IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честита 2014-та и от мен колеги!
    Да е здрава и успешна за вас и близките ви!
    А за БФБ, Софикс и нас биците, да е поне толкова успешна, колкото беше 2013-та!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Ми то само туй остана надеждата след като вече и таксиджиите станаха тарикати и не си харчат паричките на такива нива.
      Макар че масовите очаквания са за допълнително отдръпване на средства от ЕМ.
      Дори и да дойдат чуждите ще са със сигурност избирателни - или в най ликвидните или пакети в най подценените (де не останаха много).
      Мене тая година ми се чини че ще е подобна на 2005, или пък на 2010....зависи и кога ще го хване хремата големия отвъдокеански брат.
      как беше.... на борсата са 100 спекуланта и те се надцакват на всяка стотинка...
      За да ни хване и нас хремата ,трябва да има скок и излизащи за да правят профит или минимизиращи загуба...
      Нито едното ,нито другото....за сега...
      Така ,че по скоро ще бъде 2005 - 2006 г.... в някой позиции...
      А надолу само фирми пред фалит...
      До сега като се погледне ,как върви покупките на фирми и големи пакети с над 30 % над сегашните цени..
      БТН , Инвестор , Каолин , Неохим , Уеб медия, Корп....
      Та ,за мен едно Софикс 700 е напълно достатъчно за мен и възможно излизане...

Коментар

• Ми то само туй остана надеждата след като вече и таксиджиите станаха тарикати и не си харчат паричките на такива нива.
        Макар че масовите очаквания са за допълнително отдръпване на средства от ЕМ.
        Дори и да дойдат чуждите ще са със сигурност избирателни - или в най ликвидните или пакети в най подценените (де не останаха много).
        Мене тая година ми се чини че ще е подобна на 2005, или пък на 2010....зависи и кога ще го хване хремата големия отвъдокеански брат.

Коментар

• ЧНГ! Нова Година, нов късмет.

Коментар

• 2014: Чужди капитали ще хранят борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Колеги , утре на къде....на север или на юг ?
              На работа

Коментар

• Колеги , утре на къде....на север или на юг ?
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Не си го разбрал правилно пожеланието
                  Ами , не го е разбрал ... Стар вълк е Пиб !!!
                  Но и други ще се включим в разпродажбите при СОФИКС 1000 ...

ЧНГ и от мен и наистина много , много здраве на всички - а за другото си прав - може и да си го купим, ако поискаме де ...
                  не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ти ще им го продадеш, нали.
                    Ха наздраве !
                    Не си го разбрал правилно пожеланието

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      ЧНГ ) Здраве, а останалото ще си го купите ) / да се чете Sofix 1000 /
                      Ти ще им го продадеш, нали.
                      Ха наздраве !

Коментар

• ЧНГ ) Здраве, а останалото ще си го купите ) / да се чете Sofix 1000 /

Коментар

• За много години и от мен.
                          Бъдете здрави, щастливи и доволни. Посоката е положителна за България, така , че се борете и тази година.

На всеки каквото му е на сърце, да му е в ръце.
                          Наздраве и бедете щастливи!

Коментар

• ЧНГ и от мен
                            Хайде сега кой ще отвори тема с анкета къде ще е SOFIX след година

Коментар

• ЧНГ на всички инвеститори!Нека новата 2014 година ни донесе много вълнуващи преживявания!

Коментар

• Честита и Здрава да ви е 2014-та !
                                И малко късмет, останалото - кой как му е кеф ще си го нареди.

Коментар

Working...
                                X