IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    БФБ-то нещо пак се бъгна.
    Покачването на Монбат не бе отчетено в Софикс!
    Монбата не беше ли аут от софикса?

Коментар

• БФБ-то нещо пак се бъгна.
      Покачването на Монбат не бе отчетено в Софикс!

Коментар

• Пазарите не реагират на добрите новини и са свръх нервни след един слух. За мен след днешния ден няма друг вариант освен стронг селл. Но не препоръчвам никому нищо. Аз лично съм 17% в акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Днес оптимистичната новина, че Софарма се обезпъпчи.
          и се превърна в един голям цирей на българската икономика и БФБ, който постояно бълва гной като вулкан.
          домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
            Привет! Ако желаете, можете да разгледате новата платформа за онлайн търговия на БФБ ELANA BG Trader тук: http://bgtrader.elana.net/

Има пълна демо версия, ползването на всяка версия е безплатно.
            Ще бъдем благодарни за отзиви.
            ехе , най-накрая!
            Добре че не чаках до днес!!!
            Успех! Вие държахте най-голям дял на кобоси - сега и те ще се прехвърлят!

Коментар

• ПРОБВАХ Е СЕГА- ТЕЖКА И БАВНА

Коментар

Хм, безплатна реклама боцкате, а!?

Иначе един приятел ми сподели, че я тествал и била доста бавна..
                Аз не съм я опитвал и не мисля да я.

Признавам ви, че темата за тази рекламка сте я подбрали точно.
                След толкова време мотане се сетихте и вие да изкарате платформа. Явно очаквате раздвижване на БФБ
                Пробвах я и аз преди малко,не е лоша ама наистина е бавна и според мен.

Коментар

След толкова време мотане се сетихте и вие да изкарате платформа. Явно очаквате раздвижване на БФБ

Тествам я от близо месец и съм повече от доволен. Е има и някои пропуски ама надявам се ще ги запълнят

Коментар

• Днес оптимистичната новина, че Софарма се обезпъпчи.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
                      Привет! Ако желаете, можете да разгледате новата платформа за онлайн търговия на БФБ ELANA BG Trader тук: http://bgtrader.elana.net/

Коментар

• Нова платформа за онлайн търговия на БФБ - ELANA BG Trader

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Днеска май някой чул недочул че при добри новини се продава и кеширва наред.
                          Ма то като гледам май и навън същото правят
                          аз имам към 50% кеш повече няма да продавам, като наближи новата година и дивидентите са след 6-7 месеца пак ще се облизваме за хартии, дано не стане изсулване преди това

Коментар

• Днеска май някой чул недочул че при добри новини се продава и кеширва наред.
                            Ма то като гледам май и навън същото правят

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              що обарна тоя хохикс
                              Щото си взех на над 450 и сега ми прави сечено

Ха наздраве по този случай за Софикс и Софикс - смукача
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                що обарна тоя хохикс

Коментар

Working...
                                X