IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    вчера мислих да продавам. Днес гледам в Азия нещата са спокойни. Това е добър знак, че може да се разминем само с уплах. Хубаво беше, че имахме Национален празник и борсата беше затворена! Днес нещата може да стоят по съвсем различен начин и ако не се ескалира до военни действия, дори да не го усетим
    Nikkei не е ли на минус?

Коментар

• Прогнози за днес? Участникът дал верен отговор ще получи похвала пред форумците

Коментар

• вчера мислих да продавам. Днес гледам в Азия нещата са спокойни. Това е добър знак, че може да се разминем само с уплах. Хубаво беше, че имахме Национален празник и борсата беше затворена! Днес нещата може да стоят по съвсем различен начин и ако не се ескалира до военни действия, дори да не го усетим
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Аз още не съм яхал плевенчанка
          изпуснал си

Коментар

• имаше всички основания за още ъп през март, но събитията около украйна и русия ще изплашат някои спекуланти и на първо време ще охладят мераците за покупки

жалко

и миналата година през февруари протестите срещу монополите секнаха ентусиазма на борсичката си, и сега историята пак се повтаря за съжаление
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мисля с този проект пак уцелихме на кучето ауспуха.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Откога на БФБ има акции убежище.... А и какво стана с южен поток ве батки. Нещо теглихме заеми струва ми се, и ся квооооо?
                Той Южен поток става все по-актуален в светлината на последните събития
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Откога на БФБ има акции убежище.... А и какво стана с южен поток ве батки. Нещо теглихме заеми струва ми се, и ся квооооо?
                  голяма част от дивидентно снасящите компании са такива-при корекция на пазара са не лош избор според мен

Коментар

Сега, нищо, човека взе парите, каза чекай малко.

Коментар

• Откога на БФБ има акции убежище.... А и какво стана с южен поток ве батки. Нещо теглихме заеми струва ми се, и ся квооооо?
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Само заглавието е такова, виж че е под 1%.
                        то не се знае този 1% как ще се "разтълкува" от търгуващите на БФБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          акциите убежища и златото явно отново ще привлекат интереса към себе си на инвеститорския хоризонт...

http://www.investor.bg/sasht/337/a/g...-sasht,167967/
                          Само заглавието е такова, виж че е под 1%.

Коментар

• акциите убежища и златото(дори и временно) явно отново ще привлекат интереса към себе си на инвеститорския хоризонт...

http://www.investor.bg/sasht/337/a/g...-sasht,167967/
                            Last edited by orakula; 04.03.2014, 00:03.

Коментар

• Еха, сякаш няма и следа от паника тука ,по-скоро доста желаещи да се качат на влака .
                              Ами да, след няколко дни Лудогорец отново ще е бил , а пък и в Украйна ще се кротнат ...
                              Аре успех и с умната (не само с русата)....
                              Last edited by Dmirkata; 03.03.2014, 22:37.
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                За вас не знам, ама аз лично мисля утре да разтоваря малко акции. Едно е да се чудиш дали една акция има още потенциал, но е съвсем друго да се чудиш дали ще има или няма да има война на няколко стотин километра от България.

Safety first - човек разтоварва каквото има, държи кеш и чака по-спокойни времена. Това е моята формула.
                                И на мен ми се купува в ниското. Ама не ми се вярва да ме огрее. Струва ми се, че днес беше стрес теста на всички борси... и знам ли... може да освобождават кеш ...за руската борса
                                Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X