IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Какво стана с мастъра? Жив ли е?
    Не!

Коментар

• Какво стана с мастъра? Жив ли е?

Коментар

• какъв ръст на бфбто докато гнидите катерят вие сте луди
        а земемету отиде у боручеята , един приятел от якоруда така вика

Коментар

• Кво стана с тва ЗММ-Якоруда АД (3ZY / YKOR)

Коментар

• Моля въздържайте се от насочващи изказвания по време на анкетите които засилват "корекционните" гласувания
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Синергията безапелационен лидер по недоверие - 78 %.

Коментар

• БРАВО БИГ

Коментар

• Ето още една типова анкета, която не съм пускал това тримесечие. Поне да насочите енергията си по темата български акции

Доверие в мажоритарните собственици 4Q 2013
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    .... Но поста ми беше изтрит. Явно онези с анкетата са си имали скрита цел да раздухват БФБ-то и искат да го набалончат пак. ....
                    Самоцитирам се от днес.
                    Понеже ми писаха на лично съобщение да ме питат, за кой пост и какво е станало... Та сега се разрових да си проверя старите писания, които съм писал. Все пак успях да си намеря поста, неизтрит.
                    В темата, в която писах си спомням, че имаше доста писания, не само толкова малко и моя пост след малко като го писах беше изчезнал. Дали са премстили поста в друга тема, или е станала някаква грешка в сайта на инвестора... не знам. Приемам, че е станала някаква неволна и неумишлена грешка.
                    Ето линк към въпросната тема:
                    http://www.investor.bg/app/webroot/f...post1059466722
                    Last edited by d333; 11.10.2013, 00:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Ми като не можеш да си направиш твои си, ще ползваш готови много ясно. При това със сгрешен текст

Имам и с правилен текст.Ето ...

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Снимките ги ползвам готови.А ти не се срамувай от работата на форумен трол.Няма срамна работа.Ти поне бачкаш нещо за разлика от събратята си, които събират кламери за скрап
                        Ми като не можеш да си направиш твои си, ще ползваш готови много ясно. При това със сгрешен текст

Коментар

Ако и "инвестирането" ти е толкова добро, колкото английския, само ми потвърждаваш всичките изречени досега думи
                          Снимките ги ползвам готови.А ти не се срамувай от работата на форумен трол.Няма срамна работа.Ти поне бачкаш нещо за разлика от събратята си, които събират кламери за скрап
                          Life won't wait for you.

Коментар

Ако и "инвестирането" ти е толкова добро, колкото английския, само ми потвърждаваш всичките изречени досега думи

Коментар

На вас, провалените на БФБ здравна реформа не ви требе. Е това средство е много по еФтино, и безболезнено
                              Life won't wait for you.

Коментар

Леле колко си зле с нервите ....
                                Успокой се .... Не съм ти виновен, че си нагледен пример за провала на здравната реформа ...
                                На вас, провалените на БФБ здравна реформа не ви требе. Е това средство е много по еФтино, и безболезнено

Коментар

Working...
                                X