If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Melon,има си тема за политика.А защо пък борсата да не реагира така защото правителството е направило ...хубави неща? При тези управляващи беше и на 1800 пункта.Не се заяждам,а само давам факти.По темата-според мен борсата расте,защото дълго бе задържана и сега освободиха пренавитата пружина и си наваксва.
Точно обратното!!!!! Именно защото не падна правителството е този ентусиазъм! Пламен Орешарски е финансист, не пожарникар. Той знае как да задвижи машината... И всички го оценяват, с изключение на една шепа завистливи малки хорица
Луки Ти,
Орешарски НЯМА право на глас...
А па тва рали, напрао ми напомня младините ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Мхммм - завършилите в СССР ме правят богат, освен това те преподават съвременни финанси, някои други хора живеят със скелетите от миналото ! И все още обиждат на комунист, въпреки че такива отдавна няма...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Точно обратното!!!!! Именно защото не падна правителството е този ентусиазъм! Пламен Орешарски е финансист, не пожарникар. Той знае как да задвижи машината... И всички го оценяват, с изключение на една шепа завистливи малки хорица
За това расте и борсата!
не е препоръка
Голям ентусиазъм, голямо нещо! Да не е паднало правителството?
не е препоръка
Съмнява ме, оборота в Турция от сутринта днес например е над 50 милиона лева - само за час търговия
И аз се съмнявам, че всички ще се насочат в една посока... достатъчно е един будала... по-едричък. А може първия да се окаже тарикат-късметлия.
Всичко е в сферата на предположенията, но нали преди време доста гърци ни бяха налазили....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар