IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Какво става с Мастъра? Не се е мяркал скоро в отпимизма. Да не се е притеснил за съотношението злато-койн !?
    Не е препоръка
    Гиго го търси и ще иска Мастера да го осинови ,щото се е усетил че още дълго няма да взема тлъста военна пенсия ( особенно ако паднат неговите приятели от БСП , ДПС и Атака ) . Разбрал от някъде че Мастера имал много злато . Та най вероятно Мастера се е покрил докато му отминат мераците на Гиго . Така де , кой иска да издържа хрантутнеци , па макар и съпартийци .

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Най-добре изкупи нещо борсово преди това. Спекулата може да е до време. Я виж как ги върти нещата "чичото" на Тони75. Ама има дружества човека
      Не е препоръка
      Батката не може и до малкото копче на чичката да се равни.
      Он е намбър 1 на БФБ.
      Ма не го ща у мойта фамилия де

Мастъра остай го, он пък виде че за инвеститор не става и сега е сигурно по контрамитинги.... зер неговите ора на власт

Коментар

• Това е неизбежно, но най-вече непоправимо на БФБ

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Мерси за комплимента, но мисля че имам още много хляб да изям...
        Може би като направя още 20-тина год. стаж на пазаря и като поодартея и поумнея ще почна да се доближавам.... но засега имам още доста грешки да правя и да се уча
        Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Какво става с Мастъра? Не се е мяркал скоро в отпимизма. Да не се е притеснил за съотношението злато-койн !?
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Може би като направя още 20-тина год. стаж на пазаря и като поодартея и поумнея ще почна да се доближавам.... но засега имам още доста грешки да правя и да се уча
            Най-добре изкупи нещо борсово преди това. Спекулата може да е до време. Я виж как ги върти нещата "чичото" на Тони75. Ама има дружества човека
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Днес като четох един мат'ряли за Айкън (оная дърта хиена инвеститор на ВолСтрийт) нямаше как да не се сетя за умалената му БГ версия aka Батя

Коментар

Струва ми се че положителния сентимент започва лека-полека да се завръща на БФБ.
                Корекцията или вече приключи или съвсем скоро ще
                Днес като четох един мат'ряли за Айкън (оная дърта хиена инвеститор на ВолСтрийт) нямаше как да не се сетя за умалената му БГ версия aka Батя
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...pod-10,155920/

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Европата излязла от рецесията, така че вече можем и ние да дърпаме напред и нагоре
                    На 40 мин. сделка Ще дърпаме нещо друго

Коментар

Струва ми се че положителния сентимент започва лека-полека да се завръща на БФБ.
                      Европата излязла от рецесията, така че вече можем и ние да дърпаме напред и нагоре

Коментар

• Струва ми се че положителния сентимент започва лека-полека да се завръща на БФБ.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=JvaTjJpoQlg
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Давайте да затваряме сергията.
                            Деси каза, че от 15 ще има квото ще имало да става.
                            Ooo,да. Ще става голям Ръъъъъсттттттттт.
                            Софка 515 и после 1000.

Нищо че сме номер 1 в Европа по ръст и сега, фундамента ни е също намбър 1

Водещи по спад на индустриалното производство в Европа са България, Норвегия и Финландия. И докато в двете развити икономики това може да е до някаква степен корективно понижение, свързано с нарастването на благосъстоянието на населението и ръста на сектора на услугите, в българската индустрия това е признак на криза.

Според данните на Евростат индустриалното производство в България намалява на годишна база през юни с 4.4%. За сравнение във Финландия е отчетен спад с 5.9%, а в Норвегия – с 5.9%.

Сериозно свиване на индустриалното производство има и в Чехия, чиято икономика подобно на българската е силно зависима от износа на полуфабрикати и части за Германия.

Ако търсим по-близки бази за сравнение. В Румъния индустриалното производство нараства с 9.6%, като страната е водеща в това отношение в целия Европейски съюз.

За ЕС като цяло индустриалното производство нараства през юни с 0.4% на годишна база.

Коментар

• Давайте да затваряме сергията.
                              Деси каза, че от 15 ще има квото ще имало да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Гаки, ти да не си мацката на трите коня..?
                                Тая отпред ще да е бил Плевнелиев, в предния му живот. Нали каза, че бил пастирка. Е те тая ще да е.

Коментар

Working...
                                X