IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ръста не е нищо особено още. Като направи 20-30% на месец Софикс си плачи за корекция след това, ама тези 9% още не са нищо особено за крайно рисков пазар като нашия. в турция например понякога ги правят за ден два .
    Е как не е имаме позиции с по над 10-20% ръст на ден

Кои 2-3 акции са ти фаворити за 2014? Споменаваш Албена и Софарма но мисля че там потенциала е по ограничен, за мен са доста консервативни компании в бичи пазар. Фармата ми от любимите но на тази цена и този тренд не изглежда толкова добра инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Пичове наздраве и от мен Много добре се движим но се надявам малко да намалим ръстовете че знаете лафа за бърза работа..... По добре да има и по малко корекцийки че да си поемаме дъх
      Ръста не е нищо особено още. Като направи 20-30% на месец Софикс си плачи за корекция след това, ама тези 9% още не са нищо особено за крайно рисков пазар като нашия. в турция например понякога ги правят за ден два .

Коментар

• Пичове наздраве и от мен Много добре се движим но се надявам малко да намалим ръстовете че знаете лафа за бърза работа..... По добре да има и по малко корекцийки че да си поемаме дъх

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Наздраве! Печалбите ли поливаш?
          Да не забравяме (както ми бе напомнено и на мене наскоро) че само кешираните печалби са реални такива.
          Наздраве и да кешираме на върха, поне наблизичко !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Наздраве от Пловдив!
            Такова хубаво начало на 2014 не съм и очаквал, а и до сега не бях преживявал - голям кеф!
            Надявам се всички да са доволни, щастливи и по-богати!
            НАЗДРАВЕ
            Наздраве! Печалбите ли поливаш?

Коментар

• Наздраве от Пловдив!
              Такова хубаво начало на 2014 не съм и очаквал, а и до сега не бях преживявал - голям кеф!
              Надявам се всички да са доволни, щастливи и по-богати!
              НАЗДРАВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Партито не може приключи по целия свят, а ако стане ще приключи и тук.
                Да не мислиш че кат съм на нисе съм набъкан с надути хамерикански артии.
                Няма таквози нещо.
                Пък и тук не виждам на тия бфб нива где да влизам дет вече не съм.
                Ма на Софка 300-330 сигурно ще пренасоча пак ресурси насам.
                да след 10-15 години

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                  Това добре, Пипс, обаче ако партито приключва там където гледаш, какво може да се случи ? Част от кинтите да дойдат тук
                  Партито не може приключи по целия свят, а ако стане ще приключи и тук.
                  Да не мислиш че кат съм на нисе съм набъкан с надути хамерикански артии.
                  Няма таквози нещо.
                  Пък и тук не виждам на тия бфб нива где да влизам дет вече не съм.
                  Ма на Софка 300-330 сигурно ще пренасоча пак ресурси насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Така е гетофф!
                    Евала за точните думи!
                    И да се извиня че понякога съм малко язвителен... ама имах леко да ти връщам

Успешна игра на БФБ на всички осмелили се да купуват до сега... да му мислят тия дето още стискат депозитите
                    Извинението се приема! И аз се извинявам за някои по-остри и язвителни постове спрямо теб. Успешна игра!

Коментар

• Коментар

• Евфемизъм за евтина... цената също е вид качество.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• сега изведнъж работната ръка в българия стана качествена . до вчера не беше

Водещият доставчик на кабели за Daimler и GM е привлечен у нас от добрата инфраструктура, качествената работна ръка, стабилната валута и членството ни в ЕС

Коментар

• 540 и върви нагоре...
                            Какво му трябва още на човек - 2х18 - 18 г уиски и 18г..............бренди.....

Коментар

• Върви ли играта?

Коментар

• И една змиорка и тя много пее

Коментар

Working...
                                X