If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.... Но поста ми беше изтрит. Явно онези с анкетата са си имали скрита цел да раздухват БФБ-то и искат да го набалончат пак. ....
Самоцитирам се от днес.
Понеже ми писаха на лично съобщение да ме питат, за кой пост и какво е станало... Та сега се разрових да си проверя старите писания, които съм писал. Все пак успях да си намеря поста, неизтрит.
В темата, в която писах си спомням, че имаше доста писания, не само толкова малко и моя пост след малко като го писах беше изчезнал. Дали са премстили поста в друга тема, или е станала някаква грешка в сайта на инвестора... не знам. Приемам, че е станала някаква неволна и неумишлена грешка.
Ето линк към въпросната тема: http://www.investor.bg/app/webroot/f...post1059466722
Снимките ги ползвам готови.А ти не се срамувай от работата на форумен трол.Няма срамна работа.Ти поне бачкаш нещо за разлика от събратята си, които събират кламери за скрап
Ми като не можеш да си направиш твои си, ще ползваш готови много ясно. При това със сгрешен текст
Ако и "инвестирането" ти е толкова добро, колкото английския, само ми потвърждаваш всичките изречени досега думи
Снимките ги ползвам готови.А ти не се срамувай от работата на форумен трол.Няма срамна работа.Ти поне бачкаш нещо за разлика от събратята си, които събират кламери за скрап
Коментар