If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вчера мислих да продавам. Днес гледам в Азия нещата са спокойни. Това е добър знак, че може да се разминем само с уплах. Хубаво беше, че имахме Национален празник и борсата беше затворена! Днес нещата може да стоят по съвсем различен начин и ако не се ескалира до военни действия, дори да не го усетим
вчера мислих да продавам. Днес гледам в Азия нещата са спокойни. Това е добър знак, че може да се разминем само с уплах. Хубаво беше, че имахме Национален празник и борсата беше затворена! Днес нещата може да стоят по съвсем различен начин и ако не се ескалира до военни действия, дори да не го усетим
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
имаше всички основания за още ъп през март, но събитията около украйна и русия ще изплашат някои спекуланти и на първо време ще охладят мераците за покупки
жалко
и миналата година през февруари протестите срещу монополите секнаха ентусиазма на борсичката си, и сега историята пак се повтаря за съжаление
Еха, сякаш няма и следа от паника тука ,по-скоро доста желаещи да се качат на влака .
Ами да, след няколко дни Лудогорец отново ще е бил , а пък и в Украйна ще се кротнат ...
Аре успех и с умната (не само с русата)....
За вас не знам, ама аз лично мисля утре да разтоваря малко акции. Едно е да се чудиш дали една акция има още потенциал, но е съвсем друго да се чудиш дали ще има или няма да има война на няколко стотин километра от България.
Safety first - човек разтоварва каквото има, държи кеш и чака по-спокойни времена. Това е моята формула.
И на мен ми се купува в ниското. Ама не ми се вярва да ме огрее. Струва ми се, че днес беше стрес теста на всички борси... и знам ли... може да освобождават кеш ...за руската борса
Коментар