IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Аз още не съм яхал плевенчанка
    е пропуснал си....то и леглото скърца по друг начин с такава душица(непослушна)

Коментар

• Аз още не съм яхал плевенчанка

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Това ми напомни за една история от Плевен. Един мой познат се заглежда по една млада майка, която бута бебешка количка някъде по старата главна. Приближава се той до жената, шляпва я по дупето и ѝ казва: "Много обичам младите майки!" Изведнъж получава един як шамар зад врата и един дебел мъжки глас му казва: "А младите бащи обичаш ли ги?!"
        то в Плевен ще му е простено-90% от еблив*те девойки в България са с местожителство от този край-просто човекът е попаднал на правилното място,но в неправилното време
        Не е Препоръка а само теза и лично виждане по въпроса

Коментар

• Не се косете момчета, утре ще има мноого ебанье.
          Очаквам в началото брутален сел на хима с цел като лавина да се присъединят много уплашени спекулантчетао и цената да се бутне под 2 кинта. А долу в нискотото същия дет е стартирал лавината да започне да пълни. Такива параноични мисли ми минават през акъла, ама евал съм му майката кво ще се случи.

аз за едно се ядосвам, че в петък исках да продам към 30% от порфейлецът и не успях, сега съм само на 12% кеш.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            Преди 4 часа са връщам от Рила, от едно село - Говедарци. 2 дена яко ядене, пиене, покер, само еване нямаше, макар, че имаше една кака от съседната маса дето се гледахме по едно време, дълго време, ама нещо не ми стигна смелостта, щот мъжът и беше до нея.
            Това ми напомни за една история от Плевен. Един мой познат се заглежда по една млада майка, която бута бебешка количка някъде по старата главна. Приближава се той до жената, шляпва я по дупето и ѝ казва: "Много обичам младите майки!" Изведнъж получава един як шамар зад врата и един дебел мъжки глас му казва: "А младите бащи обичаш ли ги?!"

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              Преди 4 часа са връщам от Рила, от едно село - Говедарци. 2 дена яко ядене, пиене, покер, само еване нямаше, макар, че имаше една кака от съседната маса дето се гледахме по едно време, дълго време, ама нещо не ми стигна смелостта, щот мъжът и беше до нея.
              абе трябвало е да пуснеш на каката едно "любовно послание"пък знае ли човек на мъжа и все ще му се доспи

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Абе стига с тая борса бе! Кажете нещо за ядене, пиене и еВане!
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Абе стига с тая борса бе! Кажете нещо за ядене, пиене и еВане!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Чакайте!!!
                    нека миговете залетят над Украйна - тогава ще купуваме
                    Аз не, че такова.. ама все пак, един вид... в общи линии, както се вика, абе с други думи... най-общо казано, демек говоря на глас, мислейки, така де ако е възможно нека да са су 27 вместо мигове, ако не е голем проблем все пак. абе по красиви са, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      И аз мисля, че няма да има - ще пошумят месец , два и ще се разберат големите .Нищо не зависи от тъпите украинци, както и от нас де.Всичко се решава навън...Поне да вземем малко парички от разликите на БОРСИТЕ
                      Ама са много тъпи мислех, че от нас няма по-тъпи, ама щом Кличко го гласяха за президент, при нас аналогично да е Кобрата а за тиквата да не съм чул лошо

Коментар

• Не просто сега има визия за икономиката, разплатиха се с бизнеса и ги няма мутрите грубо да рекетират и рушат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          И аз мисля, че няма да има - ще пошумят месец , два и ще се разберат големите .Нищо не зависи от тъпите украинци, както и от нас де.Всичко се решава навън...Поне да вземем малко парички от разликите на БОРСИТЕ
                          Тека е ) обаче нашата много жилава цяла година протести, по 20к народ по улиците а тя катери тренирани сме

Коментар

• И аз мисля, че няма да има - ще пошумят месец , два и ще се разберат големите .Нищо не зависи от тъпите украинци, както и от нас де.Всичко се решава навън...Поне да вземем малко парички от разликите на БОРСИТЕ

Коментар

• При Хима и при Зрънчо продавачът е един и същ.При Хима продаде,ама при
                              Зрънчо има още много.Като знам как се запичаше при Хима,не вярвам да
                              позволи на Зрънчо да падне.Щом Зрънчо няма да падне и Хима ще се
                              държи,те са като скачени съдове.

Коментар

• Война няма да има ) Най-голямата измама след долара е американската армия, имат самолетоносачи, самолети и ракети/ томахоук/ и всичко до тук, последен ядрен опит 1991, някои се съмняват дали изобщо са ядрена сила, армията им е доста по малко от колкото казват.. кои не вярва да се рови в нета, има доста неща, Европа е гола вода, ще покрякат още 2-3 дни и толко. Русия им трябва за Сирия, Иран... споко утре всичко ще е зелено

Коментар

Working...
                                X