IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Глей сега, не се засягай, но най-разумното нещо, което можеш да направиш е да махнеш написаното.
    Не мисля, че законът е различен когато се хвалиш и когато не се хвалиш
    Поздрави! И гледайте през следващите 8 години поне да биете индексите
    Стига де, жената просто си върши работата
    Изабела Оронова е новият мениджър "Корпоративни комуникации" на "Елана холдинг"

23 Май 2007, 18:33

В продължение на седем години тя е управлявала комуникационни проекти в РR агенции като Action Global Communications, V+O Communication, МАRC Communications. Преди да влезе в РR индустрията, Оронова е била програмен директор на Центъра за развитие на медиите в София, работила е във фондация "Отворено общество" и Би Би Си център - София. Завършила е бизнес администрация със специализация по маркетинг.
    Единствения проблем е, че според мен малко "дървено" подходи към форума. Ама то така обикновено става с много учените хора, дето уж разбират от PR. То да рекламираш инвестиционни продукти не е като да рекламираш прах за пране, вафлички и кафеварки ....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Глей сега, не се засягай, но най-разумното нещо, което можеш да направиш е да махнеш написаното.
      А не, няма засягане и всичко си е според закона.:-) Насреща съм, ако имате въпроси. Благодаря за пожеланието!

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
        Извинете, не съм сложила тук предупреждение за доходност в миналото, защото съм включила линк към сайта, където са изписани всички предупреждения. Точно там има линк към различните доходности на страницата на фонда. Така че всеки, който реши да прочете подадения линк, може да види директно анюализираните доходности. Няма нищо скрито.:-)

Знаете, че всяко сравнение за доходност зависи от периода, който се взима. Класацията на сп. Business New Europe се прави на данни юни 2012 - юни 2013 г. Изрично е посочено, че доходността за този период е критерия за класиране.

А публикувах информация, за да се информира който желае. Не да се хваля.:-)

Коментар

Изабела, ще ме извиняваш ама тук трябва да споменеш, че доходност в миналото не значи, че ще я има в бъдеще.
          Хайде, аз мога да си проверя тук: http://www.elana.net/mutualfunds/ и да видя, каква е великата доходност в годините, амаааа не всеки може да го направи.
          И повервай ми 5% за 8 години не са за хвалене
          Извинете, не съм сложила тук предупреждение за доходност в миналото, защото съм включила линк към сайта, където са изписани всички предупреждения. Точно там има линк към различните доходности на страницата на фонда. Така че всеки, който реши да прочете подадения линк, може да види директно анюализираните доходности. Няма нищо скрито.:-)

Знаете, че всяко сравнение за доходност зависи от периода, който се взима. Класацията на сп. Business New Europe се прави на данни юни 2012 - юни 2013 г. Изрично е посочено, че доходността за този период е критерия за класиране.

А публикувах информация, за да се информира който желае. Не да се хваля.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
            Когато фактите говорят и "боговете" мълчат.
            С никого не искам да се заяждам. Точно на мен няма какво да ми се обяснява, че може да се загуби, но това да ми хванеш период от момента в който си спрял да губиш, до момента в който си излязъл над водата едва едва, си е доста гадничко. Евала на Камен за всичките му напъни през годините, но доматите ги рупаме с колците, само когато има опрян пищов в главата

Коментар

Изабела, ще ме извиняваш ама тук трябва да споменеш, че доходност в миналото не значи, че ще я има в бъдеще.
              Хайде, аз мога да си проверя тук: http://www.elana.net/mutualfunds/ и да видя, каква е великата доходност в годините, амаааа не всеки може да го направи.

Когато фактите говорят и "боговете" мълчат.

Коментар

Български взаимен фонд за втори път оглави по доходност годишната класация на фондовете, инвестиращи в Централна и Източна Европа, подготвяна от сп. Business New Europe.

ЕЛАНА Балансиран Евро Фонд спечели наградата BNE Best CEE Balanced Fund 2013, като излезе начело сред фондовете с балансирана инвестиционна стратегия с годишна доходност от 18.5% (по данни от БАУД за юни 2012 - юни 2013 г.).

Подробно

Коментар

Български взаимен фонд за втори път оглави по доходност годишната класация на фондовете, инвестиращи в Централна и Източна Европа, подготвяна от сп. Business New Europe.

ЕЛАНА Балансиран Евро Фонд спечели наградата BNE Best CEE Balanced Fund 2013, като излезе начело сред фондовете с балансирана инвестиционна стратегия с годишна доходност от 18.5% (по данни от БАУД за юни 2012 - юни 2013 г.).

Подробно
                  браво на еланци!

п.с. днес се оказа хубав ден за портфейла на бате ви Тони

Коментар

• Годишна класация по доходност на фондове в Централна и Източна Европа

Подробно

Коментар

• Върви ли играта?

Коментар

• Сърцето на борсата

Крахът на борсата
                        Last edited by tony1975; 18.09.2013, 07:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Мисля си - тапите на две от най ликвидните позиции вече ги няма - какво ли ни чака?
                          може би космически дела

Коментар

• Мисля си - тапите на две от най ликвидните позиции вече ги няма - какво ли ни чака?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Нямало пари на БФБ-то ааа...
                              нямало оптимизъм, сделки, търговия и ликвидност, ааа!?!
                              То според някои и на NYSE няма пари. Винаги ще има такива.
                              домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Чиче попродаде ли дървени малко днес ...рипнаха ?

Не е препоръка за ПК на ЦК но някой настървено купуваше днес
                                И планомерно.....
                                След планомерното и равномерно изкупуване, следва закономерно поскъпване....
                                Преди 56 не ме питай .....След това ще се ослушвам, оглеждам и ако не идва бързия влак......

Коментар

Working...
                                X