам нещо което поскъпва.
                          +111111111111111111111,
                          айде таратора се изстудява

Коментар

Как сте, хоптимистииииии? Успяхте ли да кеширате навреме?
                            Не съм продал нито една акция. Не смятам да продавам нещо което поскъпва.

Коментар

Как сте, хоптимистииииии? Успяхте ли да кеширате навреме?
                              да на други пазари да налеем нещо и тук

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                Анкетата

Очаквания за основните български акции 3Q 2013

ще бъде затворена днес и пускам вторатата част

Пазарен ветропоказател 3Q 2013
                                брато евала за осилията.

Коментар

Working...
                                X