IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Имам чувство, че някой си тегли инвестицията от Турция и я намества при нас
    Бе не знам дали е от Стамбула, ма посоката спрямо София долу горе е вярна

Коментар

• Melon,има си тема за политика.А защо пък борсата да не реагира така защото правителството е направило ...хубави неща? При тези управляващи беше и на 1800 пункта.Не се заяждам,а само давам факти.По темата-според мен борсата расте,защото дълго бе задържана и сега освободиха пренавитата пружина и си наваксва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Леле тотална лудница става на БФБ
        дори и аз лудия оптимист не съм очаквал такъв бой за изгодни акции!

Но както писах и по-долу - По добре късно, отколкото още по-късно
        +1
        ...
        се едно, в България е бликнал нефт с диамантени примеси ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
          Точно обратното!!!!! Именно защото не падна правителството е този ентусиазъм! Пламен Орешарски е финансист, не пожарникар. Той знае как да задвижи машината... И всички го оценяват, с изключение на една шепа завистливи малки хорица
          Луки Ти,
          Орешарски НЯМА право на глас...
          А па тва рали, напрао ми напомня младините ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Леле тотална лудница става на БФБ
            дори и аз лудия оптимист не съм очаквал такъв бой за изгодни акции!

Но както писах и по-долу - По добре късно, отколкото още по-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              аре стига с тия завършили в СССР чобани
              Топ експертите ... от УНСС.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Борсата върви преди събитията. Тоест най-вероятно пазарът усеща края на това правителство и по-добри дни за страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Мхммм - завършилите в СССР ме правят богат, освен това те преподават съвременни финанси, някои други хора живеят със скелетите от миналото ! И все още обиждат на комунист, въпреки че такива отдавна няма...
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

Точно обратното!!!!! Именно защото не падна правителството е този ентусиазъм! Пламен Орешарски е финансист, не пожарникар. Той знае как да задвижи машината... И всички го оценяват, с изключение на една шепа завистливи малки хорица
                    За това расте и борсата!
                    не е препоръка

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Голям ентусиазъм, голямо нещо! Да не е паднало правителството?
                        не е препоръка

Коментар

• Софка кърти мивки!
                          Някой да знае колко е следващото Фибоначи !?
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Голям ентусиазъм, голямо нещо! Да не е паднало правителството?
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Съмнява ме, оборота в Турция от сутринта днес например е над 50 милиона лева - само за час търговия
                              И аз се съмнявам, че всички ще се насочат в една посока... достатъчно е един будала... по-едричък. А може първия да се окаже тарикат-късметлия.
                              Всичко е в сферата на предположенията, но нали преди време доста гърци ни бяха налазили....
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Имам чувство, че някой си тегли инвестицията от Турция и я намества при нас
                                Съмнява ме, оборота в Турция от сутринта днес например е над 50 милиона лева - само за час търговия

Коментар

Working...
                                X